Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Gdańsk
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Smród i długie czekanie”
Mami Sushi — recenzja

Mami Sushi
Zamów online
Nr 411 wśród 827 Restauracje (Gdańsk)
Zakres cen: 2 USD - 21 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Zapach w lokalu to porażka, na jedzenie czekaliśmy ponad 45minut - a przy tym smrodzie było niełatwo. Priorytetem były zamówienia dla pyszne.pl. Samo sushi ok ale jak na te okoliczności zdecydowanie nie polecam!!!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 894zuzial
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (15)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 15 recenzji

Zrecenzowano 7 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Jako, że lubimy sushi z grilla to set 24 sztuk był dla nas w sam raz. Smakowo pyszny. Do tego na przystawkę warzywa w tempurze i japońskie piwo dopełniające całości.
Lokal maleńki ale akurat jak byliśmy w sobotę po 18, to większość stolików (w sumie miejsca chyba na jakie 16 osób może) była wolna.
Polecam.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, OlciaKF
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie na dowóz. Krewetki w panko były przesiekniete tłuszczem. Ryż w sushi był suchy. Nie dołączono sosu sojowego ani paleczek. Ogólne rozczarowanie :(

Milena

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, Milena A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KrystianT285, Kierownik ds. PR, Mami SushiOdpowiedź udzielona 20 marca 2019

Bardzo przepraszamy za zaistniały incydent. Mamy nadzieję, że da Pani nam jeszcze szansę się poprawić.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 marca 2019

Kolejny raz mnie rozczarował, bo sushi było niestarannie wykonane, a krewetki z tempury śmierdziały starym olejem.
Nie wiem czy dam im szansę na 3 dostawę .

Termin wizyty: wrzesień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Maya K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KrystianT285, Kierownik ds. PR, Mami SushiOdpowiedź udzielona 20 marca 2019

Bardzo przepraszamy za zaistniały incydent - nie wiemy, jak mogło do tego dojść. Mamy nadzieję, że mimo wszystko da Pani nam jeszcze szansę się poprawić. :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Sushi bardzo urozmaicone, oryginalne i pięknie podane. Bardzo nam smakowało. Znakomity tatar z łososia! Na pewno tu wrócimy.

Termin wizyty: luty 2019
Dziękujemy, miramakota
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KrystianT285, Kierownik ds. PR, Mami SushiOdpowiedź udzielona 20 marca 2019

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię! Czekamy na Wasz powrót.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Mami Sushi — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Gdańsk, Pomorskie
Gdańsk, Pomorskie
 
Gdańsk, Pomorskie
 
Gdańsk, Pomorskie
Gdańsk, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Mami Sushi? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem