Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polecam ”
Maverick — recenzja

Maverick
Nr 291 wśród 827 Restauracje (Gdańsk)
Zakres cen: 3 USD - 13 USD
Opis: Patronacki multitap Browaru Rockmill z 16 kranami. Zatoka Dobrego Piwa. Świątynia Dobrej Kuchni. Przekąski, lunch i obiad. Piwo rzemieślnicze na najwyższym poziomie. Kuchnia inspirowana złocistym trunkiem. Muzyka na żywo. Transmisje sportowe. Drinki i koktajle. Dobra zabawa i luźna atmosfera w przyjacielskim towarzystwie.
Informacje o restauracji
Opis: Patronacki multitap Browaru Rockmill z 16 kranami. Zatoka Dobrego Piwa. Świątynia Dobrej Kuchni. Przekąski, lunch i obiad. Piwo rzemieślnicze na najwyższym poziomie. Kuchnia inspirowana złocistym trunkiem. Muzyka na żywo. Transmisje sportowe. Drinki i koktajle. Dobra zabawa i luźna atmosfera w przyjacielskim towarzystwie.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie super! Fish&chips oraz żeberka wyśmienite. Purre z groszku, frytki z batatów - rozkosz dla podniebienia. Obsługa bardzo miła, polecam!!!

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, izaaa_cosmo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (16)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 16 recenzji

Zrecenzowano 10 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Z największa przyjemnością polecam Maveric - niesamowicie pyszne żeberka, burgery również bardzo smaczne! Obsługa bardzo sympatyczna :) zajrzymy na pewno jeszcze nie raz :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, aaanulaaa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre jedzenie, miła obsługa i dobra muzyka. Nie pierwszy raz jem w tym lokalu i na 100% jeszcze tu wrócę. Lunch za 20 zł to super pomysł, a dania podawane w tym formacie nie odbiegają jakością od tego co można dostać w innych restauracjach bez promocji.

Termin wizyty: marzec 2019
1  Dziękujemy, 450przemys_awg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 stycznia 2019

Jedliśmy burgera + frytki z batatów oraz fish&chips. Szama poprawna, burger miał nieco "kwaśne" mięso, ale nie przeszkadzało mi to, był dobry, tylko jak na moje gusta nieco za mały. Ryba też niezbyt duża. Moim zdaniem mogłaby być większa kosztem paru złotych.
Na minus to, że nie było w lokalu żadnego pszenicznego browaru, ani bezalkoholowego.
Czy odwiedziłbym raz jeszcze? Istnieje taka możliwość. :)

Termin wizyty: styczeń 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Jakub B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Waldemar R, Kierownik ds. PR, MaverickOdpowiedź udzielona 10 marca 2019

Przygotowujemy nowe menu. Zapraszamy do następnych testów. Co zaś do piwa to cały czas rotujemy na 16 kranach i piwo przeniczne w różnych odmianach stylu pojawia się dość często. Znaleźć dobre bezalkoholowe nie jest łatwo. Postaramy się mieć coś zawsze na stanie.
Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Oprócz dobrej lokalizacji nie odnajduję pozytywów. Jedzenie zwykłe, lokal bez klimatu, menadżer bez umiejętności wystawiania faktury. Na fakturę trzeba pokornie czekać. Już tydzień czekam.
Bez szacunku do klienta.
Nie warto. Nie wrócę. Nie polecam.

Termin wizyty: grudzień 2018
1  Dziękujemy, 68jag
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Waldemar R, Kierownik ds. PR, MaverickOdpowiedź udzielona 10 marca 2019

Przykro nam, że konieczność czekania na fakturę za usługi gastronomiczne, którą wysyłamy na e-mail (można dostać od ręki fakturę z rozpiską każdego dania i napoju z kasy gastronomicznej) spowodowała u Pani negatywną reakcję. Nasze jedzenie zdobywa dobre opinie za swój smak, ale trafić w każdy gust się niestety nie da. Staramy się, by klimat lokalu, będącego w zasadzie gastropubem, był przyjazny i klienci dobrze się czuli. Bez onieśmielenia. Bez zadufania. I bez przesady. Mamy dopiero kilka miesięcy więc będziemy nad wystrojem pracować jeszcze długo. Najpoważniejszy zarzut to brak szacunku do klienta i przyznam, że z tym się nie zgadzamy, bo szanujemy wszystkich naszych klientów. Jak rozumiem , miała Pani na myśli ową, spóźnioną w wysyłce do Pani, fakturę za posiłek i napoje. Pozwolę sobie Panią przeprosić za oczekiwanie na nią i za związany z tym dyskomfort.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Maverick — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Gdańsk, Pomorskie
 
Gdańsk, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Maverick? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem