Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch na 5!”
Marmolada Chleb i Kawa — recenzja

Marmolada Chleb i Kawa
Nr 74 wśród 364 Restauracje (Gdynia)
Zakres cen: 2 USD - 13 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu

Sniadania mnie rozczarowaly, ale lunche wymiatają! Zupa ( pomidorowa i cebulowa obłędne!) i drugie danie chociaz nie powalają porcją to sycą i Są pyszne!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Patrycja F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dziekujemy, Kierownik ds. gości, Marmolada Chleb i KawaOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Dziękujemy bardzo za wyrażenie opinii! Cieszymy się, że lunche smakowały i mamy nadzieję, że i śniadania pokażą jakie są pyszne! Pozdrawiamy serdecznie, MCK :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (32)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 32 recenzji

Zrecenzowano 12 sierpnia 2019

Przede wszystkim smacznie, duzo i inaczej niz wszedzie. Bardzo przyjemna atmosfera i przemily personel. Wspaniale wypieki wlasne!

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Discover563798
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dziekujemy, Kierownik ds. gości, Marmolada Chleb i KawaOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za wyrażenie opinii! Cieszymy się, że wszystko smakowało, a nasze wypieki są doceniane! :) Pozdrawiamy serdecznie, zespół MCK

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 czerwca 2019

Jajka w koszulce z awokado (+ dodałem boczek) - brzmi smacznie, moje ulubione śniadanie.

Jednak zostało podane w NAJGORSZEJ możliwej formie - pieczywo zimne, awokado rozsmarowane niczym masło z ogromną ilością cebuli.

Boczek poprawny.

Podzieliłem się z kelnerką moją skromną opinią, że to NAJGORSZE śniadanie, jakie kiedykolwiek zjadłem.

Otrzymałem uśmiech zwrotny.

Uważam, że po restauracji z takimi opiniami można by się spodziewać chociażby POPRAWNEGO przygotowania dania.

Szczerze nie polecam !

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Damian O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dziekujemy, Kierownik ds. gości, Marmolada Chleb i KawaOdpowiedź udzielona 23 czerwca 2019

Dziękujemy za recenzje. Bardzo nam przykro, że wizyta nie była satysfakcjonująca. Każda uwaga jest dla nas bardzo cenna. Pozdrawiamy, zespół MCK

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre miejsce dla spotkania z przyjaciółmi podczas śniadania. Duży wybór śniadań, napojów. Miła obsługa. Byłam zadowolona atmosferą i jakością potraw.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, anastazjasams
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dziekujemy, Kierownik ds. gości, Marmolada Chleb i KawaOdpowiedź udzielona 10 czerwca 2019

Dziękujemy bardzo! Jesteśmy szczęśliwi, że „zdaliśmy egzamin”! :) Przesyłamy pozdrowienia, MCK

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Coś niesamowitego, przepyszna szakszuka, pyszna kawa. Bardzo ciekawe miejsce. Jedyny minus to dużo ludzi, bo warto, pewnie dlatego.

Termin wizyty: styczeń 2019
Dziękujemy, 691dominikw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dziekujemy, Kierownik ds. gości, Marmolada Chleb i KawaOdpowiedź udzielona 3 czerwca 2019

Bardzo dziękujemy za odwiedziny i opinię! Pozdrawiamy serdecznie, zespół MCK :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Marmolada Chleb i Kawa — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Gdynia, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Marmolada Chleb i Kawa? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem