Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 22:00
Wyróżnione recenzje
Warto odwiedzic!

Jako rodowity mieszkaniec trojmiasta, koniecznoscia bylo odwiedzic tak atrakcyjne miejsce. Ceny za... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 5 dni temu
TrojmiejskiTurysta
,
Sopot, Polska
Tego w Gdańsku brakowało.

Mało miast w Polsce ma takie miejsce gdzie widok miasta jest tak szeroki i z tak dużej wysokości... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 2 tygodnie(-i) temu
Konrad D
,
Gdańsk, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (19)
  
Recenzje (19)
Filtruj recenzje
19 wyniki
Oceny podróżnych
16
1
0
2
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
16
1
0
2
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 19 recenzji
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Jestesmy bardzo zadowoleni z wizyty. Polecamy kazdemu wjazd do gory i uraczenie sie przepieknymi widokami. Wspaniale jedzenie w restauracji, obsluga na wysokim poziomie. Bardzo serdecznie polecamy!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, magdallena274
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Olivia Star T, Dyrektor generalny, Olivia Star Taras WidokowyOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Dziękujemy i zapraszamy częściej! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Na kontrola jak na lotnisku, w sumie raczej słusznie!! Wjazd na 32 piętro szybki, restauracja i personel bardzo uprzejmi (Pozdrawiamy). Widoki super, musimy wybrać się wieczorem pewnie też będzie superancko.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Weronika B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Olivia Star T, Dyrektor generalny, Olivia Star Taras WidokowyOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Również serdecznie pozdrawiamy! :) I zapraszamy wieczorem - widoki faktycznie mogą zapierać dech w piersiach!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Wjazd na taras widokowy poprzedza szczegolowa kontrola z przejsciem przez bramkę. Wjazd na górę zajmuje chwilę, szybkobieżną windą. Po wyjsciu z windy, przytlacza nas przestrzeń w jakiej się znależliśmy. Zarówno wielka sala restauracyjna jak i widoki na Gdańsk i zatokę. Przy dobrej pogodzie widać Pólwysep Helski, a pędzące kolejki SKM, wygądają jak zabawki. Jeszcze niewiele osób tu zagląda a szkoda bo warto. Mila obsluga kelnerska i menu restauracji w przystępnych cenach oraz widoki, powodują, że na pewno tu wrócę. Tym bardziej, że obsluga daje zaproszenia z bezplatnymi biletami na koleją wizytę, szkoda, że do końca sierpnia.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, ZdTr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Olivia Star T, Dyrektor generalny, Olivia Star Taras WidokowyOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Dziękujemy i zapraszamy częściej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Bardzo fajna atrakcja. Polecam dla Wszystkich. Bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie, super widoki. Najleiej wybrać się o zachodzie słońca.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, ronigda
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Olivia Star T, Dyrektor generalny, Olivia Star Taras WidokowyOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

To prawda! Zachody słońca w Olivii Star są wyjątkowe i za każdym razem zaskakują. Dziękujemy za recenzję i zapraszamy częściej! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Widoki niesamowite. Taras widokowy mały, pozostała część aby obejrzeć należy poruszać się po terenie restauracji. Brak informacji iż należy wrócić w podanym przedziale czasowy, inaczej się dopłaca za przebywanie. Brak informacji iż można zamówić cos w restauracji by dłużej zostać - jednak wysoki koszt - minimum 30zł na osobę - wtedy można zostać raptem pół godziny dłużej. Restauracja ciekawie wyposażona, jednak pobyt bardzo stresujący, warunki w regulaminie bardzo odstraszające potencjalnych klientów. Byliśmy 4osobową grupą, chcieliśmy coś zamówić i rzebywać bez takich obostrzeń. Na tarasie zakaz stawania na podeście, znajoma postawiła plecak - nie było tam nic o plecaku. Lokal w trakcie wykańczania, jedna z toalet ze sprzętem budowlanym - powinna byc zamknięta z informacją 'nieczynne'. Brak menu przy kasie, trzeba było czekać aż pani z obsługi je wyciągnie spod stosu talerzy. Podała jedynie część z jedzeniem, musiałam się sama dopytywac o napoje. Przydałoby się podac więcej nazw atrakcji na szybach. Przy windzie brak informacji w języku angielskim odnośnie korzystania z elektronicznego wyświetlacza (kartka naklejona z boku). Odnośnie reklamacji usługi (nie uwzględniono osoby niepełnosprawnej w grupie) podano jedynie serwis tripadvisor a nie kontakt do pracownika odpowiedzialnego za recepcję, musiałam się dopominać. Cena zbyt wysoka. Jeśli firma chce mieć gości restauracyjnych - jest to duża przestrzeń - powinna zmienić regulamin na łagodny, było niewielu gości. Brak regulaminu przy recepcji. Ochrona słabo komunikuje się w języku angielskim. Cena biletu ulgowego powinna być zdecydowanie niższa - różnica jedynie 3zł. Nie będę polecac tego miejsca.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, ElizabethIF
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Olivia Star T, Dyrektor generalny, Olivia Star Taras WidokowyOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Opinie naszych Gości są dla nas niezwykle cenne. Zależy nam, aby wizyta na Tarasie Widokowym w Olivii Star była dla Państwa możliwością do spędzenia jakościowego czasu, bez pośpiechu i nabrania dystansu wobec otaczającego świata. W związku z tym, a także w związku z Pani opinią zadecydowaliśmy, że wydłużamy czas pobytu do dwóch godzin, co pozwoli zwiększyć komfort wizyt naszych Gości. Będziemy niedługo o tym oficjalnie informować. Serdecznie dziękujemy za Pani spostrzeżenia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji