Okropne i bardzo nieprofesjonalne podejście do klienta. Zarezerwowałam pokój w terminie w którym niestety koronawirus rozpętał się na całego. Wszystkie loty odwołane (mieszkam za granicą) od strony przez którą rezerwowałam pokój dostałam powiadomienie że w związku z zaistniałą sytuacją należy mi się zwrot bez ponoszenia kosztów rezerwacji. I tu zaczyna się bardzo profesjonalne podejście do klienta.... Po napisaniu kilku email do hotelu z wyjaśnieniem oraz prośbą zwrotu pieniędzy w odpowiedzi dostałam ŻE HOTEL NIE MUSI MI ODDAWAC PIENIĘDZY gdyż jest to dobra wola właścicieli.... I uwaga!!!! Jest to bardzoooo trudny czas dla przedsiębiorcow!!!!!! oczywiście dla zwykłego obywatela jest to bardzo fajny czas gdzie pieniadze nie grają absolutnie żadnej roli.... Drodzy wlasciciele Hotelu Królewski skoro dla przedsiębiorcy oddanie 288 zł jest takim dużym wydatkiem to dla zwykłego Kowalskiego na etacie ta suma przyprawia o zawrót głowy??? Jedyne co hotel zaproponował to zmiana terminu rezerwacji na którą się nie zgodziłam z racji tego że niestety ale nikt nie wie kiedy sytuacja w Polsce i na świecie wróci do normy. Poczułam się jak intruz i ktoś kto wymusza oddanie (SWOICH) pieniędzy. Pieniądze odzyskałam dzięki interwnecji strony przez którą zabukowalam hotel a i to nie bo łatwe gdyż nawet ta firma miała problem z odzyskaniem moich pieniędzy. Definitywnie bardzo źle doświadczenie, Nie Polecam nikomu!!!!!!!Więcej
- Bezpłatna sieć Wi-Fi
- Restauracja