Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dom Sushi - do takich miejsc wraca się ponownie”
Dom Sushi — recenzja

Dom Sushi
Zamów online
Nr 78 wśród 827 Restauracje (Gdańsk)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 16 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Rodziny z dziećmi
Opcje wyżywienia: Obiad, Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Opis: Dom Sushi powstał z pasji do kultury życia, której nieodłącznym elementem jest pełne smaku, zaskakujące i piękne jedzenie. Wszystkie te elementy perfekcyjnie łączy kuchnia japońska wraz z sushi - światowym fenomenem niemającym substytutu. Mistrzowie Domu Sushi przeszli twardą szkołę wymagających nauczycieli sztuki kulinarnej. Najlepsi są pasjonatami i autorytetami dla młodszego pokolenia - zdobytą wiedzę dodatkowo wzbogacili o świeże podejście do łączenia smaków i kreatywne, wręcz artystyczne interpretacje Kaiseki czyli japońskiej haute cuisine.
Zrecenzowano 3 września 2019

Restauracja położona w pięknej części Gdańska, jedzenie najsmaczniejsze, podane przez bardzo miłą obsługę. Do takich miejsc wraca sie ponownie! Guacamole + sushi bomba!

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Witek L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EmiliaB1294, Kierownik, Dom SushiOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Dziękujemy za tak entuzjastyczną recenzję, do zobaczenia wkrótce! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (370)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 370 recenzji

Zrecenzowano 28 sierpnia 2019

Zamówiliśmy zestaw sushi za prawie 200 zł... to co dostaliśmy trudno nazwać sushi... nie widziałem tak cieniutko pokrojonego sushi - jak carpaccio, nie dało się go jeść pałeczkami - było rozciapciane, sflaczałe a najgorsze że smakowało jak zestaw sushi z lidla za 20 zł. Unikajcie tego lokalu -- wstyd przed całym światem który odwiedza Polskę i odwiedza ten lokal... WSTYD !!!!!
Ku przestrodze
Jacek z Poznania

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Jacek M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EmiliaB1294, Kierownik, Dom SushiOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Panie Jacku,

prosimy o informację kiedy i o której godzinie odwiedził Pan naszą restaurację oraz jakie dania Pan zamówił. Pragniemy wyjaśnić sytuację, gdyż Pana opinia jest dla nas krzywdząca i znacznie odbiega od pozostałych recenzji.

Jest nam przykro, że wnosi Pan tak poważne oskarżenia, liczymy na wyjaśnienia i pomoc z Pana strony, gdyż "oszustwo" z pewnością nie jest naszym celem.
Od dłuższego czasu nie mieliśmy sytuacji, w której klient zgłosiłby swoje niezadowolenie, a chcielibyśmy zauważyć, że zawsze pytamy naszych gości czy wszystko im odpowiada. Jesteśmy szczerze zaskoczeni tak negatywną opinią i chcielibyśmy wyjaśnić tę sytuację. Czekamy na wiadomość.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

26.06 byłem na kolacji ze znajomymi, sushi było ok, ale niestety obsługa ( pani w ciemnych włosach) zrujnowała nam swoją aparycja i nie mila obsługą cały pobyt

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, tommyleev9
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EmiliaB1294, Kierownik, Dom SushiOdpowiedź udzielona 8 lipca 2019

Jest nam niezwykle przykro, że ostatnia wizyta nie przebiegła pomyślnie. Zapewniam, że taka obsługa nie jest naszym standardem, jednak wyciągniemy wnioski na przyszłość. Mamy nadzieję, że mimo ostatniego doświadczenia, odwiedzi Pan jeszcze naszą restaurację i przekona Pan się, że obsługa w naszej restauracji jest miła i pomocna.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Ponieważ znam restauracje dom sushi, postanowiłem zabrać tam swoją rodzine na lekka niezobowiązująca kolację (26.06.2019). Zamówiliśmy zestaw sushi 20 kawałków , butelkę wina domu, wody i lemoniadę grejpfrutówą. Kelnerka która nas obsługiwała od samego początku (brązowe lekko kręcone włosy) nie była zadowolona z obsługi naszego stolika. Nie dostaliśmy tak jak wszyscy wkoło ręczników ale również zamówionej wody i lemoniady. Mimo to wciąż cieszyliśmy się dobrą atmosferą. Pod koniec gdy już zapłaciłem kartą okazało się, ze lemoniada - której nie dostaliśmy , została dobita do rachunku. Rozwiązanie sytuacji zostało przerzucone na koleżankę gdyż nasza kelnerka nie czuła się zobowiązana by przeprosić bądź wytłumaczyć zaistniałą sytuację.
Przykro.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, 415kubak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EmiliaB1294, Kierownik, Dom SushiOdpowiedź udzielona 8 lipca 2019

Jesteśmy szczerze rozczarowani, że obsługa nie spełniła Pana oczekiwań. Zapewniam, że nie jest to naszym standardem i podejmiemy kroki, aby nie dopuścić do takiej sytuacji w przyszłości.Jest nam jednocześnie przykro, że zna Pan naszą restaurację, ale ocena dotyczy jedynie ostatniej wizyty. Mamy nadzieję, że mimo tego doświadczenia, odwiedzi Pan jeszcze naszą restaurację i przekona Pan się, że obsługa jest miła i pomocna.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 czerwca 2019

Świetny lokal z bogatym menu, idealnie przygotowane jedzenie oraz znakomita obsługa! Serdecznie polecam.

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, maksymparuzel
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EmiliaB1294, Kierownik, Dom SushiOdpowiedź udzielona 8 lipca 2019

Dziękujemy za miłe słowa!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Dom Sushi — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Gdańsk, Pomorskie
 
Gdańsk, Pomorskie
Gdańsk, Pomorskie
 
Gdańsk, Pomorskie
Gdańsk, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Dom Sushi? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem