Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (579)
Filtruj recenzje
579 wyniki
Oceny podróżnych
235
255
77
9
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
235
255
77
9
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 579 recenzji
Zrecenzowano: 14 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Generalnie hotel z duszą i bardzo przyjemny. W świetnej lokalizacji. Czysty i przytulny, chociaż niestety w pokojach z oknami od ulicy jest dość głośno. Ale na start niestety spotkało mnie nieprzyjemne doświadczenie. Pan w recepcji dał mi do wypełnienia formularz, w którym powinnam była wpisać wszystkie swoje dane. Nie spodobało mi się to, bo lubię wiedzieć, kto i w jaki sposób wykorzystuje moje dane, więc zapytałam: po co państwu mój adres zameldowania? Odpowiedź: „bo obowiązek meldunkowy w Polsce jeszcze całkiem nie zniknął”. Ale to nie była odpowiedź na moje pytanie. Ba, w dowodzie osobistym nie mam adresu, więc ciekawi mnie, co z tym adresem zrobi hotel. Kolejna odpowiedź pana w recepcji: „bo jak pani coś zgubi, to nie będziemy się bawić w odsyłanie do firmy”. Wiecie co, ja generalnie nie mam problemu z podawaniem swoich danych, ale mam problem z osobami, które nie potrafią mi jasno powiedzieć, po co im te dane. Bo dla mnie to ważna informacja. Podobnie jak numer telefonu czy adres e-mail. Dbam o to, nie chcę dostawać spamu czy stresować się, że te dane zostaną gdzieś wykorzystane w niewłaściwy sposób. Pobyt był firmowy, więc wszystkie dane mojego pracodawcy były dostępne. Gdybym coś zostawiła, można zawsze skontaktować się z firmą. Przemyślcie proszę tę strategię, bo nie pamiętam sytuacji w swoim całym życiu, żeby ktokolwiek w hotelu chciał ode mnie więcej danych, niż te podane podczas rezerwacji.

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, krwawamarchef
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna N, Dyrektor Hotelu, Hotel Wolne Miasto - Old Town GdańskOdpowiedź udzielona 22 lipca 2018

Szanowna Pani,
dziękuję za czas, jaki poświęciła Pani na napisanie opinii o pobycie w Hotelu Wolne Miasto w Gdańsku. Pragnę dodatkowo podziękować za podkreślenie wyjątkowej lokalizacji oraz standardu Hotelu.
Jednocześnie pragnę Panią poinformować, że Hotel Wolne Miasto pobiera tylko podstawowe dane Gości, które są niezbędne do prawidłowego procesu świadczenia usługi. Dane wszystkich Gości Hotelu są starannie przechowywane, z zachowaniem pełnego ich bezpieczeństwa. Jednocześnie pragnę Panią zapewnić, że Hotel Wolne Miasto nie wykorzystuje danych Gości do wysyłania ofert marketingowych, jeżeli Goście wyraźnie nie wyrażą na taką procedurę zgody.
Jeżeli w trakcie Pani zameldowania mój Recepcjonista wyraził się w sposób nie do końca Panią satysfakcjonujący, to pragnę Panią przeprosić. Mam nadzieję, że moje wyjaśnienie Panią uspokoiło i że w przyszłości zechce nam Pani zaufać ponownie.
Serdecznie zapraszam do Hotelu Wolne Miasto.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Doskonała lokalizacja - wszędzie od dworca po Wełtawę można dojść na piechotę. W zasięgu minuty Teatr Wybrzeże, 3 minuty dalej Teatr Szekspirowski.
Miły i sprawny personel, wygodne łóżko i poprawne śniadanie.
Jedyny problem to brak klimatyzacji - otwarte okno nie pomaga i wpuszcza hałas uliczny, a temperatura wewnątrz, nawet w czasie wiosny trochę za wysoka...

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, romualdb140
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna N, Hotel General Manager, Hotel Wolne Miasto - Old Town GdańskOdpowiedź udzielona 27 maja 2018

Pragnę Państwu serdecznie podziękować za czas poświęcony na napisanie opinii o pobycie w Hotelu Wolne Miasto.
To miłe móc przeczytać, że lokalizacja Hotelu Wolne Miasto oraz standard usług spełnił Państwa oczekiwania.
Spieszę z informacją, że analizujemy wszelkie spostrzeżenia Gości i nieustannie pracujemy nad dostarczaniem Państwu optymalnych usług. Mam nadzieję, że w przyszłości zechcą nam Państwo ponownie zaufać.
Serdecznie zapraszam do Hotelu Wolne Miasto.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 lutego 2018

Cały hotel - pokoje, recepcja, część restauracyjna - jest bardzo przytulny i ma swój urok. Pokoje i łazienki są bardzo czyste. Szczególnie muszę pochwalić znakomite śniadania w formie małego bufetu i ciepłe śniadanie do wyboru z różnorodnej karty (przepyszna owsianka). Położenie jest bardzo dogodne dla podróżujących pociągiem, gdyż hotel znajduje się niedaleko dworca Gdańsk Główny, na samej przepięknej gdańskiej starówce. Na pewno tam wrócę.

Termin pobytu: marzec 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Karolina W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna N, Hotel General Manager, Hotel Wolne Miasto - Old Town GdańskOdpowiedź udzielona 11 lutego 2018

Proszę przyjąć moje podziękowanie za Państwa czas poświęcony na napisanie opinii o pobycie w Hotelu Wolne Miasto w Gdańsku.
Miło mi przeczytać, że oferowane przez Hotel usługi spotkały się z Państwa zadowoleniem.
Pragnę zgodzić się z Państwem, że hotelowa Restauracja Zeppelin oferuje urozmaicone śniadanie. Bufet śniadaniowy, podobnie jak lokalizacja Hotelu Wolne Miasto, są wysoko oceniane przez naszych Gości. Umiejscowienie Hotelu w pobliżu Dworca Głównego w Gdańsku w odległości jedynych 600 metrów, a dodatkowo w samym sercu Historycznego Miasta Gdańska, stanowi dla naszych Gości niezwykłą wartość.
Pragnę Państwu podziękować za zaufanie i chęć ponownego odwiedzenia Gdańska i Hotelu Wolne Miasto.
Serdecznie zapraszam.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 listopada 2017

Hotel bez zarzutu jeśli chodzi o lokalizację i standard pokoi. Restauracja, w której podawane są śniadania jest niewielka, ale samo śniadanie okazało się niezłe. Pewnym kłopotem może być podział hotelu na dwie części, z której tylko jedna ma bezpośredni dostęp do restauracji, jednak uciążliwość tego rozwiązania nie jest nazbyt duża.

Wskazówka dotycząca pokoi: Na rogu budynku ma siedzibę klub, który w okresie letnim może sprawiać kłopoty emitując hałas.
Termin pobytu: listopad 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, 687arturr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna N, Dyrektor Hotelu, Hotel Wolne Miasto - Old Town GdańskOdpowiedź udzielona 2 grudnia 2017

Proszę przyjąć moje podziękowanie za Pana czas poświęcony na napisanie opinii o pobycie w Hotelu Wolne Miasto. Bardzo miło mi przeczytać, że lokalizacja obiektu oraz standard pokoi spełnił Pana oczekiwania. Pragnę poinformować, że podobne odczucia na temat hotelowego śniadania mają inni Goście Hotelu. Goście doceniają różnorodność i świeżość potraw bufetu śniadaniowego, również profesjonalną obsługę.
Dziękuję za przyznanie Hotelowi Wolne Miasto najwyższej oceny. Mam nadzieję, że planując kolejną podróż do Gdańska odwiedzi Pan nasz Hotel ponownie.
Serdecznie zapraszam.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2017

Klimatyczny hotel położony w centrum Starego Miasta, bardzo ładny wystrój wnętrz, ciekawe historyczne zdjęcia Gdańska. Smaczna kuchnia i miła obsługa personelu podczas śniadań. Parking dla samochodów dostępny w odległości 10 minut spacerem.
Pokój mansardowy mający jedynie okna dachowe bez klimatyzacji, a choćby sprawnie działającej wentylacji to porażka. Na osłodę jedynie wentylator. W upalny dzień w pokoju mamy saunę, a w deszczowy jest jeszcze gorzej, bo nie można otworzyć okien. Pozostawiająca wiele do życzenia sprawność rur odpływowych i kanalizacyjnych.

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, mari1965p
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna N, Dyrektor Hotelu, Hotel Wolne Miasto - Old Town GdańskOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2017

Proszę przyjąć moje podziękowanie za Państwa czas poświęcony na napisanie opinii o pobycie w Hotelu Wolne Miasto w Gdańsku.
To miłe, że docenili Państwo wyjątkową lokalizację Hotelu oraz ładny wystrój wnętrz. Pragnę zgodzić się z Państwem, że hotelowa Restauracja Zeppelin cieszy się uznaniem oferowanych dań, a personel Hotelu zawsze stara się zadowolić Gości.
Rozumiem Państwa odczucia związane z brakiem klimatyzacji, pragnę natomiast dodać, że w całym Hotelu działa wentylacja, z której mogą korzystać wszyscy Goście obiektu. Jeżeli pokój nie spełnił Państwa oczekiwań w zakresie standardu pragnę Państwa przeprosić. W Hotelu Wolne Miasto recepcja na prośbę Gościa zawsze przeanalizuje możliwości zmiany pokoju.
Mam nadzieję, że pomimo pewnych niedogodności Hotel Wolne Miasto spełnił choć w części Państwa oczekiwania i że w przyszłości zaufają nam Państwo ponownie. Serdecznie zapraszam do Gdańska i Hotelu Wolne Miasto.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji