Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 12:00 - 22:00
Wyróżnione recenzje
Polecam :)

Byłam na godzinnym masażu gorącymi kamieniami - bardzo zadbane i ładne miejsce z uprzejmym i przede... Przeczytaj więcej

Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją

Zrecenzowano 1 tydzień temu
Paulina R
Wspaniały relaks

Miałam okazję być na masażu klasycznym, wykonywała go P. Marta, pełen profesjonalizm! Na pewno... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu
AniaP774
Przeczytaj wszystkie recenzje (177)
  
Recenzje (177)
Filtruj recenzje
177 wyniki
Oceny podróżnych
164
11
2
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
164
11
2
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 177 recenzji
Zrecenzowano: 4 września 2019

Rewelacyjne miejsce. Przemiła i profesjonalna obsługa, niesamowity relaks, wspaniałe doznania. Polecam wszystkim zarówno floating jak i masaże i zabiegi pielęgnacyjne

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, patka52
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: fivesenses_floatspa, Właściciel, FIVE SENSES float spaOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Serdecznie dziękujemy za czas poświęcony na napisanie opinii. Niezmiernie cieszymy się, że spełniliśmy wszystkie oczekiwania. Dobrze wiedzieć, że zabiegi okazały się relaksującym doznaniem. Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019

Wraz z dziewczyną odwiedziliśmy FIVE SENSES na sesji Floatingu podczas naszego pobytu w Gdańsku. Zaraz po wyjściu stwierdziliśmy że chyba zawsze bedziemy odwiedzać te komory kiedy będziemy w Gdańsku! FIVE SENSES oferuje konkurencyjne ceny, przemiłą obsługę a samo doświadczenie Floatingu jest czymś całkowicie nowym dla naszego ciała i umysłu dlatego zachęcam każdego do rozeznania się w temacie przed skorzystaniem z tego zabigu. Jest tego wart!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, Paweł P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: fivesenses_floatspa, Właściciel, FIVE SENSES float spaOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Szanowny Panie Pawle, dziękujemy za rekomendację. Jest nam niezmiernie miło, że trafili Państwo właśnie do nas. Cieszymy się, że docenił Pan wszystkie korzyści płynące z floatingu a sama sesja była niesamowitym przeżyciem. Staramy się jak najlepiej spełniać oczekiwania naszych gości dlatego jeszcze raz dziękujemy za słowa uznania. Pozdrawiamy i do zobaczenia wkrótce!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019

W "FIVE SENSES float spa" można "odpłynąć" dosłownie jak i w przenośni. Czas, podczas trzygodzinnego pakietu obejmującego komorę oraz masaż, uległ całkowitemu spowolnieniu.
Serdecznie polecam osobą które chcą pozbyć się nagromadzonego stresu.
Obsługa profesjonalna i bardzo pomocna.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, janaki69
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: fivesenses_floatspa, Właściciel, FIVE SENSES float spaOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy za czas poświęcony na napisanie opinii o naszym spa. Jest nam niezmiernie miło, że te 3 godziny upłynęły pod znakiem relaksu. Zawsze staramy się, aby wszystkie wykonywane przez nas zabiegi były na jak najwyższym poziomie. Cieszymy się, że docenił Pan nasze starania. Jeszcze raz dziękujemy za recenzję i pozdrawiamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lipca 2019

Czysto, schludnie, pomieszczenie i tank bardzo dobrze przystosowane.
Miła obsługa. Szczerze polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, Maciej_Zetha
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: fivesenses_floatspa, Właściciel, FIVE SENSES float spaOdpowiedź udzielona 26 lipca 2019

Szanowny Panie Macieju, dziękujemy za czas poświęcony na napisanie opinii o naszym miejscu. Jest nam bardzo miło, że docenił Pan nasze zaangażowanie włożone w spa. Staramy się, aby wszystko było na jak najwyższym poziomie. Jeszcze raz dziękujemy za rekomendację i pozdrawiamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Miejsc w którym jest stworzona przemiła atmosfera, w której całkowicie można się zrelaksować. Przemily i w pełni profesjonalny personel. Byłam pierwszy raz i na pewno nie ostatni Floating to nowa forma relaksu i odprężenia, niesamowicie doświadczenie! Polecam miejsce!!!

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, MajaN279
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: fivesenses_floatspa, Właściciel, FIVE SENSES float spaOdpowiedź udzielona 3 lipca 2019

Szanowna Pani Maju, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Jest nam niezmiernie miło, że doceniła Pani miejsce, które stworzyliśmy. Cały czas staramy się być coraz lepsi w tym co robimy. Zapraszamy także wypróbowania naszych masaży. Pozdrawiamy i do zobaczenia wkrótce.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji