Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (144)
Filtruj recenzje
144 wyniki
Oceny podróżnych
45
56
22
12
9
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
45
56
22
12
9
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 144 recenzji
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Obsługa niekulturalna, komentarze które odnosiły się do klientów były bardzo nie miłe, dosłownie niesmaczne. W nocy było słychać awaryjny dźwięk drzwi - trwało to kilka dość długo.
W pokoju brak informacji o haśle do wifi. W telewizorze brak połączenia z internetem uniemożliwiał w pełni wykorzystanie.
Z opinii znajomych śniadania nie są dobre.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, 257jakubd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: msokul, Dyrektor Hotelu, Smart HotelOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019

Szanowny Panie Jakubie,
Dziękuję za opinię.nasza obsługa cieszy się bardzo dobrą opinią wśród naszych Gości dlatego zaniepokoiła mnie Pańska uwaga dotycząca personelu. Byłabym wdzięczna za podzielenie się szczegółami mailowo m.winiarska@hossabiz.pl.
Żałuję,iż nie spróbował Pan naszych wyśmienitych śniadań, które cieszą się ogromnym uznaniem wśród Gości.
Hasło do wi fi dostępne jest w Recepcji, wystarczy zapytać podczas meldowania lub sprawdzić je w teczce informacyjnej na stoliku.
Pozdrawiam serdecznie!
Małgorzata Winiarska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019

Pokój całkiem przyjemny, czysty, bardzo wygodne łóżko, telewizor z dostępem do internetu, szybkie WiFi, obszerny prysznic, restauracja z urozmaiconym, smacznym jedzeniem. Bardzo miła obsługa. Blisko do galerii handlowej, sklepów, przystanków komunikacji miejskiej i stacji szybkiej kolejki. Jedynym mankamentem był hałas od ulicy, co dało się odczuć przy otwartych oknach. Szkoda też, że hotelowy parking jest płatny.

Wskazówka dotycząca pokoi: W pokojach od dalszej strony ulicy jest mniejszy hałas.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, andrzuk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: msokul, Dyrektor Hotelu, Smart HotelOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019

Szanowny Panie Andrzeju,
Dziękuję za miły komentarz.Cieszę się ,iż nasze wygodne pokoje oraz wyśmienita lokalizacja spełniły Pana oczekiwania.
Jako dzierżawca obiektu niestety nie mamy wpływu na decyzję właściciela gruntu o wprowadzeniu płatnego parkingu.Nadmienię też, że całe Trójmiasto objęte jest płatnymi strefami parkowania.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie!
Małgorzata Winiarska
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lipca 2019

Hotel bardzo ładny, nowoczesna aranżacja, pokoje czyste i przytulne. Śniadania w hotelu wyśmienite, jednak po 5 sniadanich w hotelu już ciężko było wybrać coś nowego. Cena za pokój adykfatna do tego co zostaliśmy. Ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu i na pewno jeszcze raz tam wrócimy.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Oskar K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: msokul, Dyrektor Hotelu, Smart HotelOdpowiedź udzielona 19 lipca 2019

Szanowny Panie Oskarze,
Dziękuję za miły komentarz.Cieszę się,iż obiekt spełnił Pana oczekiwania.
Zapraszamy ponownie!
Małgorzata Winiarska
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lipca 2019

Świetna lokalizacja - blisko centum handlowego, na węźle komunikacyjnym z Gdańskiem, lotniskiem, plażą.
Hotel czysty i nowoczesny, pokoje dobrze wyposażone, nowa, elegancka łazienka, tv, internet, codziennie nowe ręczniki i woda mineralna. Smaczne i różnorodne posiłki w rozsądnej cenie.
Uprzejma, wykwalifikowana całodobowa obsługa, posługująca się angielskim, co było dużym plusem dla mojego partnera (już zapowiedział, że podczas następnej wizyty w Gdańsku też chce się tam zatrzymać).

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Malgorzata C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: msokul, Dyrektor Hotelu, Smart HotelOdpowiedź udzielona 16 lipca 2019

Szanowna Pani Małgorzato,
Serdecznie dziękujemy za przemiły komentarz. Pyszne posiłki, czystość oraz profesjonalna obsługa, to nasze priorytety.
Zapraszamy Państwa ponownie i pozdrawiamy z Gdańska!
Małgorzata Winiarska
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 lipca 2019

Zacznę od lokalizacji,która moim zdaniem była Świetna. Obsługa nienaganna a pokój jak na taką cenę doskonały. Jedynym minusem było brak jakiekolwiek źródła ochłodzenia w pokoju np. małego Wentylatora,który sprawiłby,że spędzanie czasu w pokoju w upalny dzień było by przyjemniejsze. Pozdrawiam!

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, smerf976
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: msokul, Dyrektor Hotelu, Smart HotelOdpowiedź udzielona 10 lipca 2019

Szanowny smerf976,
Serdecznie dziękuję za przemiły komentarz. Bardzo się cieszę ,iż pobyt w hotelu Smart zalicza {an do udanych.
Szkoda jedynie ,iż nie zapytał Pan o wentylator w Recepcji, gdyż posiadamy je i chętnie udostępniamy naszym Gościom w upalne dni.
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję do zobaczenia!
Małgorzata Winiarska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji