Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Gdynia
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Prawdziwe polskie domowe”
Oberża86 — recenzja

Oberża86
Nr 1 wśród 367 Restauracje (Gdynia)
Zakres cen: 4 USD - 21 USD
Opis: Nowa Restauracja w Domku Abrahama. Zapraszamy na kuchnię polską w nowoczesnym wydaniu, bo przygotowywaną z wykorzystaniem klasycznych francuskich technik.
Informacje o restauracji
Opis: Nowa Restauracja w Domku Abrahama. Zapraszamy na kuchnię polską w nowoczesnym wydaniu, bo przygotowywaną z wykorzystaniem klasycznych francuskich technik.
Zrecenzowano 12 września 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy z żoną pierwszy raz w zeszłym tygodniu. Jedliśmy perliczkę i łososia. Wszystko pyszne a obsługa bardzo profesjonalna.
Gorąco polecamy.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, krotosz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (83)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

22 z 26 wśród 83 recenzji

Zrecenzowano 11 września 2019

Wizytę w Oberży86 zapamiętam na długo. Niepowtarzalna atmosfera, wystrój wnętrza, a przede wszystkim kuchnia! Wszystkie dania były dopracowane do perfekcji, a miła obsługa pomogła mi dobrać idealne wino. Na pewno wrócę niejednokrotnie do tego wyjątkowego miejsca w Gdyni, gdzie znakomity pomysł na restaurację spotyka się ze świetnym wykonaniem. Polecam!

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, patrycja-girszewska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ktrubisz, Public Relations Manager, Oberża86Odpowiedź udzielona 11 września 2019

Dziękujemy za cudowną opinię! Wsparcie naszych Gości oraz miłe słowa są dla nas najważniejsze. Cieszymy się, że nasza restauracja jest miejscem, które Cię zachwyciło. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 września 2019

Super miejsce w centrum Gdyni! Kuchnia jak i obsluga na wysokim poziomie!Z czystym sumieniem polecam!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 420blazejw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ktrubisz, Public Relations Manager, Oberża86Odpowiedź udzielona 9 września 2019

Dziękujemy! Cieszymy się, że Oberża86 jest miejscem, które zadowala naszych Gości. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 września 2019

Przypadkiem trafiłam na tę restaurację i naprawdę pozytywne zaskoczenie. Jedzenie meeeega pyszne! Schabowy z kością był obłędnke dobry natomiast risotto z krewetkami skradło ❤ mojej córki.
Klimatyczne miejsce i obsługa na 6+!
Bardzo dziękujemy Pani, która nas obsługiwała (chyba p.Monika)- widać, że pracuje z przyjemnością i ma świetne podejście do Klienta!
Takich miejsc i ludzi więcej!
Na pewno będziemy tam częściej przychodzić!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Edziulka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ktrubisz, Public Relations Manager, Oberża86Odpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że nawet córce smakowała nasza kuchnia! Właśnie dla takich Gości jak Wy tworzymy Oberżę86! Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2019

Mieliśmy z dziewczyna okazje zagościć w oberzy 86 , wystrój restauracji bardzo nam przypasował , obsługa była profesjonalna i uśmiechnięta a jedzenie po prostu wspaniałe. Na pewno jeszcze wrócimy.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Krycha a
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ktrubisz, Public Relations Manager, Oberża86Odpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni z wizyty. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Oberża86 — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Gdynia, Pomorskie
 
Gdynia, Pomorskie
Gdynia, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Oberża86? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem