Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (82)
Filtruj recenzje
82 wyniki
Oceny podróżnych
57
17
5
1
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
57
17
5
1
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 82 recenzji
Zrecenzowano: 21 lipca 2019

Z Villą Eva związane będą nasze szczególne wspomnienia, gdyż w lipcu było miejscem naszego ślubu. Wnętrze zostało urządzone bardzo gustownie, z klasycznym smakiem. Choć w żadnym razie nie brakuje tu przestrzeni i lekkości, ma się wrażenie kameralności. Niesamowitego uroku dodaje piękny duży ogród, który był miejscem samej właściwej ceremonii, dodatkowo sąsiadujący z lasem. Naprawdę wyjątkowe otoczenie jak na położenie w środku Trójmiasta i samo w sobie stanowi bardzo mocny atut.
Przygotowanie naszego przyjęcia było bez zarzutu. Bardzo dobre jedzenie, stylowo podane i zaserwowane. Do zabawy również przestrzeni jest akurat, a wystrój części tanecznej sali, zwłaszcza piękna dekoracja sufitu, dodaje mnóstwa nastroju.
Musimy podkreślić bardzo dobry kontakt z Właścicielami i pozytywne reakcje na wszystkie nasze prośby.
Podsumowując, jeżeli ktoś szuka dla celebracji jakiejkolwiek uroczystości miejsca z duszą, to z pełnym przekonaniem polecamy Villę Evę, gdyż zdecydowanie takim miejscem właśnie jest!

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, Tomasz G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 czerwca 2019

Maiłam przyjemność gościć w hotelu na krótki 3 dniowy pobyt.
Pokój na 2 p bez windy. Brak klimatyzacji - w czerwcu było strasznie duszno.
Pokój dokładnie taki jak na zdjęciach z www hotelu. ładnie urządzony, wygodny. Łóżko podwójne.
W pokoju ręczniki i suszarka, podstawowe przybory toaletowe. Woda, herbata.

Śniadania - bardzo dobre.
Obiad - możliwość zjedzenia lunchu w przystępnej cenie. Dania z karty również smaczne.

Blisko do Centrum Handlowego.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Dziękujemy, 0lcia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa K, Właściciel, Hotel Villa EvaOdpowiedź udzielona 4 lipca 2019

Dziękujemy za pozytywną ocenę :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 czerwca 2019

Przez prawdziwy przypadek trafiliśmy do restauracji Villa Eva . Zachęceni przez personel hotelu zatrzymaliśmy się dłużej aby zjeść obiad. Byliśmy zaskoczeni smacznymi przystawkami jak i daniami głównymi. Personel bardzo pomógł nam w doborze dań. Przestronny i duży ogródek na zapleczu daje swobodę dzieciom i dorosłym. Na pewno tam wrócimy i polecamy.

Wskazówka dotycząca pokoi: Blisko centrum Wrzeszcz, Wszędzie blisko i świetna komunikacja nieopodal.
Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Konrad D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa K, Właściciel, Hotel Villa EvaOdpowiedź udzielona 4 lipca 2019

Zapraszamy!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Czarujące miejsce z wyjątkową kuchnią.
Goście zadowoleni, ja nie denerwowalam się ani trochę czy wszystko będzie dobrze, bo byłam tego pewna.
Polecam szczególnie dla osób które lubią nietuzinkową kuchnię, ja chciałam żeby było wyjątkowo i tak też się stało.
Restaurację na pewno będziemy odwiedzac.
Bardzo sympatyczna menager.

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, monikajarzabek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa K, Właściciel, Hotel Villa EvaOdpowiedź udzielona 4 lipca 2019

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa, zapraszamy do naszej restauracji również przy innych okazjach! :) Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 marca 2019

Po wspólnych z żoną wizytach kulinarnych,zaprosiliśmy dzieci i wnuki na sobotni lunch.Pogoda za oknem była w sam raz ,żeby w oczekiwaniu na jedzenie spokojnie porozmawiać.Przystawki,zupy, dania główne były ZNAKOMITE!Wszystko świeże,podane z dużą dbałością o szczegóły na talerzu z odpowiednią temperaturą spełniło nasze oczekiwania,a dzieci i wnuki znalazły nowe miejsce na gastronomicznej mapie Trójmiasta.Polecamy szczególnie tatara ,krewetki i schabowego z kostką!Desery dopełniły trzygodzinny pobyt w miłej atmosferze .Polecamy !!!

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, andrzej762
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa K, Właściciel, Hotel Villa EvaOdpowiedź udzielona 25 marca 2019

Dziękujemy i zapraszamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji