Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Gdańsk
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (874)
Filtruj recenzje
874 wyniki
Oceny podróżnych
257
360
193
43
21
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
257
360
193
43
21
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
12 z 17 wśród 874 recenzji
Zrecenzowano: 9 września 2019

Jak zwykle bez zarzutu. Czysto, dobre śniadania, doskonała lokalizacja. Do tego pogoda dopisała. Szkoda tylko, że nie udało się z późnym wymeldowaniem, ale to w sumie drobiazg. Na pewno jeszcze wrócimy.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, PiotrPZ
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

po raz kolejny pisze pozytywna recenzje hotelu - lokalizacja super przy samej plazy, dobra infrastruktura w postaci basenu, silownii i kortu tenisoweo. sniadania smaczne - teraz troche in minus - pokoje przed remontem /taki mielismy/ bez klimatyzacji co trudno wytrzymać przy temp.30 stopni - przykra niesddzianka karty magnetyczne dezatywowaly sie jeden dzien przed zakonczeniem pobytu....ale generalnie polecam

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, turysta2004
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

To nasza kolejna rodzinna wizyta w Novotel Gdańsk Marina i jak zawsze bardzo udana.
Świetna lokalizacja, idealne miejsce na plażowanie i spacer do Sopotu lub Brzeźna.
Świetna obsługa, pyszne śniadanie.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, marcinniedz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NovotelGdanskMarina, Guest Relations Manager, Novotel Gdansk MarinaOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Szanowny Panie Marcinie,

Uprzejmie dziękujemy za tak pozytywny komentarza i czekamy na Państwa kolejny przyjazd!

Pozdrawiamy serdecznie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Nieklimatyzowany pokój od południowo - wschodniej strony za 620 zł za dobę. Strasznie gorąco. Na stronie inf., że niektóre pokoje klimatyzowane. Źle wygłuszone pokoje. Słychać ulicę, mimo 5 piętra, i sąsiadów. W restauracji śniadaniowej trudno o stolik. Hałas, zamieszanie. Duży wybór produktów na śniadanie, ale o przeciętnej jakości. Niesmaczna kawa. Obsługa recepcji wręcz bezczelna. Na zwrócenie uwagi, że za taką cenę pokoju można wymagać klimatyzacji, recepcjonista odparł, że są tańsze hotele. Byłam już wcześniej w tym hotelu i jakość pobytu wyraźnie się pogorszyła. I pewnie nie napisałbym tej negatywnej recenzji, gdyby recepcjonista był uprzejmy. Jedyny plus za położenie.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, JaniLena
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NovotelGdanskMarina, Guest Relations Manager, Novotel Gdansk MarinaOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Szanowna Pani Leno,
W ramach Novotel, dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić każdemu gościowi usługi najwyższej jakości, dlatego też przedstawione przez Panią opinie są dla nas niezwykle ważne. Jest nam niezmiernie przykro, że nie spełniliśmy Pani oczekiwań; proszę zatem przyjąć z tego powodu nasze najszczersze przeprosiny. Serdecznie zachęcamy, przy okazji kolejnego pobytu, do wyboru pokoju po modernizacji z klimatyzacją. Już niebawem, wszystkie pokoje będą się prezentować w nowym obliczu. Bardzo nam przykro, że tak odebrała Pani odpowiedź naszego pracownika. Serdecznie przepraszamy, zapewniam, że podjęliśmy odpowiednie kroki, aby taka sytuacja się nie powtórzyła.
Mamy nadzieję, że będziemy mieli jednak szansę wkrótce zaprezentować usługi najwyższej jakości.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Super lokalizacja i pyszne śniadania.
Basen siłownia restauracja. Jest wszystko co trzeba.Przede wszystkim personel, ten sam od lat zaangażowany i pomocny.
Pokoje odnowione wygladaja pieknie.ale stare tez ok

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, arwekon
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NovotelGdanskMarina, Guest Relations Manager, Novotel Gdansk MarinaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Szanowni Państwo,

Uprzejmie dziękujemy za opinię i podzielenie się wrażeniami po pobycie w Novotel Gdańsk Marina!

Mamy nadzieję, że wkrótce odwiedzą nas Państwo ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji