Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najniższe ceny za pobyt
Booking.com
87 USD
Wyświetl ofertę
Hotels.com
83 USD
Wyświetl ofertę
103 USD
82 USD
Wyświetl ofertę
OSZCZĘDŹ 21 USD
Expedia.com83 USD
eDreams87 USD
getaroom.com103 USD
Wyświetl wszystkie 13 ofert
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (317)
Filtruj recenzje
317 wyniki
Oceny podróżnych
104
133
61
10
9
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
104
133
61
10
9
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 317 recenzji
Zrecenzowano: 27 maja 2019

Pokój jak w kiepskim pensjonacie, natrętnie przypominają o opuszczeniu pokoju jeszcze przed czasem check-out'u. Nie lubią Polaków. Kiepska pościel, niewygodne poduszki. Ciężko wjechać do garażu (wąska brama). Stanowczo nie polecam (st 1.19)

Wskazówka dotycząca pokoi: Na pewno nie najtańsze pokoje
Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Maciovaty
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ImperialOstrava, Generální ředitel, Imperial Hotel OstravaOdpowiedź udzielona 3 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Sir,
I highly appreciate your interest in the services of the Imperial Hotel. I have already answered your review in the beginning of this year and I do not see any reason why to return to this matter again.
Yours sincerely
Michael Seifert
General manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 lipca 2018

Hotel bardzo fajny, nowoczesny, pokoje czyste i zadbane, restauracja oferuje bardzo ciekawe menu, obsługa uprzejma i pomocna, basenik niestety rozczarowuje wielkością, ale sauna działa bez zarzutu, lokalizacja doskonała , same centrum miasta, wszędzie można dojść pieszo, miasto ma sporo atrakcji tak więc warto wpaść na weekend.

Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, 585romanr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ImperialOstrava, Generální ředitel, Imperial Hotel OstravaOdpowiedź udzielona 2 lipca 2018

Pan Roman,
w imieniu swoim oraz całego zespołu Hotelu Imperial, bardzo dziękuję za zaufanie jakim nas Pan obdarzył oraz tak pozytywnym komentarzem. Zadowolenie naszych Gości jest naszą największą nagrodą. Raz jeszcze dziękujemy i zapraszamy ponownie.
Z poważaniem
Michael Seifert
Dyrektor hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel zlokalizowany w samym centrum Ostrawy. Bardzo dobra komunikacja tramwajowa z dworca kolejowego. Spałem w pokoju typu biznes. Duży pokój, duża łazienka, wygodne łóżko, dobry internet. Z rzeczy gorszych to niestety brak serwisu czyli sprzątania pokoju i wymiany ręczników co jest chyba niedopuszczalne w hotelu klasy 4* następnie brak w pokoju bezpłatnej wody do picia, następnie bardzo drogie śniadanie czyli około 50 zł co jak na ceny w Ostrowie jest ceną porażającą, ale generalnie hotel jest bardzo dobry, wygodny, przyjemny i czysty

Termin pobytu: marzec 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, CzeslawUkawek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ImperialOstrava, Generální ředitel, Imperial Hotel OstravaOdpowiedź udzielona 5 marca 2018

Pan Czeslaw,
dziękujemy za poświęcenie swojego czasu na podzielenie się z nami swoją opinią. Chcielibyśmy, żeby Wasz pobyt był jak najlepszy, ale to właśnie dzięki takim wiadomościom dowiadujemy się, co i jak musimy jeszcze poprawić. Staramy się, żeby nasi goście zawsze byli w pełni usatysfakcjonowani, jednak w tym wypadku widocznie nie wszystko poszło jak należy. Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie.
Z poważaniem
Michael Seifert
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo czysty, pokoje ladne i zadbane, obsluga zna języki na bardzo dobrym poziomie (angielski, polski)
Minus dla mnie to basen ktory mial byc otwarty do 21? Niestety okazalo sie ze jednak nie byl, duzy zawod dla mnie gdyz wybralam ten hotel wlasnie dlatego ze posiadal "spa i basen". Oferta spa malo zachęcająca wiec nie skorzystalam z uslug. Ogolnie po prostu dobrze ale bez szału. Bardzo fajna lokalizacja. Choc w okolo wszystko zamknięte..

Termin pobytu: luty 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, 578marlenam
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ImperialOstrava, Generální ředitel, Imperial Hotel OstravaOdpowiedź udzielona 27 lutego 2017

Pani Marlena,
dziękujemy za poświęcenie swojego czasu na podzielenie się z nami swoją opinią. Chcielibyśmy, żeby Wasz pobyt był jak najlepszy, ale to właśnie dzięki takim wiadomościom dowiadujemy się, co i jak musimy jeszcze poprawić. Staramy się, żeby nasi goście zawsze byli w pełni usatysfakcjonowani, jednak w tym wypadku widocznie nie wszystko poszło jak należy. Obiecujemy, że jeśli zaufacie nam ponownie, to dołożymy wszelkich starań, abyście nie byli zawiedzeni.
Z poważaniem
Michael Seifert
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 grudnia 2016

Tym razem zdecydowaliśmy się na spędzenie wigilii Bożego Narodzenia nietypowo bo w hotelu Imperial w Ostrawie.Wcześniej znaliśmy ten hotel z innych imprez -Sylwestry ,Wielkanoc czy różnego rodzaju brunche.Wigilia bardzo elegancka ,profesjonalna obsługa,wykwintne dania ,szampan powitalny.Cena bardzo przyzwoita,parking dla gości wigilijnych gratis.Gorąco polecam!

Termin pobytu: grudzień 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, markoga
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ImperialOstrava, Generální ředitel, Imperial Hotel OstravaOdpowiedź udzielona 27 grudnia 2016

Drodzy goście,
bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego Hotelu Imperial. Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie.
Z pozdrawieniem
Michael Seifert
Dyrektor hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji