Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sniadanie”
Klatka B — recenzja

Klatka B
Nr 57 wśród 827 Restauracje (Gdańsk)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 8 USD
Opis: Tylko 100% polskie produkty! - Restauracja z tradycyjną polską kuchnią, serwowaną w alternatywny sposób - Śniadania od 7:00 do 13:00 (bufet śniadaniowy do 10:00) - Kuchnia czynna do 23:00 (w weekendy do 1:00) - Bar z szerokim wyborem win, piw, autorskich koktajli i alkoholi
Informacje o restauracji
Opis: Tylko 100% polskie produkty! - Restauracja z tradycyjną polską kuchnią, serwowaną w alternatywny sposób - Śniadania od 7:00 do 13:00 (bufet śniadaniowy do 10:00) - Kuchnia czynna do 23:00 (w weekendy do 1:00) - Bar z szerokim wyborem win, piw, autorskich koktajli i alkoholi
Zrecenzowano 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Naprawdę bardzo dobre śniadanie ,przepyszne pieczywo,herbata i kawa.
Ogródek czarujący .
Jesteśmy mega zadowoleni
Chodząc codziennie po knajpach które oferują śniadania ciężko znaleść coś tak dobrego jak klatka B!
Przepysznie,polecamy!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, dianamN4368HK
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata B, Owner, Klatka BOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Dzięki Diana, Twoja dobra opinie dużo dla nas znaczy :) <3

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (385)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

9 z 13 wśród 385 recenzji

Zrecenzowano 27 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Warto tutaj wejść i spróbować przepysznych przystawek - śledzika, hummusu, serów! Niecodzienne połączenia smaków z pysznym efektem!

Spróbowaliśmy również pastrami - bardzo dobre, bez zarzutu. Kolejnym wyborem był pulled pork - niestety, ale osobiście uważam, że mięso powinno być rozdrobnione, a nie w kawałkach - na tym w końcu polega istota tego dania.

Pyszne kraftowe piwo, miła obsługa, świetna atmosfera! Koniecznie spróbujcie!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Izabela_Gol
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Szukałysmy lokalu na piatkowy wieczor aby zjesc cos dobrego i poplotkowac przy okazji. Niestety pierwsze wrazenia odnosnie obsługi kiepskie. Panowie muszą koniecznie przebyć kurs obslugi klienta, dobrze byłoby gdyby kelner zachęcal do pozostania w lokalu a nie odpowiadal " no nie mamy wolnych miejsc, no może w srodku". Znajomosc menu to podstawa na kazdy dzien, dwukrotnie po przyjęciu zamówienia kelner wrocil i okazalo sie ze czegos nie ma. Samo jedzenie nie zachwyca, zwykla chlebowa kanapka z miesem w srodku. Bardzo male porcje.Kimczi okropne. Rachunek z woda i piwem wyniosl 75 zl. Za taka kwotę mozna juz porzadnie zjesc w Gdansku. Klatka B nas rozczarowala. Zyczymy jednak dobrego wiatru w żagle.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, iwonar467
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy na śniadaniu 2 raz . Tym razem jajecznica jak poprzednio bardzo dobra.
Lemoniada malinowa zwala z nóg.
Pieczywo Sami wypiekają. Również oferowane wędliny są własnej produkcji.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, licho_nie_spi1980
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata B, Owner, Klatka BOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Dzięki! :) Staramy się ile sił :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

To już nasza druga wizyta śniadaniowa. Najpierw plusy: wszystko świeżutkie i robione na miejscu, czysto, udogodnienia dla dzieci (kredki kolorowanki, gry i przytulali), krótki czas oczekiwania, bardzo miła obsługa. Minusy: w porównaniu do poprzedniego roku trochę „wybiedniało” danie śniadaniowe (mało warzyw). Polecam zdecydowanie na śniadanie z dala od zgiełku głównego deptaku.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, O5765HHpeterr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata B, Owner, Klatka BOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Hej, dzięki za opinię. Zaniepokoiło mnie tylko info o mniejszej ilości warzyw, bo wg. naszego planu warzyw powinno być więcej - w zeszłym roku do zestawów dawaliśmy pomidory i ogórki, w tym roku oprócz tego idzie cebulka i sałata. Byś może przy Twojej porcji coś nie zostało dołożone? Daj nam znać mailowo, chcielibyśmy wyeliminować takie sytuacje. Pozdrawiam!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Klatka B — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Gdańsk, Pomorskie
Gdańsk, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Klatka B? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem