Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pozdro dla Andrzeja”
Słony Spichlerz — recenzja

Słony Spichlerz
Get food delivered
Nr 80 wśród 887 Restauracje (Gdańsk)
Zakres cen: 4 USD - 16 USD
Opis: Starannie zaaranżowane wnętrze, z doskonałą lokalizacją i wysoką jakością̨ dań. Skierowany jest do osób szukających korzystnej cenowo, a jednocześnie atrakcyjnej smakowo oferty. Food hall, obok którego nie można przejść obojętnie, oferuje podróż po kuchniach świata w nowoczesnym wnętrzu. 9 punktów gastronomicznych i 2 bary, gdzie serwowane są śniadania, lunche, kolacje oraz stała oferta popisowych dań i trunków. Od kuchni polskiej i amerykańskiej, po włoską, tajską i meksykańską, przez różnorodne mięsa, ryby i owoce morza, kończąc na niebiańskich słodkościach i autorskich koktajlach. W przestrzeni Słonego Spichlerza odnajdziemy inspiracje nie tylko nadmorskim położeniem Gdańska, ale poczujemy niepowtarzalną atmosferę historycznej lokalizacji. Tu nowoczesność spotyka się z tradycją.
Informacje o restauracji
Opis: Starannie zaaranżowane wnętrze, z doskonałą lokalizacją i wysoką jakością̨ dań. Skierowany jest do osób szukających korzystnej cenowo, a jednocześnie atrakcyjnej smakowo oferty. Food hall, obok którego nie można przejść obojętnie, oferuje podróż po kuchniach świata w nowoczesnym wnętrzu. 9 punktów gastronomicznych i 2 bary, gdzie serwowane są śniadania, lunche, kolacje oraz stała oferta popisowych dań i trunków. Od kuchni polskiej i amerykańskiej, po włoską, tajską i meksykańską, przez różnorodne mięsa, ryby i owoce morza, kończąc na niebiańskich słodkościach i autorskich koktajlach. W przestrzeni Słonego Spichlerza odnajdziemy inspiracje nie tylko nadmorskim położeniem Gdańska, ale poczujemy niepowtarzalną atmosferę historycznej lokalizacji. Tu nowoczesność spotyka się z tradycją.
Zrecenzowano 4 września 2019

Polecam miejscówkę, wiele rodzajów kuchni do spróbowania w jednym miejscu, wszystko przy rzece i nad chmurką. Pozdro dla kelnera Andrzeja, pozdrawiajo alkoholicy! Pamiętaj, to nie Twoja wina!

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Damian G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 18 września 2019

Damianie, dziękujemy za odwiedziny i pochlebną opinię. Zapraszamy nad Motławę na pyszności od Słonego ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (675)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

420 z 424 wśród 675 recenzji

Zrecenzowano 4 września 2019

Fantastyczna lokalizacja z widokiem na pobrzeże Motławy, wybór różnych kuchni- bez kłótni w rodzinie kto co chce zjeść. Wnętrze na pierwszy rzut oka trochę jak w fast foodzie, ale jedzenie bardzo dobre.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, emachnij
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za odwiedziny i doskonałą ocenę. Bardzo nam miło, że spełniliśmy oczekiwania kulinarne, a widoki dodatkowo nacieszyły oczy ;) Zapraszamy po raz kolejny!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 września 2019

Piwo podano mi w BRUDNEJ szklance ,po złożeniu reklamacji CHAMSKO przelano BRUDNE JUŻ skażone piwo do innego naczynia a pan który to zrobił był bardzo nie miły opryskliwy z takim traktowaniem klijęta jeszcze się nie spotkałem
Tu chciałem zwrócić uwagę ze tylko jeden PRACOWNIK w spichlerzu był CHAMSKI i bardzo nie miły ,chodzi tu drink bar na pierwszym piętrze.
Jednak myśle ze całość to team i dlatego daje tylko jedna *

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Xysio
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Xysio, masz absolutną rację - takie zachowanie nie powinno się zdarzyć! Szklanka zapewne miala nalot ze zmywarki i piwo raczej skażeniu nie uległo, ale nie zmienia to faktu, że mogłeś poczuć dyskomfort. Zwrócimy na to uwagę zespołowi, a Ciebie namawiamy na kolejne odwiedziny, po których mamy nadzieję odzyskamy trochę gwiazdek!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 września 2019

Świetne miejsce, różnorodny wybór dań, tak że cała rodzina będzie zadowolona. Bardzo dziękujemy Kubie za pyszne koktajle. Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Olaczy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za odwiedziny i pozostawioną opinię. Zapraszamy z rodziną i przyjaciółmi ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019

Cudowne miejsce! Atmosfera i jedzenie super, a Kuba i jego koktajle na 5+ Goraco polecam! Niebawem tam wroce ;)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Magdalena N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Magdaleno, dzięki za odwiedziny i recenzję. Kuba na pewno będzie z niej zadowolony! Zapraszamy częściej ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Słony Spichlerz — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Gdańsk, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Słony Spichlerz? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem