Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (528)
Filtruj recenzje
528 wyniki
Oceny podróżnych
238
207
55
24
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
238
207
55
24
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
13 z 18 wśród 528 recenzji
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

To nie fajne, kiedy doba kosztuje takie gigantyczne pieniądze i jeszcze trzeba zapłacić za parking, to naprawdę żenujące ze strony hotelu. Nikt nie przychodzi do hotelu na piechotę... raczej nie będę polecała znajomym

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, ulasulima
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz G, Guest Relations Manager, Mercure Gdańsk PosejdonOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Szanowna Pani,

Dziękujemy za wizytę w naszym hotelu i chęć podzielenia się swoją opinią.

Przyjmujemy ze smutkiem fakt, że pobyt nie spełnił Pani oczekiwań.

Zdarza się tak, że goście naszego hotelu przyjeżdżają do Gdańska pociągiem lub autobusem, przylatują samolotem czy przypływają promem. Nie wszyscy goście naszego hotelu przyjeżdżają samochodem. Jednak dziękujemy bardzo za zwrócenie uwagi na ten element.

Wierzę, iż ogólny ogląd Pani pobytu w naszym hotelu wpłynie na przyszłościową decyzję do odwiedzenia nas ponownie - do czego oczywiście serdecznie zapraszamy.

Z poważaniem,
Mateusz Grochowalski
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Hotel bardzo blisko plaży i trzeba przyznać, iż lokalizacja to wielki atut. Spory basen z brodzikiem, aczkolwiek woda mogłaby być cieplejsza. Pokoje czyste, hotel nowoczesny, restauracja serwuje dobre jedzenie, choć porcje mogłyby być ciut większe. Fajne desery. Animacje bez efektu wow, ale dziecko dobrze się bawiło.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Basia R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz G, Guest Relations Manager, Mercure Gdańsk PosejdonOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Pani Basiu,

serdecznie dziękujemy za podzielenie się z nami Pani opinią na temat ostatniego pobytu w Mercure Gdańsk Posejdon. Cieszymy się, że wysoko oceniła Pani położenie hotelu oraz jego nowoczesność.

W ramach Mercure, dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić każdemu gościowi usługi najwyższej jakości, dlatego też przedstawione przez Panią opinie są dla nas niezwykle ważne. Dziękujemy za zwrócenie nam uwagi na te problemy, dzięki czemu będziemy w stanie zareagować i dla Państwa wygody i komfortu na przyszłość rozwiązać.

Z wyrazami szacunku,
Mateusz Grochowalski
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Lokalizacja hotelu super, dużo zieleni i cisza.Na plaże bardzo blisko wystarczy przejść przez ulice. Pokoje czyste, sprzątane codziennie, łazienka rzeczywiście trochę w stylu PRL, ale czysta. W hotelu cisza, jeżeli chodzi o restauracje, to mały wybór menu.
Obsługa bardzo miła i pomocna.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Stefania H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz G, Guest Relations Manager, Mercure Gdańsk PosejdonOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

Szanowna Pani,

Jesteśmy bardzo wdzięczni za Pani opinię odnośnie pobytu w Mercure Gdansk Posejdon. Otrzymanie pozytywnej opinii jest dla nas zawsze wielką przyjemnością.

Mamy nadzieję, że kolejny pobyt w naszym hotelu będzie przynajmniej tak przyjemny i udany jak poprzedni.

Z poważaniem,
Mateusz Grochowalski
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019

Lokalizacja super, obsługa niestety nic szczegolnego, łazienka z lat 80 i niechodzi o styl tylko pamięta te lata, stare plytki, wanna drzwi ogolnie bardzo słabo. Śniadania monotonia, kiedyś byly lepsze, w sierpniu kolejki do kawy itp.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, webdom
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz G, Guest Relations Manager, Mercure Gdańsk PosejdonOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

Szanowny Gościu,

dziękuję za poświęcony czas na podzielenie się z nami uwagami z pobytu w Hotelu Mercure Gdańsk Posejdon, a jednocześnie chciałbym serdecznie przeprosić za wszelkie niedogodności.

W ramach Mercure, dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić każdemu gościowi usługi najwyższej jakości, dlatego też przedstawione przez Pana opinie są dla nas niezwykle ważne.

Jesteśmy wdzięczni, że podzielił się Pan z nami swoimi doświadczeniami i mamy nadzieję, że w najbliższej przyszłości będziemy mieli szansę zaprezentowania usług wysokiej jakości.

Z poważaniem,
Mateusz Grochowalski
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Hotel w świetnej lokalizacji, blisko do plaży i do przystanku autobusowego i tramwajowego - połączenie z Sopotem i Starówką Gdańską. Pokoje duże, łazienka również. Szkoda, że na balkonie nie ma leżaków skąd można podziwiać ładny ogród. Łóżka super wygodne. Śniadania obfite i bardzo dobre. Obsługa na recepcji miła. Generalnie hotel na wakacyjny pobyt z dzieckiem godny polecenia.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, adamploszcz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz G, Guest Relations Manager, Mercure Gdańsk PosejdonOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

Panie Adamie,

bardzo dziękujemy za tak wysoką ocenę i docenienie hotelu Mercure Gdańsk Posejdon!
Jest nam niezmiernie milo dowiadywać się, iż pobyt w Mercure Gdańsk Posejdon był dla Państwa czasem udanym.

Z wyrazami szacunku,
Mateusz Grochowalski
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji