Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Przepyszne ”
Klatka B — recenzja

Klatka B
Nr 59 wśród 827 Restauracje (Gdańsk)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 8 USD
Opis: Tylko 100% polskie produkty! - Restauracja z tradycyjną polską kuchnią, serwowaną w alternatywny sposób - Śniadania od 7:00 do 13:00 (bufet śniadaniowy do 10:00) - Kuchnia czynna do 23:00 (w weekendy do 1:00) - Bar z szerokim wyborem win, piw, autorskich koktajli i alkoholi
Informacje o restauracji
Opis: Tylko 100% polskie produkty! - Restauracja z tradycyjną polską kuchnią, serwowaną w alternatywny sposób - Śniadania od 7:00 do 13:00 (bufet śniadaniowy do 10:00) - Kuchnia czynna do 23:00 (w weekendy do 1:00) - Bar z szerokim wyborem win, piw, autorskich koktajli i alkoholi
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy na śniadaniu 2 raz . Tym razem jajecznica jak poprzednio bardzo dobra.
Lemoniada malinowa zwala z nóg.
Pieczywo Sami wypiekają. Również oferowane wędliny są własnej produkcji.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, licho_nie_spi1980
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata B, Owner, Klatka BOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Dzięki! :) Staramy się ile sił :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (382)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

12 z 16 wśród 383 recenzji

Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

To już nasza druga wizyta śniadaniowa. Najpierw plusy: wszystko świeżutkie i robione na miejscu, czysto, udogodnienia dla dzieci (kredki kolorowanki, gry i przytulali), krótki czas oczekiwania, bardzo miła obsługa. Minusy: w porównaniu do poprzedniego roku trochę „wybiedniało” danie śniadaniowe (mało warzyw). Polecam zdecydowanie na śniadanie z dala od zgiełku głównego deptaku.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, O5765HHpeterr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata B, Owner, Klatka BOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Hej, dzięki za opinię. Zaniepokoiło mnie tylko info o mniejszej ilości warzyw, bo wg. naszego planu warzyw powinno być więcej - w zeszłym roku do zestawów dawaliśmy pomidory i ogórki, w tym roku oprócz tego idzie cebulka i sałata. Byś może przy Twojej porcji coś nie zostało dołożone? Daj nam znać mailowo, chcielibyśmy wyeliminować takie sytuacje. Pozdrawiam!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2019

Bardzo ciekawe polskie wariacje na temat różnych dań, które pochodzą z innych kulinarnych światów, m.in. znakomity hummus z fasoli. I do tego znakomite kanapki z szarpaną wieprzowiną, pełne smaku i świeżych warzyw.

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Łukasz Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata B, Owner, Klatka BOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Dzięki Łukasz!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2019

Byłam z chłopakiem w Klatka B za pośrednictwem aplikacji Finebite. Jedzonko, które dostaliśmy zwaliło nas z nóg! Dawno nie zjedliśmy tak dobrze, jedzenie było pięknie przygotowane i widać, że wszystko jest zrobione przez nich, zaczynając od mięsa a kończąc na przepysznym kimchi. Z pewnością będziemy często tam wracać :) pozdrawiam załogę Klatki B!

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Weronika W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata B, Owner, Klatka BOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Dzięki Weronika, bardzo nam miło!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedno danie na plus. Smaczne i szybko podane.
Bufet śniadaniowy niestety niepełny. Brak niektórych produktów, malutkie talerzyki. Obsługa nie informuje o wszystkich szczegółach. Mieszane uczucia.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Kamil K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Klatka B — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Gdańsk, Pomorskie
Gdańsk, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Klatka B? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem