Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Gdańsk
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Interesujące dla nowoczesnych ludzi”
Słony Spichlerz — recenzja

Słony Spichlerz
Nr 204 wśród 827 Restauracje (Gdańsk)
Zakres cen: 4 USD - 16 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Kochana nasza najlepsza Karolinka, która spełnia każda prośbę wymagającego klienta, idealnie nawiązuje relacje z klientem, elekwetna i przemiła. Zna menu i poleci każdemu idealny posiłek oraz cis na deser słodkiego lub wysokowego.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 946majaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Maju, dziękujemy za odwiedziny i pozytywną opinię ;) Widzimy się w Słonym!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (312)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

73 z 77 wśród 312 recenzji

Zrecenzowano 4 września 2019

Polecam miejscówkę, wiele rodzajów kuchni do spróbowania w jednym miejscu, wszystko przy rzece i nad chmurką. Pozdro dla kelnera Andrzeja, pozdrawiajo alkoholicy! Pamiętaj, to nie Twoja wina!

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Damian G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Damianie, dziękujemy za odwiedziny i pochlebną opinię. Zapraszamy nad Motławę na pyszności od Słonego ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2019

Fantastyczna lokalizacja z widokiem na pobrzeże Motławy, wybór różnych kuchni- bez kłótni w rodzinie kto co chce zjeść. Wnętrze na pierwszy rzut oka trochę jak w fast foodzie, ale jedzenie bardzo dobre.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, emachnij
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za odwiedziny i doskonałą ocenę. Bardzo nam miło, że spełniliśmy oczekiwania kulinarne, a widoki dodatkowo nacieszyły oczy ;) Zapraszamy po raz kolejny!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 września 2019

Piwo podano mi w BRUDNEJ szklance ,po złożeniu reklamacji CHAMSKO przelano BRUDNE JUŻ skażone piwo do innego naczynia a pan który to zrobił był bardzo nie miły opryskliwy z takim traktowaniem klijęta jeszcze się nie spotkałem
Tu chciałem zwrócić uwagę ze tylko jeden PRACOWNIK w spichlerzu był CHAMSKI i bardzo nie miły ,chodzi tu drink bar na pierwszym piętrze.
Jednak myśle ze całość to team i dlatego daje tylko jedna *

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Xysio
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Xysio, masz absolutną rację - takie zachowanie nie powinno się zdarzyć! Szklanka zapewne miala nalot ze zmywarki i piwo raczej skażeniu nie uległo, ale nie zmienia to faktu, że mogłeś poczuć dyskomfort. Zwrócimy na to uwagę zespołowi, a Ciebie namawiamy na kolejne odwiedziny, po których mamy nadzieję odzyskamy trochę gwiazdek!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 września 2019

Świetne miejsce, różnorodny wybór dań, tak że cała rodzina będzie zadowolona. Bardzo dziękujemy Kubie za pyszne koktajle. Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Olaczy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za odwiedziny i pozostawioną opinię. Zapraszamy z rodziną i przyjaciółmi ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Słony Spichlerz — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Gdańsk, Pomorskie
Gdańsk, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Słony Spichlerz? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem