Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najniższe ceny za pobyt
Zarezerwuj najniższą cenę w tych witrynach
eDreams93 USD
Agoda.com93 USD
Tripadvisor93 USD
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Wyświetl wszystkie 16 ofert
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (459)
Filtruj recenzje
459 wyniki
Oceny podróżnych
214
201
32
7
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
214
201
32
7
5
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 459 recenzji
Zrecenzowano: 29 lipca 2018

Hotel ma już chyba z 10 lat, ale wciąż wygląda jakby był nowy.

Check-in i check-out sprawne, obsługa bardzo symatyczna, jak zwykle, wszystko się zgadzało. Udzielone zostały też wszystkie przywileje wynikające z tytułu posiadanej karty członkowskiej Club Carlson.

Pokój i łazienka odpowiednie do klasy 4* hotelu światowej sieci.

Internet działający bez zarzutu.

Fajne, nieduże spa z dwoma saunami, jaccuzzi i leżakami plus mini siłownia.

Całość pobytu bardzo udana. Hotel zdecydowanie do polecenia i oczywiście warty tego, by znowu wrócić!

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Kemp_Igo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ParkInn_Ostrava, General Manager, Quality Hotel Ostrava CityOdpowiedź udzielona 31 lipca 2018

Szanowny panie Igor,

Szanujemy bardzo panu ocene i mile komentarze . Dziekujemy, ze pan zdecydowała skorzystać z naszych uslug. Masz rację Nasz hotel obchodzi w tym miesiącu 10. rocznicę (sierpień).

Dziekujemu panu za pobyt w hotelu Park Inn by Radisson Hotel Ostrava i mamy nadzieje, ze spotkamy pana niedlugo w naszym hotelu.

Z pozdrowieniami

Petr Frydl
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 maja 2018

Fajne miejsce, na jedną noc (kiedy np. trzeba się przespać w drodze do innego miejsca). Nie korzstaliśmy z opcji śniadania, także tego nie oceniam. Sam pokój w porządku, czysto i przestrzennie. Obsługa bardzo miło (nocowałam w dniu kobiet i dostałam przy zameldowaniu kwiatka - drobny gest, a cieszy:)). Brawo za pomysł. Kolację musiliśmy zjeść w lobby, bo restauracja funcjonuje krótko (mimo iż zamawialiśmy kilka chwil po 21:00). Ceny z karty dań dość wysokie, porcje raczej mniejsze niż większe, ale smacznie! Generalnie na 5.

Termin pobytu: marzec 2018
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, 799gocv
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ParkInn_Ostrava, General Manager, Quality Hotel Ostrava CityOdpowiedź udzielona 14 maja 2018

Szanowna pani Alicja,

bardzo pani dziekujemy za opinie na nasze uslugi i pomaga nam w nowych innowacjach.
Szanujemy bardzo pani ocene, Dziekujemy mile komentarze i zalecenia dotyczące ulepszeń.
Dziekujemu pani za pobyt w hotelu Park Inn by Radisson Hotel Ostrava i mamy nadzieje, ze spotkamy pani niedlugo w naszym hotelu.
Z pozdrowieniami
Petr Frydl
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Mile zaskoczyła mnie obsługa recepcji mówiąca całkiem nieźle po polsku. Pokój ok, ale bez rewelacji. Trochę bez gustu. Trochę przaśny, łóżko wygodne, czajnik do dyspozycji dla gości w pokoju. Za to łazienka lepsza, nowa armatura. Bardzo bogate i smaczne śniadanie w formie bufetu! Na obiad polecam pieczeń z puree.

Termin pobytu: styczeń 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, metrodot
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ParkInn_Ostrava, General Manager, Quality Hotel Ostrava CityOdpowiedź udzielona 8 marca 2018

Szanowny metrodot,

Szanujemy bardzo pana ocene i dziekujemy, ze pan zadecydowal zkorzystac z naszych uslug. Doceniamy Państwa ocenę i konkretne zalecenia.
Dziekujemu panu za pobyt w hotelu Park Inn by Radisson Hotel Ostrava i mamy nadzieje, ze spotkamy pana niedlugo w naszym hotelu.
Z pozdrowieniami
Petr Frydl
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 stycznia 2018

Termin pobytu: grudzień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Park Inn
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ParkInn_Ostrava, General Manager, Quality Hotel Ostrava CityOdpowiedź udzielona 4 stycznia 2018

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano: 20 lipca 2017

Hotel położony jest ok 15 min spacerem od głównej restauracyjno-imprezowej ulicy miasta.
Miła obsługa w recepcji oraz pod czas śniadania.
Fajna siłownia i cześć odnowy biologicznej. Pokoje sa ok i styl eko fajne jest połączony w funkcjonalnością i wygoda gościa.
Podczas śniadania jest kilka lokalnych przysmaków.
Polecam wizytę w tym hotelu

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, TomiNeXt
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ParkInn_Ostrava, General Manager, Quality Hotel Ostrava CityOdpowiedź udzielona 21 lipca 2017

Szanowny TomiNext,

Dziekujemy panu za pobyt w hotelu Park Inn by Radisson Hotel Ostrava i za opinie.
Mamy nadzieje, ze spotkamy pana niedlugo w naszym hotelu.

Z pozdrowieniami

Petr Frydl
Generla Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji