Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smaczna zupa i syr”
Kartac Restaurace — recenzja

Kartac Restaurace
Nr 6 wśród 391 Restauracje (Ostrawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 1 USD - 74 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 11 września 2019 z urządzeń przenośnych

Przepyszna zupa czosnkowa, z grzankami , mocno wyczuwalny smak czosnku , przepyszne. Smażonego sera nie było w karcie , jednak zapytaliśmy kelnerkę i podała.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, MichJaku
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kartac_Ostrava, Manažer komunikace s hosty, Kartac RestauraceOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Dziękujęmy za recenzję
i bardzo się cieszymy na kolejną wizytę.

do widzenia w restauracii KARTÁČ

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (114)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 114 recenzji

Zrecenzowano 27 września 2013

Smażony syr wyborny, dużo rodzajów piwa i oczywiście kasyno w zasięgu ręki. Jak również strudel jabłkowy polecam

Termin wizyty: wrzesień 2013
Dziękujemy, PeteJLB
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 9 stycznia 2020 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: styczeń 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kartac_Ostrava, Manažer komunikace s hosty, Kartac RestauraceOdpowiedź udzielona 13 stycznia 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 grudnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: grudzień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kartac_Ostrava, Manažer komunikace s hosty, Kartac RestauraceOdpowiedź udzielona 9 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 listopada 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: listopad 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kartac_Ostrava, Manažer komunikace s hosty, Kartac RestauraceOdpowiedź udzielona 5 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Kartac Restaurace — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Ostrawa, Moravian-Silesian Region
Ostrawa, Moravian-Silesian Region
 
Ostrawa, Moravian-Silesian Region
Ostrawa, Moravian-Silesian Region
 

Byłeś(-aś) w Kartac Restaurace? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem