Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
to najprzyjemniejsze wspomnienie z podróży!!! =)

Artem jest bardzo miłym facetem! to tak, jakby spotkać starego dobrego przyjaciela. Było bardzo... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 4 września 2019
elena_kosma4
Party Buddy - to miłość!

Trójmiasto mnie zachwyciło, a party Buddy - była wisienką w naszej podróży. Dużo osób polecało... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019
oksanag265
Przeczytaj wszystkie recenzje (29)
  
Recenzje (29)
Filtruj recenzje
29 wyniki
Oceny podróżnych
29
0
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
29
0
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 29 recenzji
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Trójmiasto mnie zachwyciło, a party Buddy - była wisienką w naszej podróży. Dużo osób polecało spróbować pub crawl - i nareszcie się skusiliśmy. Zostawiam podziękowania dla Artema - 10/10 za atmosferę tego wieczora. Polecam! Wrócimy jeszcze!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
1  Dziękujemy, oksanag265
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Odwiedzaliśmy Trójmiasto razem ze znajomymi i postanowiliśmy skorzystać z oferty Pub Crawl!
I wiecie, ani chwili nie żałowaliśmy!
Świetna atmosfera, super przewodnik, multum wrażeń i niezapomniane wspomnienia?
Czy wrócimy jeszcze? - to oczywiste, TAK!
Czy skorzystamy z oferty Party Buddy? - Jasne, że tak!
Gorąco polecamy!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, abA4452EI
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Pamiętam z Gdańska tylko "Party Buddy", polecam wszystkim!!! Najlepszy weekend z najlepszymi ludźmi

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Mikolaj1805
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: partybuddyy, Администратор, Party Buddy - Pub CrawlOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2019

Czekamy z powrotem)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019

Dobrze, że coś nowego zostało stworzone w trójmieście. Impreza była naprawdę niesamowita.
Jeżeli nie wiesz gdzie fajnie spędzić czas w dobrym lokalu oraz z fantastyczną organizacją wydażenia - Gorąco polecam Party Buddy!

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Yehor T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019

Super organizacja! Coś nowego i świeżego. Byliśmy z chłopakiem, nie żałujemy w ogóle. Naprawdę polecam

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Kate K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji