Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gdansk History Museum (Muzeum Historyczne Gdanska)
Wyróżnione recenzje
Perełka miasta ...

Gdańsk odwiedzam bardzo często ale przyznam się ,że do muzeum Gdańska trafiłam pierwszy raz w... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 20 marca 2019
kbeata2017
,
Świecie, Polska
Warto zwiedzić

Wnętrza ratusza - głównie dla fanów baroku, ale mimo wszystko polecam wszystkim chociaż aby... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 21 listopada 2017
adamja2015
,
Bydgoszcz, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (135)
  
Recenzje (135)
Filtruj recenzje
135 wyniki
Oceny podróżnych
52
54
20
6
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
52
54
20
6
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 135 recenzji
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Muzeum naprawdę porządnie dopracowane. Trzeba zarezerwować sporo czasu żeby wszystko przejść. Polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, rysiumagik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 marca 2019

Gdańsk odwiedzam bardzo często ale przyznam się ,że do muzeum Gdańska trafiłam pierwszy raz w ostatni weekend. Świetna lokalizacja muzeum - prowadząca prosto z głównego deptaka- Długiego Targu niedaleko Neptuna. Wstęp do muzeum jest niedrogi a miejsce ma do zaoferowania wiele pięknych wnętrz ,które przenoszą nas w różne ramy czasowe .Na mnie ogromne wrażenie zrobił cudowny sufit w jednej z sal. Trochę żałuję ,że tak późno odkryłam to miejsce. Polecam wizytę .

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, kbeata2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 grudnia 2018

świetna lokalizacja - prosto z głównego deptaka Długiego Targu - jednak brak wprowadzenia od początków osadnictwa. historia zaczyna się wraz z WMG. po prostu mało, za mało o historii innej niż XX wieck.

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2018
Dziękujemy, rszmuc
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

W muzeum została przedstawiona historia Gdańska. Dla turystów to cenna lekcja. Do tego piękny widok z wieży na panoramę miasta.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, Ciekawanowego
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Rewelacja obiekt wart uwagi i miejsce ukazujące historię. Dobre na lekcje historii. Polecam nauczycielom

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
Dziękujemy, Mariusz R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji