Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super!”
Esplendidos — recenzja

Esplendidos
Nr 11 wśród 366 Restauracje (Gdynia)
Certyfikat jakości
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 3 września 2019 z urządzeń przenośnych

Restauracje odwiedzilismy juz trzy razy i zapewne niebawem bedziemy ponownie ☺ Samo wnetrze bardzo urokliwe, jedzenie doskonale (smaki hiszpanii podane w eleganckiej formie), nawet do dyspozycji gosci specjalnie przygotowany pokoj do palenia cygar. Swietna i przyjazna obsluga (pozdrowienia dla pana Wojtka!). Oby wiecej takich miejsc na kulinarnej mapie Trojmiasta! Goraco polecam!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Maciej C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Companion05978165201, Właściciel, EsplendidosOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za słowa uznania i przemiła recenzje.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (267)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

9 z 13 wśród 267 recenzji

Zrecenzowano 28 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wyśmienite jedzenie, podane w bardzo estetyczny sposób. Bardzo miła i profesjonalna obsługa.
Klimatyczne, miłe miejsce
Zdecydowanie polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, ma_gorzatab561
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Companion05978165201, Właściciel, EsplendidosOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Dziękujemy za recenzje cieszymy się ze wszystko smakowało. Zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 sierpnia 2019

Zachęceni opiniami wybraliśmy się to tej restauracji - i się nie zawiedlismy! Przemiła obsługa, szybka realizacja zamówień. A jedzenie - uczta dla podniebienia. Zdecydowanie polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, By_Suomi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Companion05978165201, Właściciel, EsplendidosOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Niezmiernie nam milo czytać tak dobre opinie Zapraszamy cześciej.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Restauracja znajduje się w moim ulubionym rejonie Gdyni. Dosyć blisko molo. Wystrój świetnie współgra z serwowaną tutaj kuchnią. Jako przystawkę zamówiliśmy talerz tapas na ciepło - nic dodać, nic ująć - przepyszne. Jako główne główne dania wybraliśmy - ośmiorniczkę na sałacie z malinami, borówkami i pomarańczą - rewelacyjne połączenie, oraz paelle - lepszej nie jadłam, dużo krewetek, owoców morza - pozycja obowiązkowa z karty, dla mnie na 5 z plusem. Nie mogliśmy odmówić sobie churrosów z czekoladą!

Obsługa na bardzo wysokim poziomie, Pani Kelnerka z pięknym i szczerym uśmiechem opowiedziała nam o specjałach sezonowych.

Rewelacyjne przeżycie kulinarne, przepyszna restauracja, naprawdę warto wejść i spróbować!

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Izabela_Gol
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Companion05978165201, Właściciel, EsplendidosOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Witam, w pierwszej kolejności chcielibyśmy podziękować Pani za wizytę i tak obszerny komentarz po niej. Pani recenzja wywołała uśmiech na naszych twarzach, takie opinie sprawiają że mamy ochotę stawać się lepsi każdego dnia. Gorąco zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jak już weszliśmy kelner podał nam menu. Gdy byliśmy gotowi do zamówienia przyszła przemiła kelnerka u przyjęła zamówienie. Zupa pomidorowa przepyszna jak i Papryczki Pedron.
Jednym słowem przepyszne jedzenie i przemili kelnerzy

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, szymon_seretny
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Companion05978165201, Właściciel, EsplendidosOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Witamy Panie Szymonie. Bardzo się cieszymy ze doceniacie nasza jakość kuchni jak i obsługi a tagze za tak szczera opinie. Jesteśmy przekonani ze będziemy spotykać się częściej. Do zobaczenia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Esplendidos — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Gdynia, Pomorskie
Gdynia, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Esplendidos? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem