Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Gdańsk
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Na pewno tu wrócę”
Słony Spichlerz — recenzja

Słony Spichlerz
Nr 204 wśród 827 Restauracje (Gdańsk)
Zakres cen: 4 USD - 16 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019

Smaczne jedzenie, fajny wystrój, sympatyczna obsługa. Byłam z gośćmi zagranicznymi i koktajle kelnera Kuby ich zachwyciły. Na pewno wrócimy i polecimy dalej :)

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Aleksandra D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Aleksandro, bardzo nam miło, że wybraliście nasz lokal. Cieszymy się, że spełniliśmy Wasze kulinarne oczekiwania ;) Dziękujemy za odwiedziny i ocenę. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (312)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

81 z 85 wśród 312 recenzji

Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie bardzo dobre (dodatkowo trzeba zaznaczyć że bardzo szeroki wybór kuchni), drinki również, obsługa super - kelner Andrzej miał ekstra poczucie humoru!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, tomiszy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Dziękujemy za odwiedziny i rekomendację. Masz rację, Słony Spichlerz to kulinarna podróż po kuchniach świata, a to wszystko z pięknym widokiem na Motławę. Pozostaje nam dodać - widzimy się na miejscu ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Super miejsce na gastronomicznej mapie Gdańska, dobra szamka i super koktajle!!! Mega obsługa, szczególne podziękowania dla kelnera Kuby- świetne doradzi zwłaszcza w sprawie koktajli- dobre wyczucie, tak trzymaj!!!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, MalgorzataK143
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Małgorzato, dziękujemy za odwiedziny i ocenę. Odwiedzaj nas częściej - zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019

Smacznie i pomysłowo. Brakowało takiego miejsca w Gdańsku. Każdy znajdzie tu coś dla siebie, bo wybór jest szeroki. Bardzo klimatyczne miejsce, w doskonałej lokalizacji. Podoba mi się dosłownie wszystko, a najbardziej różnorodność dań. Zjesz tu pizzę, sushi, ramen, burgery, pankejki, dania rybne, wrapy czy inne cuda. Polecam burgery super wielkie, w przyzwoitej cenie, no i genialne sushi ze świeżutkich produktów.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, teambarto
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Ależ doskonała recenzja! Twoje słowa utwierdzają nas w przekonaniu, że koncept Słonego Spichlerza zmierza we właściwym kierunku ;) Dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019

Pyszne jedzenie, duży wybór, każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Do tego kelner Andrzej robi robotę.I jak śpiewa! Andrzej, wielkie dzięki, super wieczór :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, StrusPedziwiatr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Dziękujemy za odwiedziny i ocenę. Masz rację, Andrzej to śpiewak wyjątkowy ;) Polecamy się na przyszłość!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Słony Spichlerz — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Gdańsk, Pomorskie
Gdańsk, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Słony Spichlerz? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem