Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najniższe ceny za pobyt
Booking.com
57 USD
Wyświetl ofertę
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 05.03.21
Rezerwuj teraz, płać podczas pobytu
eDreams
57 USD
Wyświetl ofertę
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 05.03.21
Rezerwuj teraz, płać podczas pobytu
Agoda.com
56 USD
Wyświetl ofertę
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 05.03.21
Rezerwuj teraz, płać podczas pobytu
Tripadvisor56 USD
ZenHotels.com
StayForLong
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (43)
Filtruj recenzje
43 wyniki
Oceny podróżnych
4
18
14
4
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
4
18
14
4
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 43 recenzji
Zrecenzowano: 24 października 2016

Przyjechaliśmy do Ostravy na konferencję. Wieczorem udaliśmy się do hotelu, gdzie okazało się, że nie ma naszej rezerwacji. Pani w recepcji nie potrafiła się z nami dogadać po angielsku. Pokazałem jej e-mail z potwierdzeniem rezerwacji, które od nich otrzymałem, ale nie zareagowała. W związku z konferencją obłożenie hoteli w mieście było ogromne i Pani odesłała nas do innego hotelu, oddalonego o kilka kilometrów, który okazał się być koszmarny. Radzę uważać dokonując jakiejkolwiek rezerwacji.

Termin pobytu: październik 2016
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Tourist525791
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 czerwca 2016 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy w hotelu 3 noce. Słabe wyciszenie ścian, było naprawdę uciążliwe. Sama okolica, w której jest zlokalizowany hotel ma swoje plusy, ale ma też minusy w postaci cyganów, no ale hotel nie ma na to wpływu. Duży plus za ładny widok z okna, TV i WiFi. W tej cenie może być taki standard, ale nie dostajemy nic poza tym.

Termin pobytu: październik 2015
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Toby K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 maja 2019

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 stycznia 2017

Termin pobytu: styczeń 2017
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji