Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wieczór Panieński”
Słony Spichlerz — recenzja

Słony Spichlerz
Nr 205 wśród 827 Restauracje (Gdańsk)
Zakres cen: 4 USD - 16 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

Polecam restauracje Gwar, w której pracuje wspaniały kelner Andrzej obsługa przez tego kelnera jest frnomenalna.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Natalia C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Natalio, dziękujemy za odwiedziny i pozostawioną ocenę. Zapraszamy ponownie do Słonego Spichlerza ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (312)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

121 z 125 wśród 312 recenzji

Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

Powiem tak, że to było po prostu WAU!! Do końca życia będę pamiętać tą pizzę! Super udany wieczór! Nigdy nie pisałem żadnych opinii, ale tutaj nie można było milczeć. Andrzej jesteś super!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Iwanowskij
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Wau! Z takiej recenzji Neptun będzie bardzo zadowolony :) Dziękujemy za odwiedziny i czekamy na Ciebie po raz kolejny!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Zdecydowanie nie polecam tego miejsca. Obsługa fatalna, nie zostaliśmy obsłużeni mimo tego, że czekaliśmy już 20 minut przy upolowanym stoliku (nie można zrobić rezerwacji).

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, joand1803
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019

W Słonym nie ma obsługi kelnerskiej, dania zamawia się bezpośrednio w wybranych restauracjach. Staramy się o tym jasno komunikować, ale być może trafiliście na moment, w którym nie udało nam się dotrzeć z tą informacją.
I potwierdzamy – formuła konceptu nie pozwala na przyjmowanie rezerwacji. Może wiedząc już jak działa „system” dacie nam jeszcze jedną szansę. Gwarantujemy, że warto!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

Super wieczór, super jedzenie które wybrał specjalnie dla nas kelner Andrzej, za to serdecznie dziękuję. Miałem dobre spotkanie, polecam na 100.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Chorusss
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Dziękujemy za odwiedziny i rekomendację. Zapraszamy ponownie do Słonego ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2019

Szczerze polecam to miejsce zarówno z uwagi na pyszne drinki i koktajle ale też jedzenie. Fajny koncept na jedno miejsce z tak dużym wyborem jedzenia. Co prawda dziś próbowałam tylko drinków ale na pewno wrócę żeby spróbować apetycznej pizzy czy sushi.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Paulina L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, Słony SpichlerzOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Paulino, dziękujemy za odwiedziny i recenzję. Koniecznie wróć do nas na pyszności z całego świata! Wielka uczta wisi w powietrzu, do zobaczenia ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Słony Spichlerz — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Gdańsk, Pomorskie
Gdańsk, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Słony Spichlerz? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem