Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 12:00 - 22:00
Wyróżnione recenzje
Jeszcze dwie godziny po wyjściu myślałem o strzelaniu do zombiaków!

Mega miejsce, wyluzowana aczkolwiek profesjonalna obsługa, bezproblemowa telefoniczna rezerwacja... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 1 marca 2019
mayor_gd
,
Gdańsk, Polska
Świetne miejsce na zabawę dla dużych i małych

Ceny nie są wygórowane, dużo świetnych gier, genialna atmosfera. Nic tylko tam iść i się zabawić... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 30 września 2018
michalwegrzyn
,
Subkowy, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (25)
  
Recenzje (25)
Filtruj recenzje
25 wyniki
Oceny podróżnych
22
0
0
1
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
22
0
0
1
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 25 recenzji
Zrecenzowano: 14 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Naprawdę całym sercem chciałabym napisać pozytywna opinie o tym miejscu, ale nie mogę. Dlaczego? Dlatego że po uprzedniej rezerwacji e-mail z podaniem konkretnej daty oraz godziny i otrzymaniu informacji zwrotnej, że „moja rezerwacja zostaje potwierdzona i zapraszamy!”. Na miejscu okazało się że nie mamy możliwości skorzystania z atrakcji proponowanych przez to miejsce , ponieważ naszej rezerwacji nie ma w systemie i cały dzień odbywają się tam urodziny, zasugerowano, że jak chcemy to stanowisko będzie wolne za 4 godziny. Jedynymi osobami, które przejęły się że została przyjęta rezerwacja na ten sam termin co urodziny byliśmy my! Uważam, że jest to nie szanowanie klienta i bardzo słabe podejście do sprawy. Rozumiem , że można było po prostu dzień wcześniej napisać e maila, że są urodzin w tym dniu i niestety muszą anulować naszą rezerwację lub przesunąć ją na inny dzień. Myśle też że całkiem dobrym rozwiązaniem było by przeproszenie ze zaistniałą sytuacje i zaproponowanie odwiedzin w innym terminie np. z konkretnym rabatem. Niestety nic takiego nie miało miejsca.
Rozczarowanie wielkie. Nie polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, Sherpa489038
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 marca 2019

Mega miejsce, wyluzowana aczkolwiek profesjonalna obsługa, bezproblemowa telefoniczna rezerwacja stanowisk, higieniczne traktowanie sprzętu, minibar, trochę planszówek dostępnych na afterparty po VR.
Sama gra w VR wow!, mega sprawa, fajny realizm nie do odtworzenia w domu bez odpowiedniego sprzętu. Grałem, wyobraźcie sobie, z żoną, która ma doświadczenie powiedzmy Simsy, Spore i Battlefield (zdarzało nam się kosić niemiaszków w 1942) i naprawdę ogarnialiśmy strzelanie do zombiaków. Nie wiem JESZCZE jakie inne gry są fajne, ale wrócimy tam spróbować.
Polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, mayor_gd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 września 2018 z urządzeń przenośnych

Ceny nie są wygórowane, dużo świetnych gier, genialna atmosfera.
Nic tylko tam iść i się zabawić. ;-):-):-D

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, michalwegrzyn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 kwietnia 2018

Niestety zawiedliśmy się totalnie tym miejscem i to nie z powodu samych gier ale obsługi tego przybytku. Otóż po dokonaniu wcześniejszej rezerwacji i przybyciu na miejsce przywitał nas ultra nieuprzejmy młodzieniec, który niedbale żując gumę i trzymając ręce w kieszeniach poinformował nas, że jest problem. Mętnie tłumaczył,że zaszła jakaś pomyłka w rezerwacjach i nie ma dla nas miejsca. Nie padło żadne słowo przepraszam a wręcz usłyszeliśmy pretensje ze strony tego człowieka,że to nie jego wina. Na pytanie co w związku z tym proponuje usłyszeliśmy pogardliwym tonem rzucone :Pewnie nie będziecie chcieli czekać? Mieliśmy wrażenie, że pan był pod wpływem. Często odwiedzamy różne miejsca ale z takim aroganckim i lekceważącym podejściem do klienta spotkaliśmy się po raz pierwszy. Zdecydowanie odradzamy wszystkim taką "rozrywkę"

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2018
2  Dziękujemy, Agnieszka S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andżelika M, Właściciel, Fantomatyka VROdpowiedź udzielona 9 kwietnia 2018

Chcieliśmy to z Panią wyjaśnić, ale nie dała nam Pani na to szansy ani w lokalu, ani później. Postanowiliśmy więc, że przynajmniej napiszemy tutaj:
Nasi goście, którzy przyszli chwilę przed Panią, w międzyczasie przekładali rezerwację i nie zostało to odnotowane w systemie. Chcieliśmy się tylko grzecznie zapytać, czy nie odstąpiłaby im Pani jednego z trzech stanowisk. Nikt niczego nie narzucał, a chyba odebrała to pani inaczej i stąd całe nieporozumienie.

z pozdrowieniami,
Zespół Fantomatyki

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Jeśli lubisz nowe miejsca i nowe doświadczenia serdecznie polecam! Wybrałam to miejsce jako prezent dla mojego partnera i był bardzo zadowolony.
Polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
1  Dziękujemy, Magdalena G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji