Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najlepsza lodziarnia w Gdyni!”

Bosko Gdynia - Lody Produkcji Własnej
Nr 158 wśród 364 Restauracje (Gdynia)
Zakres cen: 1 USD - 12 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

Najlepsze lody jakie kiedykolwiek jadłam! Przebijają wszystkie lodziarnie w Trojmiescie, a nawet te we Włoszech. Nie zapominając jeszcze o najlepszej obsłudze! Panie bardzo miłe i sympatyczne, jeżeli trzeba to chętnie doradzą. Wpadłam do Bosko przez przypadek, a zostanę na pewno na dłużej!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, xxklaudiaaaa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Szymon K, Kierownik ds. PR, Bosko Gdynia - Lody Produkcji WłasnejOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Bosko dziękujemy :) porcje naszych lodów są największe w Polsce, lubimy dawać od serca! :)) zapraszamy ponownie do Bosko! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (12)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 12 recenzji

Zrecenzowano 18 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Rozkosz nieziemska. Smaki przepyszne. I dodatkowo te ogromne porcje. Moja ulubiona lodziarnia. Polecam bardzo , bardzo❤️

Termin wizyty: czerwiec 2019
2  Dziękujemy, jolakozeracka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Szymon K, Public Relations Manager, Bosko Gdynia - Lody Produkcji WłasnejOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy i mamy nadzieję, że odwiedzisz nas jeszcze nie raz:)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Nie ma co się rozpisywać, strzał w 10. Desery mistrzostwo. Deser Monster( jak dobrze pamiętam) powalił wszystkich z nóg. Obłęd po prostu. Wygląd kosmos, smak rakieta, cena za takie cudo tylko 19 zł. Deser godny nowego Jorku. !! Poza Monsterem sprobowalismy lodów, które okazały się kolejnym strzałem w 10. Cena koło 4 zł, a lodów nie idzie przejeść. Powiem taką ciekawostkę, że Pani przede Mną wzięła 3 gałki i jak je dostała to wywaliła oczy na wierzch po czym poprosiła Panią o kubeczek i przełożenie więcej niż połowy lodów do kubeczka, żeby móc wziąć je na wynos. Zapomniałbym wspomnieć o gofrze. Kolejna 10. Ciasto smakowało jak zrobione w zaciszu domowej kuchni, bita śmietana ahhh ... Zdecydowanie 6stka . Na pewno tam wrócimy ;)

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, rasokak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Szymon K, Public Relations Manager, Bosko Gdynia - Lody Produkcji WłasnejOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019

O rany, jak nam miło. Dziękujemy za tak Boską recenzję. Mamy nadzieję, że odwiedzisz nas jeszcze nie raz:)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 czerwca 2019

Nie wierzyłem gdy powiedziano mi źe gałki są olbrzymie. Jednak gdy poszedłem tam osłupiałem- gałki są gigantyczne, lody pyszne i wafelki całkiem ok:) a menu super, do wyboru do koloru. Polecam!!!!

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, Ireneusz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Szymon K, Public Relations Manager, Bosko Gdynia - Lody Produkcji WłasnejOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy i mamy nadzieję, że odwiedzisz nas jeszcze nie raz:)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Przepyszne lody o ciekawych smakach. Porcje nadspodziewanie duże. Mogę polecić z czystym sumieniem :)

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, mkolnierzak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Szymon K, Public Relations Manager, Bosko Gdynia - Lody Produkcji WłasnejOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy i mamy nadzieję, że odwiedzisz nasz jeszcze nie raz:)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Bosko Gdynia - Lody Produkcji Własnej — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Gdynia, Pomorskie
Gdynia, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Bosko Gdynia - Lody Produkcji Własnej? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem