Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Gdańsk
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Piękna restauracja z wspaniałym jedzeniem”
Dancing Anchor — recenzja

Dancing Anchor
Nr 145 wśród 827 Restauracje (Gdańsk)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 25 USD
Opis: Udowadniamy, że jest jeszcze dużo do odkrycia! Na Twoich oczach szef i jego otwarta kuchnia na nowo interpretują dania z pochodzącej z najlepszych źródeł wieprzowiny, drobiu oraz ryb i owoców morza.
Informacje o restauracji
Opis: Udowadniamy, że jest jeszcze dużo do odkrycia! Na Twoich oczach szef i jego otwarta kuchnia na nowo interpretują dania z pochodzącej z najlepszych źródeł wieprzowiny, drobiu oraz ryb i owoców morza.
Zrecenzowano 7 września 2019

To co wyróżnią tą restauracje do piękny design life cooking wygodne siedzenia, stoliki, bardzo miła obsługa i jedzenie. Polecam

Termin wizyty: grudzień 2018
Dziękujemy, arek-bia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: michalborkowski83, F&B Manager, Dancing AnchorOdpowiedź udzielona 17 września 2019

Drogi arek-bia

Bardzo dziękujemy za odwiedzenie naszej restauracji i tak miłe słowa dotyczące obsługi, jedzenia i designu. Mamy nadzieję, że to nie była ostatnia wizyta w Dancing Anchor.

Pozdrawiam
Michał Borkowski

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (81)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 81 recenzji

Zrecenzowano 9 sierpnia 2019

Pyszna restauracja z przemiłą obsługą i przystępnymi cenami. Miejsce z pewnością warte odwiedzenia nie tylko dla rodzinnego obiadu ale również jako nastrojowa przestrzeń pod kątem kolacji. Polecam i z pewnością będę tam wracać.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Iza T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: michalborkowski83, F&B Manager, Dancing AnchorOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019

Pani Izo,

w imieniu całego zespołu restauracji Dancing Anchor pragnę podziękować za wystawienie nam najwyższej oceny oraz za docenienie trudu jaki wkładamy aby Państwa doświadczenia w naszej restauracji były niepowtarzalne. Nie możemy się doczekać Państwa kolejnej wizyty w Dancing Anchor.

Pozdrawiam
Michał Borkowski

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

bardzo miła i profesjonalna obsługa, jedzenie przygotowane i podane perfekcyjnie. Tylko ramen do poprawy, moim zdaniem za dużo sosu sojowego.

Termin wizyty: listopad 2018
Dziękujemy, blazejdoro
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: michalborkowski83, F&B Manager, Dancing AnchorOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019

Drogi Blazejdoro

Jesteśmy bardzo wdzięczni że zechciał Pan podzielić się swoją opinią na temat naszej restauracji z użytkownikami serwisu. Cieszy nas, że zauważył Pan profesjonalizm obsługi oraz że docenił Pan jakość podawanego jedzenia. Wszystkie uwagi naszych gości są dla nas niezwykle cenne, a wyciągnięte z nich wnioski pozwalają nam na ciągły rozwój. Mamy nadzieję że wkrótce spotkamy się ponownie.

Pozdrawiam
Michał Borkowski

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Przepyszne jedzenie w restauracji z fantastycznym wystrojem i fajnym klimatem. Pani kelnerka była przemiła, z idealna częstotliwością sprawdzała czy niczego nam nie brakuje. Szkoda, że większość gości to obcokrajowcy z hotelu, lokalni też zdecydowanie powinni tu zajrzeć. Polecam!

Termin wizyty: czerwiec 2019
1  Dziękujemy, Edyta S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: michalborkowski83, F&B Manager, Dancing AnchorOdpowiedź udzielona 17 czerwca 2019

Droga Pani Edyto


Serdecznie dziękujemy za piękną recenzję :) Cieszymy się niezmiernie, że spełniliśmy Pani oczekiwania zarówno pod względem serwowanych dań jak i obsługi. Mamy nadzieję że wkrótce spotkamy się ponownie w naszej restauracji.

Pozdrawiam
Michał Borkowski

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 maja 2019

W restauracji Dancing Anchor mieliśmy zrobioną rezerwację na firmową kolację.
Na wejściu czekał dla nas przygotowany duży wspólny stół pięknie nakryty, w środkowej części restauracji z widokiem na otwartą kuchnię.

Nasza kolacja składała się z 4 dań (przystawki, zupy, dania główne oraz desery), wszyscy moi koledzy i koleżanki jak i ja jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości dań.
Przez cała kolację opiekowało się nami 2 panów, cały czas "mieli nas na oku"
Szybko reagowali na potrzeby wszystkich gości. Nikt z nas nie siedział nawet chwili z pustą szklanką czy kieliszkiem - super :)

W restauracji było sporo mniejszych stolików, mimo to dania na nasz 17 osobowy stolik wychodziły bardzo sprawnie.

Chętnie odwiedzimy tą restaurację ponownie.

Podziękowania dla Szefa Kuchni za pyszne dania oraz dla obsługi (Kajetana i Kamila) za profesjonalizm i wyczucie.

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Magda323
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: michalborkowski83, F&B Manager, Dancing AnchorOdpowiedź udzielona 16 maja 2019

Pani Magdo,

w imieniu całego zespołu restauracji Dancing Anchor pragnę podziękować za wystawienie nam najwyższej oceny oraz za docenienie trudu jaki wkładamy, aby doświadczenia Gości w naszej restauracji były niepowtarzalne.
Jest nam niezmiernie miło, że spędzili Państwo przyjemny wieczór i że spełniliśmy Państwa oczekiwania zarówno pod kątem kuchni jak i obsługi. Nie możemy się doczekać Pani kolejnej wizyty w naszej restauracji.

Pozdrawiam
Michał Borkowski

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Dancing Anchor — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Gdańsk, Pomorskie
Gdańsk, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Dancing Anchor? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem