Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Warty odwiedzienia...i to nie raz”
Pub Fabryka Sportu — recenzja

Pub Fabryka Sportu
Zamów online
Nr 33 wśród 365 Restauracje (Gdynia)
Zakres cen: 1 USD - 36 USD
Opis: Nowoczesny pub zlokalizowany w północnej Gdyni, a jednocześnie jedno z niewielu miejsc w Trójmieście umożliwiające przeżywanie szerokiej gamy sportowych emocji na jedenastu ekranach. Wszystkie wydarzenia sportowe można śledzić przy akompaniamencie świetnie wyposażonego baru.
Informacje o restauracji
Opis: Nowoczesny pub zlokalizowany w północnej Gdyni, a jednocześnie jedno z niewielu miejsc w Trójmieście umożliwiające przeżywanie szerokiej gamy sportowych emocji na jedenastu ekranach. Wszystkie wydarzenia sportowe można śledzić przy akompaniamencie świetnie wyposażonego baru.
Zrecenzowano 11 września 2019

Fantastyczna miejscówa! Pyszne drinki, wspaniała pizza i sałatki a do tego niesamowita atmosfera, bez nadęcia. Chce się wracać. Można pograć w planszowki, Fife. Pooglądać mecz. Mało tego można przyjść z dziećmi, w ogródku znajduje się piaskownica.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Kacha89
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (40)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 40 recenzji

Zrecenzowano 22 sierpnia 2019

Nowoczesny wystrój z jedna z lepszych pizz ever✌️Nie jestem fanem drinków , ale po wizycie tam zmieniłem zdanie naprawę miłe zaskoczenie . Były one serwowane w dodatku przez miłą obsługę w postaci Natalii , Gorąco polecam wszystkim !!!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, PatrykW380
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ktrubisz, Public Relations Manager, Pub Fabryka SportuOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za miłe słowa! Zadowolenie naszych Gości jest dla nas najważniejsze. Mamy nadzieję, że będziesz do nas wracać częściej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 lipca 2019

Bardzo fajny lokal z możliwością obejrzenia wydarzeń sportowych na 8 dużych telewizorach. Bardzo miła i sympatyczna obsługa zapewnia ciekawy klimat lokalu.
Można tutaj zjeść świetne pizze robione na miejscu oraz zamówić je z dostawą do domu, biura lub latem nawet na... plażę. Oprócz pizzy polecam też sałatki robione na miejscu. W lokalu znajduje się 6 wygodnych lóż oraz stoły. Lokal posiada też duży ogródek. Codziennie w lokalu jest inna promocja Można tu przyjść z dziećmi np. na koktajl lodowy, kawę mrożoną lub inne napoje i dania, albo wpaść na coś mocniejszego. Lokal szczerze polecam

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, 641grzegorzb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ktrubisz, Kierownik ds. PR, Pub Fabryka SportuOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019

Dziękujemy za te trafne słowa, która idealnie opisują nasz pub, a także czas poświęcony na ich napisanie! Cieszymy się, że podobało Ci się u nas. Mamy nadzieję, że będziesz nas odwiedzać częściej. Zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 maja 2019

Piwko zawsze zimne, drinki pięknie podane i doskonale przygotowane. Pizza jest istnym sztosem! Wnętrze dopracowane i zadbane. Ceny bardzo dobre i co zasługuje na uwagę świetne promki, wydarzenia czy koncerty- ciągle się coś dzieje! Polecam mocno ;)

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Ewelina G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ktrubisz, Kierownik ds. PR, Pub Fabryka SportuOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019

Dziękujemy za wspaniałe słowa! Opinie naszych Gości są dla nas najważniejsze. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Wybraliśmy się tam dość przypadkowo z zamiarem zwiedzania lokalnych miejscówek jednak okoliczności towarzyszące spowodowały, ze zostaliśmy do samego zamknięcia lokalu Pizza przepyszna, obsługa profesjonalna i uśmiechnięta co rzadko się zdarza w tym sektorze pracy o późnych godzinach. Czuliśmy się po prostu jak goście, w związku z tym polecam jako zdecydowanie najlepsza miejscówka po tej stronie estakady, a i wyprzedzająca lokale z centrum Gdyni, gdyż klient traktowany jest jak gość, wiele udogodnień takich jak muzyka, ogródek, możliwość włączenia swojego kanału w tv. Fabryka, jak najbadziej, przeniosła bym do centrum Gdyni, bo miała bym pod nosem

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, StudiawGdyni
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ktrubisz, Public Relations Manager, Pub Fabryka SportuOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że Fabryka Sportu przypadła Wam do gustu. Miło jest nam czytać tak wiele pozytywnych słów. Mamy nadzieję, że będziecie wracać częściej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Pub Fabryka Sportu — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Gdynia, Pomorskie
Gdynia, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Pub Fabryka Sportu? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem