Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“10/10”
Fellini — recenzja

Fellini
Nr 16 wśród 546 Restauracje (Gdańsk)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Włoska
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Dostawa, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Dostawa, Rezerwacje
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 19
5 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 12
“10/10”
Zrecenzowano: 9 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Trafiliśmy z rodziną do restauracji przez czysty przypadek.W wejściu przywitali nas bardzo mili kelnerzy .Atmosfera panująca w restauracji pozwala na chwilę relaksu a Panowie kelnerzy dokładają wszelkich staran aby poczuć się naprawdę wyjątkowo.Zamówilismy owoce morza i stek, przepyszne w połączeniu z winem.Córci smakoway lody wlasnej produkcji.Pozdrawiamy z Torunia cały personl Felliniego.Dzieki za mile popołudnie.

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
1 Dziękujemy, MARCIN D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

698 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny odwiedzających
    423
    175
    58
    32
    10
Podsumowanie rankingu
    Jedzenie
    Obsługa
    Wartość
    Atmosfera
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw chiński uproszczony
  • Najpierw czeski
  • Najpierw j. duński
  • Najpierw fiński
  • Najpierw francuski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw japoński
  • Koreański najpierw
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw j. słowacki
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Kontrybutor: poziom 3
Liczba recenzji: 18
18 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 4
“Znawca”
Zrecenzowano: 30 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Świetna obsługa . Jedzenie naprawdę bardzo dobre można znaleść bardzo dobre wina . Polecam desery . Miła kameralna atmosfera .

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Znawca
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 5
Liczba recenzji: 64
58 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 20
“Ceny zdecydowanie ponad poziom”
Zrecenzowano: 22 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Wnętrze ładne, przytulne, atmosfera przyjemna, miejsce średnie przy samam parkingu widok na samochody. Jednak to co w restauracji najważniejsze czyli jedzenie zdecydowanie za drogie w porównaniu do jego poziomu kt jest ok ale nic poza tym. Za podobną cene duuużo lepiej można niedaleko zjeść w Prologu albo u Kubickiego . Chociaż co najmniej dwa razy w tygodniu jemy kolację poza domem i mieszkamy zaraz obok - nie wrócimy do Felliniego :(

Data wizyty: czerwcu 2016
Pomocne?
2 Dziękujemy, Moni K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alicja J, Kierownik, Fellini, 5 marca 2017
Dziękujemy bardzo za Państwa opinię. Cieszymy się ,że odpowiadała Państwu atmosfera panująca w naszej restauracji. Wysokie ceny dań związane są z zamawianymi przez nas najwyższej klasy produktami. Jest nam miło ,że Restauracja Kubicki która jest naszą "rodziną" przypadła Państwu do gustu. Mimo niezbyt przychylnych słów, zapraszamy ponownie do Felliniego. Uważamy ,że możemy Państwa pozytywnie zaskoczyć.

Pozdrowienia
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 26
20 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 12
“Pysznie!”
Zrecenzowano: 20 lutego 2017

Jedzenie absolutnie trafiło w nasze smaki! Pyszne przegrzebki, kozi ser bardzo dobrej jakości, polędwica wołowa pierwsza klasa. Wnętrze eleganckie, do tego piękny zimowy ogród. Jestem zachwycona jakością dań i poziomem obsługi, która dbała o nas przez cały czas. Ceny dość wysokie, jednak smak dań i widok na Motławę są tego warte. Polecam!

  • Data wizyty: lutym 2017
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Beata T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 5
Liczba recenzji: 74
21 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 27
“Warto odwiedzić”
Zrecenzowano: 3 lutego 2017

Fellini to przede wszytkim przytulne miejsce i bardzo kompetentna obsługa. Dania bardzo dobre i warte swojej ceny. Polecam.

  • Data wizyty: styczniu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, robertgdn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Fellini — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Fellini? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem