Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Gdańsk
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Piękna stylizacja ”
Słony Spichlerz — recenzja

Słony Spichlerz
Nr 205 wśród 827 Restauracje (Gdańsk)
Zakres cen: 4 USD - 16 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo ładna restauracja nad Motławą. Super stylizacja w środku, dużo miejsc do siedzenia. Rodzina może zamówić jedzenie w różnych restauracjach a zjeść przy jednym stoliku. To bardzo fajne rozwiązanie. Pizza którą zamówiliśmy w restauracji Czerwony Piec bardzo smaczna. Tak jakbym przeniósł się ba chwilę do Neapolu lub Rzymu. Polecam.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 938jarekb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Jarku, dziękujemy za odwiedziny i rekomendację. Cieszymy się, że nasz koncept przypadł Wam do gustu. Zapraszamy z rodziną lub paczką znajomych. Do zobaczenia w Słonym :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (312)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

119 z 123 wśród 312 recenzji

Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

Jedzenie super. Impreza super. Urodzinki przyjaciółki na spontanie. Wszystko super. Kelnerzy bardzo pomocni oraz bardzo zoorganizowani na biegu. Wszystko mieli pod ręką. Pan Kuba wszystko umiał załatwić. Co w głowie to na stole. Wszystko co potrzeba to jest. Milo było... Również z Pana Pawła strony za sympatuczna i kulturalna obsługę. Serdecznie pozdrawiamy. !!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, San S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Jest nam niezmiernie miło czytać powyższą recenzję. Cieszymy się, że spotkanie urodzinowe odbyło się bez zarzutów i pozostaną po nim tylko pozytywne wspomnienia. Zapraszamy ponownie ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

Polecam restauracje Gwar, w której pracuje wspaniały kelner Andrzej obsługa przez tego kelnera jest frnomenalna.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Natalia C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Natalio, dziękujemy za odwiedziny i pozostawioną ocenę. Zapraszamy ponownie do Słonego Spichlerza ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

Powiem tak, że to było po prostu WAU!! Do końca życia będę pamiętać tą pizzę! Super udany wieczór! Nigdy nie pisałem żadnych opinii, ale tutaj nie można było milczeć. Andrzej jesteś super!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Iwanowskij
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Wau! Z takiej recenzji Neptun będzie bardzo zadowolony :) Dziękujemy za odwiedziny i czekamy na Ciebie po raz kolejny!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Zdecydowanie nie polecam tego miejsca. Obsługa fatalna, nie zostaliśmy obsłużeni mimo tego, że czekaliśmy już 20 minut przy upolowanym stoliku (nie można zrobić rezerwacji).

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, joand1803
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019

W Słonym nie ma obsługi kelnerskiej, dania zamawia się bezpośrednio w wybranych restauracjach. Staramy się o tym jasno komunikować, ale być może trafiliście na moment, w którym nie udało nam się dotrzeć z tą informacją.
I potwierdzamy – formuła konceptu nie pozwala na przyjmowanie rezerwacji. Może wiedząc już jak działa „system” dacie nam jeszcze jedną szansę. Gwarantujemy, że warto!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Słony Spichlerz — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Gdańsk, Pomorskie
Gdańsk, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Słony Spichlerz? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem