Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Długo czekasz - dużo płacisz.”

The Legendary White Rabbit Saloon
Nr 326 wśród 827 Restauracje (Gdańsk)
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019

Nasza wizyta zakończyła się na drinku. 20 min czekania, poganiania - tragedia. Drink złożony z lodu, lodu, lodu i innych składników. Zdecydowanie i konkretnie . OMIJAJ to miejsce .

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Jangcyciang
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ktrubisz, Public Relations Manager, The Legendary White Rabbit SaloonOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Przepraszamy najmocniej za zaistniałą sytuację, nie powinna mieć ona miejsca. Zapewniamy, że wyjaśnimy tę sytuację, a w międzyczasie prosimy o drugą szansę.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (132)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 132 recenzji

Zrecenzowano 20 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo miła obsługa, świetne jedzenie. Zwłaszcza stek, który szczerze polecam. Nic nie znalazłem co mogłoby popsuć moje odczucia co do wizyty.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Bartkowski098
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ktrubisz, Public Relations Manager, The Legendary White Rabbit SaloonOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Dziękujemy za tak miłe słowa! Zadowolenie naszych Gości jest dla nas najważniejsze. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie naprawdę pyszne. Zupa tex mex smakowała jak coś jakby chili con carne, ale w wersji płynnej. Bagietka i koza burger bardzo dobre. Ale ilość frytek taka, że aż mi się śmiać zachciało. Na zdjęciu jest kilka ekstra od żony plus moja porcja, czyli łącznie jakieś 10 frytek haha. No i czas oczekiwania na jedzenie, przy małej ilości osób to jakieś 40min. Poza tym wszystko ok.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Edie_sz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ktrubisz, Public Relations Manager, The Legendary White Rabbit SaloonOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że Wam smakowało. Przepraszamy również za zaistniałą sytuację z frytkami. Taki błąd nie powinien mieć miejsca. Żałujemy, że nie skontaktowali się Państwo z obsługą, która mogłaby temu zaradzić. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Czas oczekiwania na podpłomyk to 45 min co może nie byłoby tragedia gdyby obsługa przekazała taka informacje wcześniej. Ruch w lokalu byl spory ale znow nie do przesady, pewnie jak w kazda niedzielę. Sam dwa razy za drogi, 31 zł za tą ilość i jakość to zdecydowanie za dużo. Ogólnie, w okolicy jest dużo więcej lokali chyba że ktoś lubi długo czekać i przepłacać.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, dominikak844
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Zamówiłam burgera z kozim serem i żurawina. Był super! Mięso soczyste, bułka chrupiąca, do tego frytki. Bardzo polecam. Panie, które mnie obsługiwały całkiem miłe i pomocne.

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, Adael1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

The Legendary White Rabbit Saloon — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w The Legendary White Rabbit Saloon? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem