Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 14:00 - 22:00
Wyróżnione recenzje
Było super.

Ogulnie jestem trochę zaskoczony że można tak sobie postrzelac z takiej broni,na prawdę warto raz... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 1 tydzień temu
Vlad R
Polecam

Polecam pakiety różnych amunicji. Ceny - jak na każdej innej strzelnicy. Bardzo kompetentna... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019
Marek C
,
Kowale, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (66)
  
Recenzje (66)
Filtruj recenzje
66 wyniki
Oceny podróżnych
55
6
3
0
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
55
6
3
0
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 66 recenzji
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Ja oraz paczka moich znajomych łącznie 8 osób poszło dzisiaj do tej "strzelnicy" żeby sobie postrzelać. Jesteśmy bardzo dobrze zaznajomnieni z bronią ostrą, ponieważ często odwiedzamy różne strzelnice w Polsce oraz interesujemy się militariami. Mile się przywitaliśmy i chcieliśmy zamówić sobie dosyć spore pakiety amunicji i mieliśmy spędzić świetny dzień naszych wakacji. Tak się jednak nie stało. Na dzień dobry zostaliśmy od razu zapytani czy mamy rezerwację, a ta nie była wymagana względem strony internetowej. Zostaliśmy poinformowani, że jednak taka jest wymagana i dostaliśmy termin po około 1h jednak na nasze wyjście tymczasowe powiedziano nam, że cała nasza grupa musi strzelać z tych samych pakietów amunicji bo inaczej w ogóle nie wejdziemy. Odebraliśmy całość niezbyt przyjemnie, jednak spokojnie czekaliśmy. Podczas tej przerwy sprawdziliśmy stronę strzelnicy jeszcze raz i okazało się, że na niej nie ma regulaminu strzelnicy!! ani wzmianki o rezerwacjach. Przyszliśmy trochę szybciej wyjaśnić sprawę z pakietami ponieważ nie każdy chciał strzelać z tego samego, każdy ma przecież swój gust. Zostaliśmy wtedy potraktowani bardzo nieuprzejmie i od razu usłyszeliśmy, że to my robimy problem. Podziękowaliśmy i wyszliśmy a osoba na recepcji miała czelność jeszcze wyjść z obiektu i nas ponownie komentować gdy my odchodziliśmy. W żadnej innej placówce nie zostałem tak źle potraktowany i zostawiony z goryczą. Szkoda pieniędzy, czasu i nerwów a czytając opinie innych widzę że od czasu do czasu lubią pozostawić nie smak po sobie. Nie polecam, ma się ochotę wyjść od razu, brak regulaminu w takim miejscu jest niedopuszczalny, zasady chyba są wymyślane na poczekaniu przez właściciela. Masakra.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Zapomniany P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin M, Właściciel, DSTeam StrzelnicaOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Grupa próbowała wymusić wejście na strzelnicę i dyktować swoje warunki pomimo braku miejsca . Nadmierne pobudzenie i frustracja nie sprzyja przygodzie z bronią .
Pomimo znalezienia terminu zrezygnowali ze strzelania , i opuścili strzelnicę kierując wulgarne słowa do obsługi .

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Polecam pakiety różnych amunicji.
Ceny - jak na każdej innej strzelnicy.
Bardzo kompetentna obsługa - bezpieczeństwo ponad wszystko.
Ekstra atmosfera

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Marek C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Bylem z 14 letnim synem i super sie bawilismy. Bardzo mila i profesjonalna obsluga. Koszty tez umiarkowane. Polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Dziękujemy, Raffik00001
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2017

Klienci z groupona są traktowani w sposób ubliżający, wszystko w sposób przystępnie szyderczy ale da się odczuć. Wyposażenie i cała strzelnica na plus. Martwiło mnie tylko niekiedy instruktaż z załadowaną bronią celowaną po ludziach, co szybko zmartwiło mnie przy niewielkim doświadczeniu.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2017
1  Dziękujemy, Dawid F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin M, Właściciel, DSTeam StrzelnicaOdpowiedź udzielona 3 października 2017

Szanowny Kliencie!!
Wszyscy klienci na naszej strzelnicy traktowani są jednakowo i nie ma znaczenia dla nas z jakiej oferty korzystają. Jeżeli poczuł Pan jakąś niedogodność bardzo nam przykro, jednak na pewno nikt Panu nie ubliżał i nie szydził z Pana. Niestety nie mamy wpływu na subiektywne odczucia Klientów.
Ponadto chcielibyśmy zapewnić, iż na naszym obiekcie priorytetem jest bezpieczeństwo osób strzelających i zapewniam, że instruktaż nie jest przeprowadzany z załadowaną bronią co Pan sugeruje w swojej opinii, a już niemożliwe jest by broń skierowana była w osoby postronne. Przykro nam, gdy ktoś pisze nieprawdziwe opinie. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Super miejsce, bardzo dobry kontakt jak i obsloga, panowie instruktorzy to profesjonalisci, duzy wybor broni, moge polecic to miejsce jako aktywne spedzanie wolnego czasu

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2017
1  Dziękujemy, grzegorzs876
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji