Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 032)
Filtruj recenzje
1 034 wyniki
Oceny podróżnych
531
362
83
28
30
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
531
362
83
28
30
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
13 z 18 wśród 1 034 recenzji
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

Bardzo ładnie urządzony hotel, miła obsługa, niespodzianka -apartament na VI piętrze. Bardzo obfite i smaczne śniadania, widok na Stare Miasto, duże miejsce parkingowe, dobre SPA. W obiekcie basen, ale niestety nie zdążyliśmy z niego skorzystać. Hotel położony w pobliżu budowy innych obiektów. Chętnie wrócimy.

Wskazówka dotycząca pokoi: Apartament VI piętro.
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, bzimna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marcinsiepiera, Kierownik ds. Marketingu , Hotel Number OneOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Dziękujemy za pozostawienie opinii i cieszymy się z udanego pobytu. Zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Byłem tam tydzień i ogólnie mi się podobało. Trafiłem na pełne obłożenie hotelu. Mimo pewnych problemów technicznych (klimatyzacja) recepcja sobie sprawnie z tym poradziła zmieniając mi pokój. Dostałem pokój w którym wszystko działało choć był mniejszy ale z większym balkonem czyli w sumie na plus.
Podczas wybierania pokoju (zakup poprzez serwis TRAVELIST ) wybrałem pokój superior z dwoma oddzielnymi łóżkami ale dostałem oczywiście 1 podwójne.
Pokój oprócz tego miał stół okrągły, fotel i 2 osobową nierozkładaną sofę
Sprzątanie, wymiana ręczników, uzupełnianie wody butelkowanej, kawy i herbaty codziennie.

Mam jedynie zastrzeżenia co do śniadań mimo, że była dużo do wyboru to przy pobycie tygodniowym nic w menu się nie zmieniało codziennie było to samo.
Podczas śniadań notoryczne zabieranie sztućców i talerzy ze stołu. Czułem się tak jakby ktoś wyganiał ze stołówki, na zwrócenie uwagi dowiedziałem się, że obsługujący śniadanie dostali takie polecenie aby tak się zachowywać. Idąc na śniadanie nie powinno chyba chodzić o to aby nakładając jedzenie pilnować jednocześnie swojego stolika bo obsługa zgarnia wszystko.

Pomijając to jestem zadowolony i polecam pobyt w tym Hotelu :-)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, agerczak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marcinsiepiera, Kierownik ds. Marketingu , Hotel Number OneOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Dziękujemy za pozostawienie opinii, cieszymy się z udanego pobytu i postaramy się popracować nad naszymi niedociągnięciami. Zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Bardzo przyjemne miejsce na rodzinną wyprawę do Gdańska. Jeśli ktoś lubi piesze wędrówki doceni jego lokalizację. Wnętrze hotelu jest stylowe, przestronne i czyste. W hotelu znajduje się restauracja z otwartą kuchnią, dzięki czemu można podejrzeć kucharzy w trakcie przyrządzania całkiem smacznych posiłków. Ponadto bardzo miła obsługa, zatem szczerze polecam!

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, ada8219
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marcinsiepiera, Kierownik ds. Marketingu , Hotel Number OneOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Dziękujemy za pozostawienie opinii i cieszymy się z udanego pobytu. Zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Pokój ładny,chociaż rozkładana kanapa trochę jak trampolina,łazienka b.ładna,super lokalizacja,śniadania - bardzo duży wybór i wszystko smaczne, karta w restauracji ciekawa , pyszne wątróbki,obiadokolacje o.k.,basen o.k.,jesteśmy zadowoleni z pobytu

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Boguslaw S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marcinsiepiera, Kierownik ds. Marketingu , Hotel Number OneOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Dziękujemy za pozostawienie opinii i cieszymy się z udanego pobytu. Zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Miła obsługa. Czysto i schludnie. Możliwość korzystania z basenu, sauny i/lub fitness. Smaczne śniadania, blisko centrum. Ogólnie bardzo pozytywne wrażenia. W okresie wakacyjnym większość klientów to rodziny z dziećmi, dużo obcokrajowców, wśród których nie było gości zza wschodniej granicy.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Bogumił Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marcinsiepiera, Kierownik ds. Marketingu , Hotel Number OneOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Dziękujemy za pozostawienie opinii i cieszymy się z udanego pobytu. Zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji