Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Najlepsza przejażdżka po mieście ever

Wspaniała przejażdżka po zakątkach Gdańska pięknym czerwonym samochodem retro. Pani Eliza... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019
Gogin77
Super

Niezwykle ciekawa podróż dziejami Gdańska. Pani Eliza przemiła, pełna energii i zapału, z pasją... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019
marting51
,
Wiedeń, Austria
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (120)
  
Recenzje (120)
Filtruj recenzje
120 wyniki
Oceny podróżnych
117
1
0
2
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
117
1
0
2
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 120 recenzji
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Wspaniała przejażdżka po zakątkach Gdańska pięknym czerwonym samochodem retro. Pani Eliza opowiedziała nam w ciekawy sposób i w pigułce o wszystkim co w Gdańsku najważniejsze, trochę o historii, trochę o tym co dzieje się obecnie i trochę o tym co planuje się w mieście w najbliższej przyszłości. Pokazała co warto zwiedzić, gdzie zjeść, gdzie jest najlepsza imprezowania w Trójmieście oraz skąd najlepiej zobaczyć panoramę miasta. Trochę anegdot, trochę faktów... a wszystko wciągająco ciekawie. Chciałoby się, żeby przejażdżka trwała i trwała Pani Elizo dziękujemy! Wszystkim bardzo bardzo polecamy!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Gogin77
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: elizawasiewicz, Właściciel, Retro Tour GdańskOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Bardzo Panstwu dziekuje, dla mnie to motywacja do dalszej pracy i rozpoczynania dnia od tego co nowego w miescie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Niezwykle ciekawa podróż dziejami Gdańska. Pani Eliza przemiła, pełna energii i zapału, z pasją opowiadała nam najróżniejsze ciekawostki. Dostaliśmy zastrzyk wiedzy w pigułce, z pewnością inaczej już będziemy poruszać się po Gdańsku ze zdobytą wiedzą. Niesamowity komfort jazdy świetnym Retro autem, z pasująca klimatem muzyczką w tle.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, marting51
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: elizawasiewicz, Właściciel, Retro Tour GdańskOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Drodzy Panstwo! Bardzo dziekuje za tak mile slowa i gratuluje spontanicznej decyzji!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Z urodzenia jestem Gdańszczanką ale mieszkam poza tym miastem. Z chęcią jednak wracam do niego, aby obserwować jak zmienia się i pięknieje z roku na rok. Chetnie korzystam z atrakcji oraz nowości jakie daje mieszkańcom i turystom oferta miasta. Ostatnio, w związku z przebywaniem na urlopie skorzystaliśmy z atrakcji jaką jest Retro Tour Gdańsk. To były wspaniałe chwile. Przepiękny, wygodny, a przede wszystkim bezpieczny pojazd. Wycieczkę prowadzi Pani Eliza, urocza dama, profesjonalna, kompetentna i bardzo miła. Zaczarowała nas swoją wiedzą, osobowością oraz profesjonalną obsługą do klienta. Polecam tę usługę dla wszystkich turystów i odwiedzjących miasto Gdańsk.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, AgaKo1978
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: elizawasiewicz, Właściciel, Retro Tour GdańskOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019

Pani Agnieszko bardzo dziekuje za Pani rekomendacje!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo sympatyczna osoba! Potrafi zainteresować i uchwycić Gdańsk z innej perspektywy! Komfortowo, z humorem, polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Olaf T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: elizawasiewicz, Właściciel, Retro Tour GdańskOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019

Dziekuje bardzo za mile slowa, zawsze staram sie aktualizowac informacje i uchwycic miejskie zarty.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 grudnia 2018

Bardzo ciekawy objazd miasta po miejscach nie zawsze odwiedzanych przez turystów. Ciekawie opowiedziana historia i fajne miejsca. dzięki temuże jest to wycieczka elektrycznym samochodem można zobaczyć o wiele więcej niż na pieszej wycieczce. Nie jest tanio ale warto.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, 395rafa_w
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: elizawasiewicz, Właściciel, Retro Tour GdańskOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019

Bardzo sie ciesze, ze sie Panstwu podobalo!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji