Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jak zawsze rewelacja ”
Esplendidos — recenzja

Esplendidos
Nr 11 wśród 365 Restauracje (Gdynia)
Certyfikat jakości
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 5 września 2019 z urządzeń przenośnych

Pyszne tapasy, wyśmienite, wino i doskonałe churros na deser. Polecamy! Byliśmy n-ty raz i jak zwykle wszystko było na najwyższym poziomie.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 44maciejb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Companion05978165201, Właściciel, EsplendidosOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Wow! Brak nam słów, aby ustosunkować się do Twojego powyższego wpisu. Jesteśmy pozytywnie zaskoczeni i zachwyceni, że postanowiłeś poświęcić wolny czas na pozostawienie opinii! Bardzo dziękujemy za miłe słowa w kierunku kuchni. Mamy nadzieje, że prędko do nas wrócicie, bo to była przyjemność gościć Was w naszych skromnych progach.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (267)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

7 z 11 wśród 267 recenzji

Zrecenzowano 5 września 2019

Lubimy z mężem wyjątkowe miejsca...a Esplendidos takie właśnie jest....wyjątkowo dobre pod każdym względem. Bardzo dobrze skomponowane i doprawione potrawy; ciekawe menu, ujmujący wystrój, bardzo profesjonalna, miła, zaangażowana i pracująca z pasją i uśmiechem obsługa. Gratulujemy pomysłu i realizacji. Na pewno wrócimy!!! Magda & Steff

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Magda_Steff
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Companion05978165201, Właściciel, EsplendidosOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Witaj Magdaleno! Dziękujemy, że zdecydowałaś się odwiedzić naszą restauracje i jesteśmy ogromnie szczęśliwi, że doceniłaś nasze starania, a także wystawiłaś nam tak pochlebną recenzje. Mamy nadzieje, ze wrócisz do nas prędko!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 września 2019 z urządzeń przenośnych

Restauracje odwiedzilismy juz trzy razy i zapewne niebawem bedziemy ponownie ☺ Samo wnetrze bardzo urokliwe, jedzenie doskonale (smaki hiszpanii podane w eleganckiej formie), nawet do dyspozycji gosci specjalnie przygotowany pokoj do palenia cygar. Swietna i przyjazna obsluga (pozdrowienia dla pana Wojtka!). Oby wiecej takich miejsc na kulinarnej mapie Trojmiasta! Goraco polecam!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Maciej C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Companion05978165201, Właściciel, EsplendidosOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za słowa uznania i przemiła recenzje.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wyśmienite jedzenie, podane w bardzo estetyczny sposób. Bardzo miła i profesjonalna obsługa.
Klimatyczne, miłe miejsce
Zdecydowanie polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, ma_gorzatab561
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Companion05978165201, Właściciel, EsplendidosOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Dziękujemy za recenzje cieszymy się ze wszystko smakowało. Zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 sierpnia 2019

Zachęceni opiniami wybraliśmy się to tej restauracji - i się nie zawiedlismy! Przemiła obsługa, szybka realizacja zamówień. A jedzenie - uczta dla podniebienia. Zdecydowanie polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, By_Suomi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Companion05978165201, Właściciel, EsplendidosOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Niezmiernie nam milo czytać tak dobre opinie Zapraszamy cześciej.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Esplendidos — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Gdynia, Pomorskie
Gdynia, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Esplendidos? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem