Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Wspaniały

Jeden z ładniejszych stadionów na świecie, idealna widoczność świetnie skomunikowny. Arena na mecze... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 29 stycznia 2020
tomaszkC1276JY
Lechia

W Gdańsku mieście mym Lechia dzisiaj gra dudni w uszach po każdym meczu i aż chce się już następnego

Zrecenzowano: 25 listopada 2019
KarolaGdansk154
,
Gdańsk, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (237)
  
Recenzje (237)
Filtruj recenzje
237 wyniki
Oceny podróżnych
140
74
18
1
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
140
74
18
1
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 237 recenzji
Zrecenzowano: 26 lipca 2019

Duże przepiękny stadion. Parking tuż obok z miłą obsługa przy kasie. Łatwy dojazd z dokładnością na navigacji

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
Dziękujemy, PodroznikPolski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 czerwca 2019

Najpiękniejszy stadion w Europie i dużo fajnych atrakcji w jednym miejscu: dwa tory gokartowe halowy i outdoorowy, paintball elektroniczny, trampoliny, ogromny plac zabaw dla dzieci i wiele innych atrakcji.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
1  Dziękujemy, Sylwester B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 czerwca 2019

Najpiękniejszy stadion jaki widziałem w życiu. Wybudowany z okazji Euro 2012. To były dobrze zainwestowane pieniądze. Tylko Lechia Gdańsk ;-)

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, AdasPa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 czerwca 2019

Jeden z najpiękniejszych stadionów w Polsce. Wspaniała wizytówka Gdańska. Prawdziwy kibic nie powinien pominąć tego miejsca. Niesamowite wrażenie robi wejście na punkt widokowy (trybuna 14).

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Robert P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 maja 2019

Rewelacyjne miejsce. Piękny stadion zarówno w ciągu dnia jak i nocą. Warto zwiedzić stadion z przewodnikiem i dowiedzieć się o historii stadionu, a także poznać różne ciekawe miejsca od zaplecza.
Polecamy rodzinom z dziećmi i parom.
Minusem jest bar, który znajduje się nieopodal wejścia. Serwowane tam napoje i jedzenie nie są najlepszej jakości, ceny pozostawiają wiele do życzenia. Obsługa również nie zachęca.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, akasis123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji