Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bardzo przeciętnie ”

AïOLI inspired by Gdańsk
Nr 128 wśród 826 Restauracje (Gdańsk)
Zakres cen: 3 USD - 15 USD
Opis: AïOLI to nowoczesna miejska kantyna tętniąca życiem od pory śniadaniowej do ostatnich Gości. Z otwartej na salę kuchni wychodzą charakterystyczne dla AIOLI potrawy: śniadania, przekąski, sałaty, sandwiche, pasty, burgery i pizze. Szefowie kuchni regularnie zaskakują sezonową, spontaniczną kuchnią. Każdego wieczoru gra tu DJ dzięki czemu lokal tętni życiem niczym najpopularniejsze kantyny miast Europy. To miejsce, w którym kuchnia południa łączy się ze stylem życia. Nie zwalniamy tępa, wychodzimy naprzeciw oczekiwaniem naszych #aïolifriends i to im dedykujemy strategie, na których opieramy działania. Tacy jesteśmy: autentyczni. Tacy są też nasi Goście, których styl życia współgra z rytmem AïOLI. W końcu przychodzisz do miejsca, do którego należysz i które sam tworzysz.
Informacje o restauracji
Opis: AïOLI to nowoczesna miejska kantyna tętniąca życiem od pory śniadaniowej do ostatnich Gości. Z otwartej na salę kuchni wychodzą charakterystyczne dla AIOLI potrawy: śniadania, przekąski, sałaty, sandwiche, pasty, burgery i pizze. Szefowie kuchni regularnie zaskakują sezonową, spontaniczną kuchnią. Każdego wieczoru gra tu DJ dzięki czemu lokal tętni życiem niczym najpopularniejsze kantyny miast Europy. To miejsce, w którym kuchnia południa łączy się ze stylem życia. Nie zwalniamy tępa, wychodzimy naprzeciw oczekiwaniem naszych #aïolifriends i to im dedykujemy strategie, na których opieramy działania. Tacy jesteśmy: autentyczni. Tacy są też nasi Goście, których styl życia współgra z rytmem AïOLI. W końcu przychodzisz do miejsca, do którego należysz i które sam tworzysz.
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Burger classic nic specjalnego, sam robię o niebo lepszego na grillu. Mięso przeciągnięte bez wyrazu, bekon suchy, cheddar słabo się wyróżnia. Konstrukcja wysoka, ciężko ugryźć, a także ukroic, bo się rozwala.
Smaczna bułka maslana.
Frytki sflaczałe, sałatka ładnie wygląda ale niestety nie smakuje.
Nawet lemoniada arbuzowo melonowa jakoś rozwodniona. Za 15 zł to zdecydowana przesada. Tak samo burger nie warty 30 zł.
Wszystko bez historii.
Może tylko atrakcyjne podanie i miła obsługa.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Tomasz B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AïOLI C, Social Media Specialist, AïOLI inspired by GdańskOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Cześć, wielkie dzięki za opinię, uwagi przekazujemy do naszego teamu, mamy nadzieję, że dasz nam drugą szansę

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (202)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 202 recenzji

Zrecenzowano 28 sierpnia 2019

Wraz ze znajomymi wybraliśmy się na wtorkowy lunch, ponieważ słyszeliśmy o świetnych promocjach, które oferuje ta restauracja. Zupa oraz drugie danie były bardzo dobre, a wręcz pyszne. Ale potem zaczął się niemiły ciąg wydarzeń, który raczej nie zachęci mnie do ponownego odwiedzenia tego miejsca. A mianowicie w promocji lunchowej był zawarty jeszcze deser, którego nie dostaliśmy. Po dłuższym oczekiwaniu podeszła do nas kelnerka z zapytaniem, czy chcemy domówić coś jeszcze. Nikt się nawet nie pofatygował żeby poinformować nas, że desery się skończyły. Nikt nie wyszedł z inicjatywą jakiejś rekompensaty (w końcu płaciliśmy za cały zestaw). Dopiero po naszych sugestiach, menadżer restauracji zdecydował, że dostaniemy pomarańcze...Ja rozumiem, że byliśmy niecałą godzinę przed końcem promocji lunchowej i mogło się coś skończyć, ale traktowanie klienta w taki sposób jest lekko nie taktowne, szczególnie w restauracji, która jest uważana za restauracje na poziomie.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, nutella356
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AïOLI C, Social Media Specialist, AïOLI inspired by GdańskOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Cześć, wielkie dzięki za opinię, jest nam przykro, że Twoja wizyta u nas nie była idealna Wszystkie uwagi przekazujemy do naszego teamu i postaramy się, by to więcej się nie powtórzyło, mamy nadzieję, że jednak dasz nam drugą szansę

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wszystko jak zwykle super, odwiedzam jak tylko jestem w Trójmiescie. Miła obsługa, woda dla psa, pyszne jedzenie. Z nowych odkryć wspaniała lemoniada arbuzowa

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, klaudiatrn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: aiolicantine, Public Relations Manager, AïOLI inspired by GdańskOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Bardzo nam miło i wpadaj jak najczęściej, koniecznie z pieskiem! ❤️

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Zamówiliśmy dwie pizze. Jedna przyszła w miarę ciepła, druga chłodna. A podobno prosto z pieca. Tę wystygłą zareklamowaliśmy. Kelner pizzę zabrał ... i już się nami więcej nie zainteresował. Pan manager siedział przy barze i jak się zdaje widział całą sytuację, ale zareagował dopiero, gdy przyszło do płacenia - tu zachował się w porządku, nie płaciliśmy, ale wcześniejszy sposób potraktowania klienta nie mieści się w głowie.
PS. jedzenie w sumie niezłe, wystrój industrialno-bałaganiarski, gdyby nie to lekceważące traktowanie...

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, wkaminski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: aiolicantine, Social media specialist, AïOLI inspired by GdańskOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2019

Dzięki za opinię, jest nam bardzo przykro z powodu zaistniałej sytuacji, nie powinno Cię to spotkać wszystkie uwagi przekazujemy do naszej obsługi, postaramy się, by więcej się to nie powtórzyło i mamy nadzieję, że dasz nam drugą szansę ❤️

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Często wpadamy do Aioli, i tak jak jedzenie i obsługę zawsze sobie cenię, nie mogę zrozumieć czemu klienci w trakcie posiłku są bombardowani klubowa muzyka o nasileniu uniemożliwiającym swobodną rozmowę.
Wszystko super, ale może jednak ciut ciszej?

Termin wizyty: lipiec 2019
1  Dziękujemy, jaworr1122
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: aiolicantine, Manager, AïOLI inspired by GdańskOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019

Dziękujemy za opinię, przekażemy to do team'u na miejscu! Wpadaj ponownie ❤️

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

AïOLI inspired by Gdańsk — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w AïOLI inspired by Gdańsk? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem