Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“MENU DEGUSTACYJNE”
Correze — recenzja

Correze
Nr 12 wśród 827 Restauracje (Gdańsk)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 32 USD - 77 USD
Opis: W Corrèze każdego dnia rozpieszczamy naszych gości pyszną kuchnią śródziemnomorską z francuskim twistem. Serwujemy owoce morza, ryby i wołowinę od sprawdzonych francuskich dostawców. Codziennie rano wypiekamy świeże chleby, bagietki i pyszne torty bezowe. Zapraszamy Was serdecznie do Corrèze, abyście poczuli się jak w domu i rozgościli się u nas z kieliszkiem wina dobranego przez naszego sommeliera przy fondue z serami raclette i gruyere. Zapraszamy również na autorskie drinki i koktajle.
Informacje o restauracji
Opis: W Corrèze każdego dnia rozpieszczamy naszych gości pyszną kuchnią śródziemnomorską z francuskim twistem. Serwujemy owoce morza, ryby i wołowinę od sprawdzonych francuskich dostawców. Codziennie rano wypiekamy świeże chleby, bagietki i pyszne torty bezowe. Zapraszamy Was serdecznie do Corrèze, abyście poczuli się jak w domu i rozgościli się u nas z kieliszkiem wina dobranego przez naszego sommeliera przy fondue z serami raclette i gruyere. Zapraszamy również na autorskie drinki i koktajle.
Zrecenzowano 2 września 2019

Jedzenie znakomite, głównie stek z dzika z prażonym słonecznikiem i sosem kawowym. Wystrój bardzo komfortowy. Ale obsługa przebija wszystko- kelner najlepszy z 7 restauracji tego roku- medal!

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Pruszcz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 130anetas, Właściciel, CorrezeOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Szanowni Goście bardzo dziękujemy za słowa uznania :) Dla takich Gości jak Państwo aż się chce pracować :) Pozdrawiamy, Zespół Correze z Kelnerem Janem na czele.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (852)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

7 z 11 wśród 852 recenzji

Zrecenzowano 29 sierpnia 2019

Trudno określić tę restauracje. Wystrój skandynawski? Kuchnia śródziemnomorska? ( makaron z owocami morza, sałatka z tuńczykiem?)Polska? ( tatar z jelenia, kszubski ser), nadmorska ( ryby) Na plus dobre wina, podobno dobra beza, na minus obsługa kelnerska - czas oczekiwania zbyt długi, jedzenie nadmiar - ilość i mieszanina składników np deska dla dwojga - nadmiar jak na przystawkę ilościowy i dobór smaków przyprawia o niekoniecznie przyjemny zawrót głowy. Podobnie kaczka z dziwacznie dobrana mieszanka składników, podobnie sałatka z tuńczykiem - dużo wszystkiego a raczej niekoniecznie smacznie. Może źle trafiłam ale nic mi poza serem z buraczkami nie smakowało.

Termin wizyty: sierpień 2019
2  Dziękujemy, Gradzkdo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 130anetas, Właściciel, CorrezeOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Szanowna Pani Gradzkdo, jeśli trudno Pani określić naszą restaurację, wystarczy spojrzeć na naszą stronę www lub zapytać bezpośrednio w lokalu. Trudno u nas szukać wystroju skandynawskiego, może ma Pani na myśli białe fotele w ogrodzie? Czas oczekiwania na dania jest często uwarunkowany ilością Gości i przygotowywaniem dań na bieżąco ze świeżych składników o świetnej jakości- nie świadczy to o złej obsłudze kelnerskiej. Deska tapasów czy też serów nie jest naszą przystawką, nie znajduje się też w menu w przystawkach, tylko po daniach głównych. Łatwo jest doszukiwać się negatywów i opiniować w taki sposób jak to Pani zrobiła... My ze swojej strony wysyłamy Pani serdeczne pozdrowienia i życzymy wszystkiego dobrego. Zespół Correze

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 sierpnia 2019

polecam to miejsce dla tych co chcą bardzo dobrze zjeść w ciekawym miejscu w Gdańsku.Z ogródka doskonały widok na serce Starego Miasta - Żuraw i Kościół Mariacki. Karta co jakiś czas ulega zmianie, więc nie ma nudy(mówię z perspektywy Gdańszczanki). Wnętrze także niebanalne - doskonałe na romantyczną kolację we dwoje i spotkanie z przyjaciółmi w większym gronie.Wzorowa obsługa.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Małgorzata K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 130anetas, Właściciel, CorrezeOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Szanowna Pani Małgorzato, bardzo dziękujemy za tak pochlebną opinię :) Ściskamy gorąco i pozdrawiamy, Zespół Correze

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 sierpnia 2019

Byłem w Correze już kilka razy. Jedzenie zawsze było bardzo smaczne, czuć że przygotowywane z pasją. Wystrój bardzo ładny, niesamowity widok na Motławę. Dobre miejsce zarówno aby zabrać swoją drugą połówkę na randkę, albo odbyć biznesową kolację. Szczerze polecam!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, tmalk91
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 130anetas, Właściciel, CorrezeOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

O jak miło dostawać jak pozytywne opinie. Dziękujemy i przesyłamy dużo dobrej energii. Zespół Correze

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wspaniałe miejsce z pysznym jedzeniem i świetną obsługą. Spokojna, cicha, kameralna atmosfera. Polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 19paulinak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 130anetas, Właściciel, CorrezeOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019

Szanowna Pani Paulino, Serdecznie dziękujemy :) Zespół Correze

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Correze — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Correze? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem