Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pysznie i Sympatycznie”
Esplendidos — recenzja

Esplendidos
Nr 11 wśród 366 Restauracje (Gdynia)
Certyfikat jakości
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jak już weszliśmy kelner podał nam menu. Gdy byliśmy gotowi do zamówienia przyszła przemiła kelnerka u przyjęła zamówienie. Zupa pomidorowa przepyszna jak i Papryczki Pedron.
Jednym słowem przepyszne jedzenie i przemili kelnerzy

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, szymon_seretny
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Companion05978165201, Właściciel, EsplendidosOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Witamy Panie Szymonie. Bardzo się cieszymy ze doceniacie nasza jakość kuchni jak i obsługi a tagze za tak szczera opinie. Jesteśmy przekonani ze będziemy spotykać się częściej. Do zobaczenia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (267)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

13 z 17 wśród 267 recenzji

Zrecenzowano 20 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pojechaliśmy specjalnie z Gdańska, zachęceni przez znajomych. Fantastyczne miejsce z piękną oranżerią, a śniadania , nie przekombinowane, proste i pyszne.
Bardzo dobra kawa.
Polecam!

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, 720katarzynam
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Na pierwszy ogień poszła paella z chorizo i szynką serrano . I było to najlepsze danie jakie dotychczas miałam okazję skosztować . Porcja ogromna , więc z pewnością starczy niejednemu łakomczuchowi A sernik ❤️ sprostał mym sporym wymaganiom gdyż jestem to moje najukochańsze ciasto . Z resztą co tu dużo mówić najlepiej iść i samemu się przekonać ❤️

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Nataliaszcz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Companion05978165201, Właściciel, EsplendidosOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Dziękuje Pani Natalio nie tylko za to ze zdecydowaliście się wybrać nasza restauracje ,ale tagże za pozostawiona opinie na temat naszej restauracji. Jesteśmy bardzo szczęśliwi ze wszystko smakowało. Zapraszamy Panią ponownie jak najszybciej na kolejne kulinarne eksploracje.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre jedzenie. Kolejny raz nie zawiedli. Przemiła obsługa kelnerska ! Trudno im odmówić... szczególnie wina jakie polecają do jedzenia ;). Warto wpaść na spotkania biznesowe, spotkania rodzinne jak i w gronie przyjaciół. A na koniec niespodzianka jak na zdjęciu ;).

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Grajek76
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Companion05978165201, Właściciel, EsplendidosOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Dziękujemy za tak mile słowa i maksymalna ocenę naszej restauracji! To dla nas ogromne szczęście ze wszystko Państwu smakowało i mamy ogromna nadzieje ze wrócicie do nas prędko.Pozdrawiamy i zapraszamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wysoko oceniam potrawy, wszytkim nam smakowało - bardzo dobre małże i risotto. Rozczarował mnie rosół, który został podany zbyt chłodny mimo 30 minutowego oczekiwania na pierwsze danie, a też nie wyróżniał się smakiem. Wrócimy do tego miejsca z pewnością.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Swiatoslaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Companion05978165201, Właściciel, EsplendidosOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Miło słyszeć tyle komplementów, czujemy się wyróżnieni i dziękujemy! A za rosoł przepraszamy i obiecujemy poprawę zapraszamy ponownie ...Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Esplendidos — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Gdynia, Pomorskie
Gdynia, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Esplendidos? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem