Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ciekawe miejsce”
Akwarium Gdynskie MIR — recenzja

Akwarium Gdynskie MIR
Nr 7 wśród 50 atrakcji (Gdynia)
Informacje o atrakcji
Amsterdam, Holandia
Kontrybutor: poziom 5
Liczba recenzji: 51
30 recenzje(-i) atrakcji
common_n_attraction_reviews_1bd8 Podziękowania: 7
“ciekawe miejsce”
Zrecenzowano: 29 marca 2017

bardzo ciekawe miejsce, dużo informacji o Polskim morzu i żyjacych w nim zwierzętach.
Uważam ze powinno byc wiecej ryb, a mniej atrap i wypchanych okazów.
Generalnie POLECAM :)

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
1 Dziękujemy, Kasia W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

543 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny odwiedzających
    158
    179
    143
    40
    23
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw fiński
  • Najpierw francuski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw j. słowacki
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw j. węgierski
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 21
6 recenzje(-i) atrakcji
common_n_attraction_reviews_1bd8 Podziękowania: 2
“piękne rafy koralowe”
Zrecenzowano: 27 marca 2017

Akwarium naprawdę warto zwiedzić, powinien to być obowiązkowy punkt każdego odwiedzającego to miasto. Najbardziej zachwyciły mnie rafy koralowe i różnorodność rybek, zwierzątek tam żyjących, ich kształtów, przepięknych barw. Byłam zachwycona!!!

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
1 Dziękujemy, Julita P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 26
3 recenzje(-i) atrakcji
common_n_attraction_reviews_1bd8 Podziękowania: 3
“Swietna zabawa :)”
Zrecenzowano: 25 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Piekne akwaria, duzo okazow, tablice edukacyjne jak i interaktywne zabawy :) do tego sklep ze swietnymi zabawkami :p

Data wizyty: sierpniu 2016
Pomocne?
1 Dziękujemy, TheLadyFox
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 30
6 recenzje(-i) atrakcji
common_n_attraction_reviews_1bd8 Podziękowania: 6
“Świetne miejsce na spędzenie czasu”
Zrecenzowano: 23 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Nie spodziewałem się niczego specjalnego - ot kolejne akwarium, ale zostałem mile zaskoczony. Okazów jest tam na prawdę sporo i wiele frajdy dla dzieciaków kiedy mogą obejrzeć Nemo czy Dory na żywo.

Data wizyty: wrześniu 2016
Pomocne?
Dziękujemy, Paweł W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 36
4 recenzje(-i) atrakcji
common_n_attraction_reviews_1bd8 Podziękowania: 14
“naprawdę średnia atrakcja - dla chetnych”
Zrecenzowano: 22 marca 2017 z urządzeń przenośnych

poszliśmy w 5 dorosłych + 3 dzieci.
bilet 24zl - masakra
akwarium dobre jako materiał dla szkół. zreszta akurat trafiły nam się 2 klasy wiec hałas był niesamowity.
jeśli ktoś był w oceanarium to naprawdę szkoda pieniędzy. raptem kilka sal gdzie pływają ryby, 1 krokodyl, 1 anakonda, 2 węże elektryczne. fajnie wyglada sala z rybami oceanicznymi.
na moje nieszczęście byłem w loro parku i mam punkt odniesienia. u nas niestety te akwarium zatrzymało się w latach 90. super miejscówka - za te wpływy moznaby to jakoś unowocześnić.
ogólnie - 2 raz tam nie pójdę. szkoda pieniędzy.

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, bercikq
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Akwarium Gdynskie MIR — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Akwarium Gdynskie MIR? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem