Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (528)
Filtruj recenzje
528 wyniki
Oceny podróżnych
238
207
55
24
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
238
207
55
24
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 528 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019

satysfakcja oraz zadowolenie z warunków w hotelu,miła obsługa,czystość,interesujące położenie,dodatkowo czysty basen oraz sauna a także wydzielone miejsce fitness to wszystko sprawiło,ze pobyt był udany

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, dekret5
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz G, Guest Relations Manager, Mercure Gdańsk PosejdonOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Szanowny Panie,

Dziękujemy za wizytę oraz chęc podzielenia się z nami swoją opinią. Jesteśmy otwarci na Pana uwagi oraz spostrzeżenia dotyczące pobytu w naszym hotelu. Chcielibyśmy, aby kolejna Pana wizyta była w pełni satysfakcjonująca. Pozostajemy do dyspozycji pod adresem H3391-GR@accor.com.

Jeszcze raz dziękujemy za recenzję i pozytywną ocenę.

Pozdrawiamy,
Załoga Mercure Gdańsk Posejdon

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Rewelacyjna obsługa - bardzo miła i chętna do pomocy.
Lokalizacja hotelu - super.
Parking - wystarczająco duży.
Pokoje czyste i przytulne.
Śniadania - fajny wybór.
Klimat całego hotelu bardzo przyjemny.
Zdecydowanie polecam.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Schilack605
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz G, Guest Relations Manager, Mercure Gdańsk PosejdonOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Drodzy Goście,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas zawsze najważniejsze, dlatego cieszymy się, że Państwa pobyt był tak udany. Mamy nadzieję spotkać się z Państwem ponownie.

Pozdrawiamy,
Załoga Mercure Gdańsk Posejdon

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Pobyt w hotelu bardzo udany, pokoje czyste, ładne,lokalizacja bardzo dobra. Świetne śniadania, przepyszne obiady i znakomita obsługa kelnerska. Genialny personel na każdym szczeblu zawsze uśmiechnięty, przemiły, pomocny a profesjonalizm i życzliwość p.Marii z działu rezerwacji na 6. Wzór hotelarstwa w 100%. Brawo i uznanie od gości z Litwy, Czech i Polski.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Monika B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz G, Guest Relations Manager, Mercure Gdańsk PosejdonOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Szanowna Pani Moniko,

W imieniu swoim oraz całego zespołu Mercure Gdańsk Posejdon chciałbym serdecznie podziękować za wizytę oraz chęć podzielenia się z nami swoją opinią. Cieszymy się, że nasi Goście miło wspominają swój pobyt w hotelu.

Dziękujemy za liczne wyróżnienia i mamy nadzieje gościć Panią wraz z międzynarodowym towarzystwem ponownie :)

Z poważaniem,
Mateusz Grochowalski
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Wiele podróżuje i spędzam kilkanaście nocy w miesiącu w przeróżnych hotelach w Europie, ale po raz pierwszy zaobserwowałam tak wysoką jakość obsługi .
Pracownicy tego hotelu są niesamowicie uprzejmi i dokładają wszelkich starań aby zadowolić swoich klientów .
Wielkie brawa i gratulacje dla całej ekipy!
Hotel położony blisko morza w spokojnej miejscowości .
Śniadania są smaczne ale sala jest za mała i bufet źle zorganizowany. Podczas wysokiego sezonu gdy hotel jest wypełniony cieżko znaleźć wolny stolik .
Brak klimatyzacji w pokojach .
Ogólnie bardzo dobry hotel rodzinny z przesympatyczną obsługą !
Polecamy gorąco !

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, smokbarcarena
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz G, Guest Relations Manager, Mercure Gdańsk PosejdonOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za wizytę oraz obszerną wiadomość, z której dowiedzieliśmy się o wrażeniach z pobytu w naszym hotelu.

Niezmiernie cieszą nas pochwały dla załogi.

Za wszystkie miłe słowa oraz konstruktywne uwagi jesteśmy ogromnie wdzięczni.

Mamy nadzieje na kolejne spotkanie w przyszłości.

Serdecznie zapraszamy.

Z poważaniem,
Mateusz Grochowalski
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wybierając hotel na sierpniowy urlop kierowaliśmy się głównie lokalizacją i ta nas nie zawiodła ! Hotel jest bardzo blisko plaży , wystarczy przejść przez ulice. Przy plaży są rewelacyjne ścieżki rowerowe , którymi można dojechać do Sopotu. Sam hotel czysty , dostaliśmy pokój z wyremontowaną , nowoczesną łazienką . Wygodne łóżka , balkony z fajnym widokiem. Śniadania smaczne , spory wybór . Ogromny plus za dbanie o ekologię - w restauracji silikonowe podstawki ( były tylko w jednej części , ale zawsze to coś ), papierowe słomki i itp. Basen mały , bez wodnych atrakcji ale wiedzieliśmy o tym i w ogóle nam to nie przeszkadzało , dzieci zadowolone. Hotel pełen gości a jednak nie było głośno. W nocy również cisza , co dla nas było dużym plusem. Obsługa miła , ale sprzątanie mogłoby być dokładniejsze ( dostaliśmy za mało wody , nie dołożono kawy i herbaty). Trafiliśmy na upalne dni i brak klimy dał się odczuć. Poza tym bez zastrzeżeń.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Sonkal1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz G, Guest Relations Manager, Mercure Gdańsk PosejdonOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Szanowny Gościu,

dziękujemy za podzielenie się z nami opinią z pobytu w naszym hotelu.

Dziękujemy również za uwagę, na które sprawy powinniśmy zwrócić naszą uwagę w celu ich poprawy.

Z pozdrowieniami,
Mateusz Grochowalski
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji