Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Skontaktuj się z miejscem zakwaterowania, aby uzyskać informacje o dostępności.
Dostępne są podobne hotele.
Wyświetl wszystkie
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (289)
Filtruj recenzje
289 wyniki
Oceny podróżnych
111
113
49
9
7
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
111
113
49
9
7
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 289 recenzji
Zrecenzowano: 27 lutego 2020

Pomimo zabookowania pokoju z miesięcznym wyprzedzeniem, hotel po naszym przyjeździe zawiadomił nas, że został im ostatni pokój - z 2 łóżkami pojedynczymi, a nie jak rezerwowaliśmy z 1 łóżkiem podwójnym. Pani w recepcji była niemiła i tylko dodawała od siebie pod nosem, że nasza opinia wystawiona na portalu nie ma żadnego znaczenia. Okno w łazience wypadało z zawiasów. Reasumując - z całego serca nie polecam.

Wskazówka dotycząca pokoi: I tak uwagi nie zostaną uwzględnione.
Termin pobytu: styczeń 2020
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, AgnieszkaC1376
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agnieszka DABKIEWICZ, Marketing, Hotel KrólewskiOdpowiedź udzielona 6 marca 2020

Przepraszamy za zaistniałą sytuację , osoba z recepcji została pouczona.,
Jesteśmy w trakcie modernizacji hotelu i przepraszamy za wszystkie nieudogodnienia.
Oddaliśmy do użytku nowe pokoje w budynku obok Królewski Conference & Wedding , zapraszamy serdecznie do rezerwacji w nowym obiekcie.

Z poważaniem.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 grudnia 2019

Hotel ma rewelacyjne położenie w samym centrum STARÓWKI GDAŃSKIEJ. Śniadania są bardzo dobre, jednak stan „techniczny” hotelu pozostawia sporo do życzenia. Pokoje i łazienki wymagają remontu. Pod hotelem jest niewielki parking.

Termin pobytu: listopad 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, katka39d
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 550jasmina, dział marketingi i sprzedaży , Hotel KrólewskiOdpowiedź udzielona 2 stycznia 2020

Przepraszamy za niedogodności, hotel jest w trakcie modernizacji. Dziękujemy za skorzystanie z pobytu w Hotelu Królewskim.
Pozdrawiamy serdecznie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 grudnia 2019 z urządzeń przenośnych

To była nasza pierwsza wyjazdowa wigilia i święta z rodzicami postanowiliśmy spędzić w hotelu. Miejsce jest położone nad Motławą w grubych murach starego spichlerza. Na pierwszy rzut oka hotel robi dobre wrażenie. Dopiero po chwili zaczyna się zauważać kurz, odchodząca tapetę, brudne tapicerki na wszystkich meblach, kabina prysznicowa dosłownie spadła na kafelki podczas otwierania. Jednak ten stary, zdezelowany hotel ma doskonałą lokalizację z pięknym widokiem zza małych okienek. Pokoje są na tyle ciemne, że prawie nie widać tych różnych mankamentów :).
Jeśli chodzi o menu to widać duży zwrot w kierunku ciężkiej kuchni staropolskiej. Niektóre dania w karcie to niestety jakiś senny koszmar szefa kuchni. Pozycja o nazwie „Marchew” to nieudana próba zapatrzenia się w najlepszych szefów kuchni. W potrawie pojawia się surowy chleb tostowy przypominający rafę koralową. Nie tędy droga...
Kolacja wigilijna była bardzo, bardzo udana. Barszcz z jagodami, wspaniale przyrządzony karp, wszystko przepyszne i na bogato.
Śniadania to chyba jedne z najlepszych hotelowych bufetów. Ogromny wybór - dań ciepłych, zimnych i na słodko. Świetne pieczywo, świeżo upieczony chleb.
Podsumowując tylko menu a’la carte dosyć ciężkie, ale ogólnie brawa dla kucharza. Szczególnie za miłe niespodzianki - cukierki z tataraka i wędzoną sól.

Termin pobytu: grudzień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Bergamotka85
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 550jasmina, dział marketingu i sprzedaży, Hotel KrólewskiOdpowiedź udzielona 30 grudnia 2019

Dziękujemy za zaufanie i wybranie oferty świątecznej w Hotelu Królewskim.
Hotel jest w trakcie modernizacji , przepraszamy Państwa za wszystkie niedogodności związane z pobytem.
Co do kuchni to sugestie przekażemy szefowi kuchni. Miło nam ,że kolacja smakowała i ten magiczny dzień w roku spędzili Państwo w wyjątkowej atmosferze.

Pozdrawiamy serdecznie.
Hotel Królewski

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 grudnia 2019 z urządzeń przenośnych

Lokalizacja wyjątkowa , po prostu przepiękna okolica. Sam budynek unikatowy w swoim rodzaju, w starym stylu z rewelacyjną staropolską restauracją....okolica odkąd byłem tu 5 lat temu zmieniła się nie do poznania ,jestem zachwycony pozdrawiam szefa kuchni i cała załogę

Termin pobytu: listopad 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, kosma17
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 550jasmina, dz.marketingu i sprzedaży, Hotel KrólewskiOdpowiedź udzielona 16 stycznia 2020

Dziękujemy i zapraszamy ponownie.
Pozdrawiamy
Hotel Królewski

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 października 2019

Lokalizacja super, śniadania przepyszne. Zaszło nawet małe nieporozumienie z pokojem miałem dostać z widokiem na Statek Sołdek a dostałem z innym widokiem. Po zgłoszeniu w recepcji zostałem przeproszony za zaistniałą sytuację i otrzymałem apartament z widokiem takim jak chciałem. Mało w Polsce znam hoteli gdzie tak dbają o klienta. Polecam.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam apartament z widokiem na Statek Sołdek - super
Termin pobytu: październik 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Mirosław Ł
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 550jasmina, dz. marketingu i sprzedaży, Hotel KrólewskiOdpowiedź udzielona 16 stycznia 2020

Dziękujemy za skorzystanie z noclegu w naszym hotelu. Zapraszamy ponownie.
Pozdrawiamy.
Hotel Królewski

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji