Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Czwartkowy obiad.”
Oberża86 — recenzja

Oberża86
Nr 1 wśród 366 Restauracje (Gdynia)
Zakres cen: 4 USD - 21 USD
Opis: Nowa Restauracja w Domku Abrahama. Zapraszamy na kuchnię polską w nowoczesnym wydaniu, bo przygotowywaną z wykorzystaniem klasycznych francuskich technik.
Informacje o restauracji
Opis: Nowa Restauracja w Domku Abrahama. Zapraszamy na kuchnię polską w nowoczesnym wydaniu, bo przygotowywaną z wykorzystaniem klasycznych francuskich technik.
Zrecenzowano 1 września 2019

Wybraliśmy się na obiad skuszeni opisami. Miejsce jest piękne, przestronne i czyste, a jednocześnie jest klimatyczne, oddycha się historią, Na początek podano nam czekadełko, przepyszne, gorące bułeczki cebulowe, a do nich pasztet z gęsi. jako,że nie przepadam za gęsiną, zjadłam tylko bułeczki ale mąż twierdził,ze pasztet był smakowity. Na przystawkę jedliśmy pierogi z bobem i czerwoną duszoną cebulką, były znakomite. danie główne to risotto z krewetkami, wszystko było ugotowane w punkt, maślane, kremowe, pycha. Objedzeni do granic możliwości,wypiliśmy herbatę i uśmiechnięci wyszliśmy. Pani, która nas obsługiwała, była bardzo miła i pomocna. Polecamy.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, miros_awam2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ktrubisz, Public Relations Manager, Oberża86Odpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za obszerną opinię i czas poświęcony na jej napisanie. Zależy nam naszych Gościach, ponieważ to dla Was tworzymy Oberżę86. Mamy nadzieję, że będziecie do nas wracać i próbować coraz to nowszych pozycji w naszej karcie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (81)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

26 z 30 wśród 81 recenzji

Zrecenzowano 27 sierpnia 2019

Byliśmy na kolacji w Oberży we trójkę - ja z mężem i nastoletnią córką. Usiedliśmy na zewnątrz. W tle grała przyjemna muzyczka. Obsługa stale do nas zaglądała, była uprzejma i profesjonalna. Wszystko czyściutkie i dokładne. Po zamówieniu, od razu dostaliśmy czekadełko (pasztet z wątróbki i bułeczki cebulowe) bardzo smaczne. To nas już wprawiło w dobry nastrój bo zaspokoiliśmy trochę głód. Potwm były pierogi z bobem - przepyszne. Będziemy je długo wspominać. Szpinak z krewetkami miał rewelacyjny sos. Danie z makaronu i sandacz były smaczne.
Dla nas wszystko bardzo dobrze przyprawione, o dobrej temperaturze.
Bardzo podobał mi się opis miejsca na pierwszej stronie menu. Z chęcią wrócimy do Oberży 86, do budynku z ciekawą historią.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Katarzyna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ktrubisz, Public Relations Manager, Oberża86Odpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za tak obszerną opinię oraz czas poświęcony na jej napisanie! Właśnie dla takich Gości tworzymy naszą restaurację. Cieszymy się, że udało nam się oddać idealne połączenie kuchni polskiej oraz francuskiej w sposób, który Was zadowala. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Organizowaliśmy rodzinną kolację i jesteśmy bardzo zadowoleni.

Wszystko idealne:
Dania
Obsługa
Wystrój
Kontakt
Lokalizacja

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 809adat
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ktrubisz, Public Relations Manager, Oberża86Odpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za miłe słowa! Właśnie dla Was tworzymy naszą restaurację. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam miejsce. Ładne i stylowe. Jedzenie smaczne, ale trochę za słone. Moje i małżonki. Mam nadzieję, że to wypadek przy pracy. Mimo to schabowy soczysty. Czekadełko w postaci pasztetu z gęsich wątróbek, wyborne. Tatar z śledzia dobry, lecz oczekiwałbym więcej śledzia. Flądra bardzo smaczna i delikatna. Ogólna ocena 4 z przewagą na 5.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Mars J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ktrubisz, Public Relations Manager, Oberża86Odpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy bardzo za miłe słowa oraz uwagę! Musiał to być wypadek przy pracy, gdyż na co dzień nie otrzymujemy takich uwag. Przepraszamy za taki incydent! Cieszymy się, że Ci smakowało i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Pyszne risotto z krewetkami, fajne dania sezonowe - próbowałam pierogi z bobem, chłodnik i świeżą rybę z domowymi frytkami. Deser (karmelizowane owoce) również oryginalny i smaczny. Wystrój lokalu dość elegancki, ale jednocześnie prosty i przyjemny. Obsługa i czas oczekiwania na jedzenie jak najbardziej na plus. Polecam wszystkim szukającym dobrego smaku i niebanalnych wnętrz.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, justynal939
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ktrubisz, Kierownik ds. PR, Oberża86Odpowiedź udzielona 31 lipca 2019

Dziękujemy bardzo za miłe słowa! Cieszymy się, że nasza kuchnia przypadała Ci do gustu. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Oberża86 — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Gdynia, Pomorskie
 
Gdynia, Pomorskie
Gdynia, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Oberża86? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem