Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ok”
Motlava Restauracja — recenzja

Motlava Restauracja
Nr 7 wśród 826 Restauracje (Gdańsk)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 19 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 5 września 2019

Kolejna wizyta. Nie wszystkie dania zachwyciły, ale tym razem napisze o tych dobrych
Zupa ryba bardzo dobra, pyzy z mięsem - genialne. Potrawy, które nie zachwyciły, tłumacze sobie sezonem i przez sentyment do tego miejsca spowodował, że dałem cztery gwiazdki

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, klincz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dziekujemy, Kierownik ds. gości, Motlava RestauracjaOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za wizytę i wyrażenie opinii, wszelkie informacje są dla nas niezmiernie ważne. Pozdrawiamy serdecznie, zespół Motlava :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (315)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

12 z 16 wśród 315 recenzji

Zrecenzowano 1 września 2019

Jedzenie wyborne, kaszanka przepyszna a kurczak z kostką soczysty.Porcje w sam raz, miła obsługa, krótki czas oczekiwania na posiłek (do 15minut).

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Klaudia J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dziekujemy, Kierownik ds. gości, Motlava RestauracjaOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Cieszymy się, że wszystko smakowało! Dziękujemy za odwiedziny i za recenzje! Pozdrawiamy serdecznie, zespół Motlava :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 sierpnia 2019

Znakomite mięsa, b.dobra obsługa. Przyjemby ogródek z którego rozciąga się przyjemny widok na starowkę i Muzeum II Wojny Światowej. Z drugiej strony trwa budowa kolejnego segmentu komplelsu budynkow,ale nie jest to problemem, jego znakomitym walorem jest fakt, że można przyjść z psem. Miejsce zdecydowanie godne polecenia.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Przemcio2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dziekujemy, Kierownik ds. gości, Motlava RestauracjaOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Cieszymy się, że smakowało :) Dziękujemy za odwiedziny i przesyłamy pozdrowienia, zespół Motlava.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Trafiliśmy tutaj przypadkowo. Zdecydowanie nie żałujemy. Ryby Dorsz i łosoś niebo w buzi jako fanatyk deserów padłem jedząc truskawki zapiekane w „kogel mogelu” jak dla mnie miejsce obowiązkowe do odwiedzenia

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, DANIELRUTKOWSKI
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dziekujemy, Kierownik ds. gości, Motlava RestauracjaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Bardzo się cieszymy, że wszystko smakowało :)) Dziękujemy za wyrażenie opinii, pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Coś konkretnego dla rodziny z dzieckiem, żeby na spokojnie i smacznie zjeść. ;)
Bardzo dobra kaszanka i zupa rybna. :D

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 236micha_l
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dziekujemy, Kierownik ds. gości, Motlava RestauracjaOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Cieszymy się, że smakowało :) Dziękujemy za odwiedziny i przesyłamy pozdrowienia, zespół Motlava.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Motlava Restauracja — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Motlava Restauracja? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem