Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wesele w Villa Eva”
Restauracja Villa Eva — recenzja

Restauracja Villa Eva
Nr 81 wśród 826 Restauracje (Gdańsk)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 25 USD
Kuchnie: Europejska, Polska, Współczesna
Opcje wyżywienia: Po godzinach
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wybraliśmy Villa Eva jako salę weselną na ok 60 osób, przyjęcie odbyło się pod koniec lipca.
Przede wszystkim muszę pochwalić bardzo dobry kontakt z panią Manager, z którą mogliśmy omówić każdy szczegół tego wyjątkowego dnia.
Obsługa na bardzo wysokim poziomie, panie kelnerki z uwagą pilnowały by na stołach nie stały puste naczynia czy butelki a braki (zwłaszcza w napojach) były na bieżąco uzupełniane.
Całe menu ustalane w najdrobniejszych szczegółach ok 2 tygodnie przed terminem przyjęcia. Nie ma problemu z osobami o diecie specjalnej (wegetarianie, diety bezglutenowe, alergie itp.).
Jedzenie pyszne, dania ciepłe podawane bardzo sprawnie, bufet z zimnymi przekąskami i deserami obfity, uzupełniany w razie potrzeby.
Sala nie wymaga specjalnej dekoracji, świece i kompozycja kwiatowa na stole prezydialnym były w cenie i w zupełności wystarczyły.
Sala klimatyzowana jest na prawdę a nie tylko taką nazywana. Jednak i mimo tego ciepły lipcowy wieczór goście licznie zechcą spędzić w bardzo urokliwym i zacisznym ogrodzie przy lokalu (aż do zamknięcia o godz. 22).
Bardzo polecamy opcję poprawin w tymże ogrodzie w postaci grilla obsługiwanego przez profesjonalnego kucharza.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Marta D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa K, Owner, Restauracja Villa EvaOdpowiedź udzielona 5 tygodnie(-i) temu

Bardzo dziękujemy za bardzo miłą ocenę. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc Państwu w organizacji tego wyjątkowego dnia. Życzymy wszystkiego co najlepsze i zapraszamy do naszej restauracji!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (66)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

6 z 10 wśród 66 recenzji

Zrecenzowano 18 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Pycha! Spędzamy rodzinne wakacje w Trojmiescie i wczoraj zawedrowalismy do Villa Eva na obiad. Super opcja lunchowa w przystępnej cenie. Miła alternatywa dla zmęczonych rybą z frytkami. Jedliśmy zupę warzywną z bobem i kotlecik z indyka. Córka tez chętnie jadła (w końcu!). Miła atmosfera, zaciszny ogród. Polecam!!!

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, natkadud
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa K, Owner, Restauracja Villa EvaOdpowiedź udzielona 20 lipca 2019

Dziękujemy za uznanie! Zapraszamy przy kolejnej wizycie w Gdańsku! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Byłem w tym miejscu z rodziną i znajomymi na świętowaniu po zdanym egzaminie i rozpoczęciu drogi zawodowej. Świetne miejsce! Przepyszne jedzenie i niesamowita obsługa - przeurocza i przemiła kelnerka Natalia Ch. (Nie podaję nazwiska bo RODO ;)). Nie dość że doradziła co warto spróbować (i trafiła w 10!), to jeszcze na kawę zaproponowała zmianę miejsca na ogródek letni, co pozwoliło nam odetchnąć i się wspaniale zrelaksować. Mogę śmiało wszystkim polecić to miejsce i P. Natalię

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, davean90
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa K, Owner, Restauracja Villa EvaOdpowiedź udzielona 16 lipca 2019

Dziękujemy serdecznie! Zapraszamy na testowanie pozostałych dań ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 lipca 2019

Wczorajszy event w Villa Eva był cudowny! Nie dość ze miejsce same w sobie wyglądało bardzo elegancko a z drugiej strony tak niezobowiązująco to cała aranżacja z muzyka na żywo w tle była bardzo przyjemna. Obsługa przyjęła Nas niesamowicie ciepło. Podczas degustacji win prosecco niczego nie zabrakło :) najlepsze Nowo Zelandzkie Prosecvo ever ! Jedzenie było pyszne a winka najlepsze na świecie! Niczego nie brakowało, było tak przyjemnie i błogo w tym ogródku Organizacyjnie 10! Dobra robota gratuluje

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, NelsolKiteSurf
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa K, Owner, Restauracja Villa EvaOdpowiedź udzielona 16 lipca 2019

Dziękujemy serdecznie! Na pewno w przyszłości będziemy organizować kolejne eventy winiarskie, bo kochamy ten trunek! stay tuned! ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Miła obsługa. Jedzenie smaczne. Ładny wystrój. Restauracja posiada ogród. Dobre miejsce by na chwilę zapomnieć, że przebywa się mieście i chwilę odpocząć.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Szymon R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa K, Owner, Restauracja Villa EvaOdpowiedź udzielona 15 lipca 2019

Dziękujemy za miłą opinię na nasz temat i zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Villa Eva — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Gdańsk, Pomorskie
 
Gdańsk, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Villa Eva? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem