Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Gdańsk
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Polecam! Jest pysznie!”

Delmonico Cut Steakhouse
Nr 297 wśród 827 Restauracje (Gdańsk)
Zakres cen: 4 USD - 104 USD
Opis: Restauracja Delmonico Cut Steakhouse powstała z chęci stworzenia zdrowej kuchni opierającej się wyłącznie na naturalnych i ekologicznych produktach. Naszą misją jest satysfakcja i zadowolenie naszych gości, poprzez serwowanie steków o wyjątkowej smakowitości z wołowiny pochodzącej z naszej własnej, ekologicznej hodowli. Wszystkie potrawy znajdujące się w naszej karcie są połączeniem szczególnie wyselekcjonowanej i sezonowanej wołowiny oraz zmieniającymi się wraz z porami roku dodatków.
Informacje o restauracji
Opis: Restauracja Delmonico Cut Steakhouse powstała z chęci stworzenia zdrowej kuchni opierającej się wyłącznie na naturalnych i ekologicznych produktach. Naszą misją jest satysfakcja i zadowolenie naszych gości, poprzez serwowanie steków o wyjątkowej smakowitości z wołowiny pochodzącej z naszej własnej, ekologicznej hodowli. Wszystkie potrawy znajdujące się w naszej karcie są połączeniem szczególnie wyselekcjonowanej i sezonowanej wołowiny oraz zmieniającymi się wraz z porami roku dodatków.
Zrecenzowano 5 września 2019

Pysznie i pięknie! Polecam każdemu. Jedliśmy tatara na przystawkę, steki (Ribeye, T-bone), sałatkę Cezar i pieczone ziemniaki, a na deser lody z gorącymi malinami. Wszystko było wyśmienite.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Aurelia P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Olga K, Kierownik, Delmonico Cut SteakhouseOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Serdecznie dziękujemy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (174)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

5 z 9 wśród 174 recenzji

Zrecenzowano 3 września 2019

Zawsze jak jesteśmy z mężem w Gdańsku wracamy do Delmonico. Uwielbiamy steki a tu zdecydowanie są najlepsze.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Monika_agata
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Olga K, Kierownik, Delmonico Cut SteakhouseOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Pięknie dziękujemy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajna restauracja, z własną hodowlą bydła Wagyu, o czym obsługa bardzo chętnie informuje. Lokal z dogodną lokalizacją, w głównym mieście i wysoki poziom obsługi to jednak największe zalety. Przytulne, stylowe wnętrze które jeszcze bardziej wpływa na zmysły podczas spożywania tych jakże nieszablonowych posiłków. Nr 1 na kulinarnej mapie Trójmiasta !

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, igi_LG
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Olga K, Kierownik, Delmonico Cut SteakhouseOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Dziękujemy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 lipca 2019

Świetne jedzenie (znajomy stekożerca twierdzi, że najlepsze steki, jakie można zjeść w Gdańsku, ja na pewno lepszych nie jadłam), przemiła obsługa (przesympatyczne dziewczyny), super wnętrza (po przeprowadzce i po remoncie). Polecamy i na pewno wrócimy

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Ata1167
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Olga K, Kierownik, Delmonico Cut SteakhouseOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Dziękujemy cieszymy się że wszystko smakowało i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 czerwca 2019

Dawno nie byłam w miejscu z tak dobrym jedzeniem. Mięso najwyższej klasy, wspaniale wysmażone i przepyszne. Steki absolutnie najlepsze jakie jadłam w życiu. Zrazy z ziemniakami - niebo w gębie. Do tego przemiła i profesjonalna obsługa. Z pewnością wrócę i zabiorę ze sobą przyjaciół

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, Paulina S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Delmonico Cut Steakhouse — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Delmonico Cut Steakhouse? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem