Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Przepiękne wnętrza, rewelacyjna kuchnia”
Restauracja Majolika — recenzja

Restauracja Majolika
Nr 124 wśród 826 Restauracje (Gdańsk)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 23 USD
Opis: Jesteśmy miłośnikami dobrego jedzenia. Nasze hasło „Barwy polskiej kuchni” oddaje filozofię miejsca. Korzystamy z regionalnych dostawców dlatego w karcie menu znajdą Państwo lokalne dodatki jak sery zagrodowe, kociewski winiak, czy kaszubskie ślimaki. Naszą specjalnością jest dziczyzna i ryby.
Informacje o restauracji
Opis: Jesteśmy miłośnikami dobrego jedzenia. Nasze hasło „Barwy polskiej kuchni” oddaje filozofię miejsca. Korzystamy z regionalnych dostawców dlatego w karcie menu znajdą Państwo lokalne dodatki jak sery zagrodowe, kociewski winiak, czy kaszubskie ślimaki. Naszą specjalnością jest dziczyzna i ryby.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

6 daniowe menu degustacyjne skradlo nasze serca. Smak wyważony, idealny.
Osobna sala tylko dla nas. Pieknie, profesjonalnie. Auto moglismy zostawić na noc na strzezonym parkingu na terenie restauracji.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, pawilontowarzyski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: teamMajolika, Kierownik, Restauracja MajolikaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za tak miły komentarz, cieszymy się, że przygotowane przez naszego Szefa Kuchni menu przypadło Państwu do gustu. Zapraszamy ponownie !
Pozdrawiamy !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (63)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 63 recenzji

Zrecenzowano 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wspaniałe jedzenie, jedno z moich ulubionych w Trójmieście. Wszystkie dania wybitnej jakości, interesujące kompozycje smaków oparte na kuchni polskiej.
Serdecznie polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, matiasherring
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: teamMajolika, Kierownik, Restauracja MajolikaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za tak miły komentarz, każdego dnia staramy się, aby dania oraz cała oprawa były na jak najwyższym poziomie. Jesteśmy miłośnikami kuchni polskiej !
Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 sierpnia 2019

Mieliśmy okazję być w zeszły piątek na kolacji w Majolice. Zamówiliśmy wędzony tatar wołowy, polędwicę wołową, sarnę, pierogi z perliczki a na deser bezę.
Wszystko było przepyszne i pięknie podane. Najbardziej smakowała mi zdecydowanie sarna, która była bardzo soczysta podana z sosem z rokitnika. Nietypowe połączenie, natomiast w punkt! Obsługa była bardzo miła i pomocna. Gorąco polecam :)

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, KarolinaK2811
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: teamMajolika, Kierownik, Restauracja MajolikaOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za tak piękny komentarz. Cieszymy się, że tak bardzo do gustu przypadła Pani nasza kuchnia.
Codziennie staramy się, aby obsługa oraz dania były na najwyższym poziomie, naszą restaurację czeka w najbliższym czasie wiele pozytywnych zmian, zachęcamy do kolejnych odwiedzin.
Zapraszamy !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Kolacja dla dwóch par, swietny klimat miejsca i obsługa. Była to nasza trzecia wizyta w tym miejscu. Świetny wybór wina oraz dań. Stek bardzo dobrze wysmażony, swietnie podany. Coraz lepszy, tym razem wręcz genialny tatar wołowy. No i na koniec genialna beza, której nigdy nie braknie (na zdjęciu pół porcji). Również wyśmienite były pierogi z perliczką oraz musem wiśniowym. Polecam serdecznie, wrócimy tam jeszcze nie raz ze względu na jakość potraw oraz obsługi. Zawsze dostaniemy też obłędne czekadełko. Tym razem był to plaster cielęciny z sosem z makreli, kaparami i to wszystko podane z własno upieczonym, przepysznym chlebem.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, suchejroo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: teamMajolika, Kierownik, Restauracja MajolikaOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za tak piękny komentarz. Nasze dania nawiązujące do hasła " Barwy Kuchni Polskiej" cieszą się coraz większą popularnością, bardzo się cieszymy. Czekadełko to miły początek każdej wizyty naszych gości, cieszymy się,że taka idea przypadła Państwu do gustu.
Zapraszamy ponownie !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 sierpnia 2019

Piękne, eleganckie, odrestaurowane wnętrza, przemiła obsługa, bardzo dobre jedzenie. Parking przy samej restauracji.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Kasia D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: teamMajolika, Kierownik, Restauracja MajolikaOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

Dziękujemy za tak miły komentarz, codziennie staramy się aby obsługa oraz nasze dania były na najwyższym poziomie. Zapraszamy ponownie !
Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Majolika — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Gdańsk, Pomorskie
Gdańsk, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Majolika? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem