Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (28)
Filtruj recenzje
28 wyniki
Oceny podróżnych
22
1
1
1
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
22
1
1
1
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 28 recenzji
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Obiekt położony w samym centrum. Niestety nie mieliśmy zapewnionego miejsca parkingowego (podczas meldunku otrzymaliśmy informację, że się "skończyły")a z miejscami parkingowymi dostępnymi w pobliżu był bardzo duży problem. Przy takiej cenie wynajmu przynajmniej jedno miejsce parkingowe na mieszkanie powinno być zapewnione. Sam apartament urządzony gustownie, aneks kuchenny w pełni wyposażony. Sporo do życzenia pozostawiał stan w jakim zastaliśmy mieszkanie. Meble (zwłaszcza fotel w naszym apartamencie) brudne, łóżka z wypadającymi deskami(!). Duży plus za udostępnienie wanienki dla dziecka.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, MartaJustynaP
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz k, General Manager, City Center Apartments & Spa by ApartmoreOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Bardzo dziękujemy za wystawienie recenzji. Niestety miejsca parkingowe, tak jak jest napisane w każdej naszej ofercie, są dostępne w ograniczonej ilości i wymagana jest wcześniejsza rezerwacja. Zachęcamy wszystkich do składania takiej dyspozycji w dniu złożenia rezerwacji.
Fotel został niestety pobrudzony przez poprzednich gości i pomimo jego wyprania specjalistyczny sprzętem, nie wszystkie plamy się sprały. Został już wymieniony na nowy. Deski również zostały ponownie zamocowane, na przyszłość prosimy o informację zaraz po odkryciu problemu, nasz techniczny jest dostępny codziennie i naprawiłby kwestię desek w dniu zgłoszenia.

Zapraszamy ponownie, aby mogła Pani się przekonać o podwyższeniu naszego standardu :)

Z wyrazami szacunku,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 lipca 2019

Apartament czysty, położony bardzo blisko starego centrum Gdańska. Można przyjechać z psem. Niewielki ogródeczek przynależał do naszego apartamentu. Dobre miejsce wypadowe do zwiedzania Trójmiasta. Polecam!!!

Termin pobytu: czerwiec 2019
Dziękujemy, Agnieszka D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz k, General Manager, City Center Apartments & Spa by ApartmoreOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za wystawienie recenzji, serdecznie zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2019

Wspaniała lokalizacja, przestronne mieszkanie. Pokój w bardzo ładnym miejscu na rzeką Motławą. Super sypialnia z bardzo wygodnym łóżkiem i bardzo miła obsługa. Do centrum blisko 5 min. Miejsce garażowe super. Polecam warto

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Piotr P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz k, General Manager, City Center Apartments & Spa by ApartmoreOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za wystawienie recenzji, serdecznie zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 marca 2019

Zdecydowanie polecam apartament Cobalt, idealny dla rodziny, osobna sypialnia z pojedynczymi łóżkami dla dzieciaków i druga dla nas ;) Korzystaliśmy ze śniadań - dostarczanych do apartamentu. Ogromne porcje, spokojnie mogliśmy wziąć 3 zamiast 4, dojadaliśmy jeszcze na kolację!
Zdecydowanie będziemy wracać ;)

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, mzieli
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz k, Dyrektor generalny, City Center Apartments & Spa by ApartmoreOdpowiedź udzielona 12 marca 2019

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się że podobał się Państwu pobyt u nas :)
Zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Zdecydowanie polecam. Apartament piekny, wyposażenie na najwyższym poziomie. Super okolica, blisko centrum i starówki. Pracownicy firmy, są bardzo kompetentni i pomocni. Widać, że są to odpowiednie osoby na odpowiednim stanowisku. Pozdrawiam

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Elżbieta W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz k, General Manager, City Center Apartments & Spa by ApartmoreOdpowiedź udzielona 11 marca 2019

Bardzo dziękujemy za Pani opinię, zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji