Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Gdańsk
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Śniadania świetne, obsługa przeciętna ”
Marmolada Chleb i Kawa — recenzja

Marmolada Chleb i Kawa
Nr 168 wśród 827 Restauracje (Gdańsk)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Francuska, Włoska, Polska
Opis: Słodkie miejsce w Gdańsku.
Informacje o restauracji
Opis: Słodkie miejsce w Gdańsku.
Zrecenzowano 3 września 2019 z urządzeń przenośnych

1. Dobre śniadania.
2. Rano długo czeka się na stolik.
3. Potem bardzo długo czeka się na przyjęcie zamówienia.
4. Cześć smoothoes i koktajli bezalkoholowych nie była serwowana bo zepsuł się mikser (tłumaczenie obsługi... to samo kilka razy w ciągu dwóch tygodni).

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, 655stanislawd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dziekujemy, Kierownik ds. gości, Marmolada Chleb i KawaOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Bardzo dziękujemy za wyrażenie opinii i za przekazanie ważnych informacji. Przyjrzymy się sprawie mocniej, aby zwiększyć Pańskie zadowolenie z Marmolady. Pozdrawiamy serdecznie, MCK

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (168)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 168 recenzji

Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Jak na śniadanie to tylko tam. Przekrój menu śniadaniowego przeogromny. Pysznie podane, smacznie i chce się wracać próbować więcej.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, krzysiekleski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dziekujemy, Kierownik ds. gości, Marmolada Chleb i KawaOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Próbować jest co! Dziękujemy za opinie i pozdrawiamy serdecznie, zespół MCK! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Miejsce rewelacyjne, jedzenie przepyszne, obsługa bardzo miła. Klimatyczne miejsce, na pewno tam wrócę! Polecam

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, KarolinaS55556
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dziekujemy, Kierownik ds. gości, Marmolada Chleb i KawaOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Dziękujemy bardzo za recenzje, pozdrawiamy serdecznie i oczywiście zapraszamy! <3

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo miła atmosfera, śliczne miejsce, fajna muzyka. Od niedawna moje ulubione miejsce na pyszne śniadanie i aromatyczna kawę! Polecam :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 42ewelinab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dziekujemy, Kierownik ds. gości, Marmolada Chleb i KawaOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Bardzo nas cieszy, że pojawiliśmy się na osobistej liście miejsc z dobrym śniadaniem! :) Pozdrawiamy serdecznie, MCK

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

To miejsce jest po prostu brudne. Podłoga aż się lepi, śmieci aż proszą się o zmiotkę, „ozdoby” zawieszone na suficie porasta pajęczyna kurzu, a tapicerka mebli jest poplamiona. W takim otoczeniu nawet apetyczne ciasto smakuje gorzej. Więcej tam nie wrócę.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, MarySor123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dziekujemy, Kierownik ds. gości, Marmolada Chleb i KawaOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Dziękujemy za wyrażenie opinii. Bardzo nam przykro, że takie są Pańskie wrażenia z wiyzty u nas. Każda informacja jest dla nas niezmiernie ważna i każdą z osobna bierzemy pod uwagę. Pozdrawiamy serdecznie, zespół MCK

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Marmolada Chleb i Kawa — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Gdańsk, Pomorskie
Gdańsk, Pomorskie
 
Gdańsk, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Marmolada Chleb i Kawa? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem